Park Blauwe Meer

Park Blauwe Meer ervaringen

4.6
20 ervaringen
Algemeen
4
Ligging van het park
5.4
Faciliteiten op het park
4.9
De accommodatie
4
Service
4.3
Eetgelegenheden
4.6
Kindvriendelijkheid
5.1

20 Ervaringen met Park Blauwe Meer

Anita

Prima park

20 May 2023
7,9
Beetje huiverig toen ik alle recensies las.We kwamen aan en het viel ons 100 procent mee! We waren er met het voetbal team van onze zoon en hadden 4 caravans! Alle 4 waren ze netjes! Het is een mooi park ! In het overdekte horeca gedeelte zaten we 's avonds ook gezellig. Midgetgolf was gratis! Vriendelijk personeel! Voor een niet al te groot bedrag is het gewoon helemaal goed! Heel veel campings/parken zijn een heel stuk duurder en is niet te betalen voor veel mensen!

Peter gilles is de nieuwe maffia

Ranzige ouwe bende

18 March 2023
2,0
Het was kwalitatief uitermate teleurstellend
Harde bedden alles was vies spinnenwebben missend keuken gerei duur ben na een nacht weg gegaan terwijl ik voor 2 weken had geboekt .. aan geld terug geven doen ze niet

Grietje

Waardeloos

19 August 2022
3,1
Waardeloos vies chalet ga je na 2 jaar keer op vakantie is de hele plaza gesloten staat alleen friet kar waarde lozen bedoeling massa is kassa zorg dat je het op orde hebt.

Ikke

Sluiten zo snel mogelijk

11 August 2022
3,9
Veiligheid is hier ver te zoeken klachten behandeling een dikke nul
Zelfs voor een lage prijs veel te duur
Stuk bed gerafelde tafel beun voor caravan staat zo goed als los levens gevaarlijk

Ton de oude

Mooi park via vakantie veilingen

05 August 2022
8,0
Top park jammer dat het zwembad dicht is met daar bij de horeca dat ligt aan de vergunning wat ik had begrepen toch nog netjes opgelost een terras gemaakt waar je alles kon krijgen tussen de kermis in erg gezellig en dat voor 109 euro voor een weekend midweek er achter aan ook 109 euro voor 218 euro een hele week weg in het hoog seizoen als de caravan iets minder schoon is het is 10 minuten werk voor dat geld heb ik het graag er voor over op andere parken ben je rond de 750 euro kwijt voor een week en de prijzen op het park is ook heel redelijk veel dingen gratis voor de kinderen op deze manier kunnen veel gezinnen op vakantie


Kelly Teljeur

Verschrikkelijk

05 August 2022
2,3
Blauwe meer. Bij aankomst bleek het zwembad dicht…. Het hele binnen gebeuren was dus dicht. Natuurlijk staat het ergens weg op de site wel beschreven maar niet meteen op de voorpagina. Je kon dan wel 40 min heen en terug naar n ander park om te zwemmen. Maar benzine kosten worden natuurlijk niet vergoed. WiFi deed het gewoonweg niet. En buiten een frietkraampje en een paar knuffelvang machines was er niks te doen voor onze pubers. Ja je kon aan het blauwe meer liggen. Dan kunnen we net zo goed hier aan de Maas gaan zitten. Elke cent is te veel voor een park zonder zwembad of fatsoenlijke binnenhoreca! Teleurstellend! Voor ons geen oostappenparken meer!! Meerdere mensen dachten erover het park eerder te verlaten en onze buren zijn ook daadwerkelijk eerder vertrokken met hun kinderen.

Samantha Harmsen

Super leuk park alleen die bedden ..

26 June 2022
7,6
Super mooi park kom er graag terug !!
Wij zaten in stacaravan n107 zag er netjes uit maar die bedden verschrikkelijk . Die matrassen zijn zo dun dan je er echt niet comfortabel op slaapt

Carlo Jongen

Marginaal park...

27 October 2021
1,0
Zeer marginaal park, huurwoning stinkt naar urine. Alles is gewoon te gortig om op te noemen Slechts één nacht verbleven omdat we nergens anders heen konden. De uitbaters konden niets voor ons doen en ons vakantiegeld kregen we nooit meer terug. Dan maar klagen bij de verschillende instanties. Maar op zijn Belgisch is daar niemand bevoegd dus gaan de oplichters van de Oostappen groep maar lekker verder.

Trees

Leuke vakantie

24 September 2021
6,0
Wij hebben met 5 personen en een kind een leuke midweek gehad in blauwe meer. Er waren wel wat misverstanden maar vriendelijk personeel. Voor het geld (via veiling.nl) goed te doen.

Van wijngaarde

Tegenvallende vakantie. Slechte caravan. Vloer rot, bank slecht bed niet om op te liggen

09 September 2021
1,0
Park is gewoon slecht. Caravan is al jaren op rotte vloeren, ondermaatse banken en slechte bedden. En maar 2 honden wc, 's over hele park. Hygiëne is erg ver te zoeken. We moeten vegen vóór we weggaan?, waarmee dan. Geen veger of stofzuiger, alleen een handveger en blik. Geluidoverlast door muziek tot 1 uur 's, nachts. Bedankt vóór deze tegenvallende vakantie. Maar nooooooooooit meer bij jullie.

Jan Janssen

Aanrader

05 September 2021
7,3
Perfect verblijf gehad. Ik begrijp dat negatief gezever niet. Mijn kinderen wilde nog lang niet weg.

Jansen

Massa is kassa? Nu duidelijk

04 September 2021
2,4
Ik was in de veronderstelling dat de familie Gillis door hard werken, hart voor de zaak en de klanten rijk waren geworden. En dat gun je die mensen dan ook (althans wij wel). Echter dat lijkt niet hoe het werkt. Een lang weekend geboekt na 1 nacht vertrokken, daar blijf je niet voor je plezier.
Hoe wordt je rijk? Nou we hebben les gehad.
1 bezuinig op personeel, zodat klanten paar uur moeten wachten voor ze park op kunnen.
2. Maak huisje niet schoon en bij klacht geef je aan dat het wel gedaan kan worden ergens die of de volgende dag, maar dan moet je wel je huis uit. Of je kan het "ff zelf doen" we kregen vochtige doekjes mee
4. Geef aan dat klachten binnen 2 uur gedaan moeten worden. Wachttijd aan de balie ruim 1.5 uur (voornamelijk klachten).
5. Vriendelijke werkstudent op het park zei, ja wij snappen ook niet waarom mensen in deze hel verblijven, ben blij dat ik lekker thuis kan slapen.
6. Vrijwel alles in chalet was oud, kapot, gevaarlijk (schroeven door hout steken ) losse stopcontaten, schimmel (s). Veel dode insecten.
7. Als je na 1.5 uur wachten bij de balie je lijst van ruim 50 punten wil doornemen krijg je te horen, sortie meneer, maar het is heel druk, wees blij dat het na corona weer kan allemaal. Wij kunnen dit noteren en komen er dan binnen 15 dagen meestal (ja ind. Meestal) bij u op terug
Waarop ik aangaf dat ik daar dit lange weekend niet aan had. Of kreeg ik na die 2 weken door hoeveel geld we terug zouden krijgen. Nee, geen geld terug. Dan moet via geschillen commissie. Wat krijgen we dan na 15 dagen? Ja dan hopen we de klachten te hebben opgelost......

Zo wordt je dus ook rijk, geen onderhoud, geen schoonmaak, geen service enz.
Eten hebben we er niet gedaan, de buik van meneer Gillis geeft aan dat het lekker (oog calorierijk) moet zijn, maar korte blik in de eetgelegenheid feed ons besluiten zelf maar wat te bestellen (buiten het park) we waren niet de enige bleek. Dag erna vertrokken. Niks meer vernomen. Voor ons nooit meer!!

Wim h

Tof aangenaal park

27 August 2021
6,7
Veel te doen, vriendelijk personeel. Ons gezinnetje heeft hier het geluk gevonden

Michelle

Hel vakantie zoals de kermis medewerkers noemt

26 August 2021
2,7
park Blauwe Meer voor 6 personen. Het was Vreeselijk Ten eerste toen we aan kwamen was het huisje niet in orde in de slaapkamer hingen de handvatten van de kasten op half 6 In de douchecabine zat de douch vast met tiewrap  en de wc stonk vreeselijk naar de urine.In  een van de slaapkamers is me dochter door de bed heen gezakt terwijl ze helemaal niet zwaar is kind van 8 jaar oud en rond de 30kg.
In de keuken kon je geen koffie of thee zetten want de stopcontact  werkten niet viel steeds ui
Als je wilde koken dan kwam eerst hele hoge vlam uit de pit en daarna rook het hele huisje tijdens het koken naar het gas zoveel gas kwam vrij We wilde een dagje fietsen huren nou dat was ook een en al ramp de eerste beste fietsen die je kreeg dan waren of de zadel kapot of je kon ze niet verstellen de banden waren leeg en van sommige lag zelfs de binnenband eruit ze werden totaal niet nagekeken heb 3a4 keer terug moeten lopen om de juiste sleutels te kunnen krijg nou dat was ook een probleem want je kreeg steeds verkeerde sleutels mee en wij moesten maar zelf gaan bekijken of de fietsen die daar staan goed waren
De zwembad was zo klein dat je ruimte had alleen voor 2 goudvissen terwijl 100 man naar binnen mocht .Er werd tegen ons gezegd door de kermis  medewerkers toen we aankwamen Welkom op de HEL vakantie!!!!

Fernandes

Als je ergens zit om wat te bestellen

22 August 2021
5,4
Als je een tafel pakt. En je wilt iets bestellen duurt het heel lang voordat er iemand komt. Bij de bar zelf kan je niks bestellen. Daar sturen ze jou weer weg naar je plek. Het zijn kleine kinderen die hier werken. Ik ben geen klager maar ik vind dit wel de slechtste camping ooit qua service.

Familie.Bak

Eens maar nooit meer !

21 August 2021
4,6
Dramatisch park , bij aankomst al meteen een groot doek met de familie Gillis in volle glorie met een veelzeggende tekst daarbij "MASSA IS KASSA". Aangekomen bij onze stacaravan bleek ervan alles stuk te zijn. De lijst is te lang om op te noemen ! Meteen de volgende ochtend naar de receptie gegaan met de vraag of er iets aan onze klachten gedaan kon worden. Dit werd wel snel geregeld (+). Maar onze vakantie had wel een negatieve deuk opgelopen. Als je een rondje over het park loopt kom je ogen te kort. Wat mij vooral opviel was de slechte staat van het hele park. Huisjes , tuinen , kindertoestellen etcetera etcetera. De onbeleefdheid , geschreeuw en taalgebruik van mensen was ook van een bedroevend niveau. Sorry maar we zijn niet voor niks eerder naar huis gegaan. Massa is kassa en een park om te huilen

Gwendy

Caravan smerig, vuil, staat op instorten

05 July 2021
3,9
- caravan is echt GEEN aanrader, was echt smerig, vuil, sober, kapot.

- speeltuin + strandgedeelte wel leuk.

Marco

Opzich prima park! Maar de horeca is zwaar onvoldoende

25 July 2019
6,0
Slecht horeca personeel snappen er allemaal helemaal niks van!(0f geen zin of het zijn vrijwilligers die niks kunnnen )
Tevens te weinig personeel geen bediening overdag! Snackbar en café restaurant
Drankjes en eten zelf aan de bar halen midden in het hoogseizoen! Hoezo ?


Annelies

Leuke, rustige camping voor een lang weekend!

19 July 2017
7,0
Camping Blauwe Meer is een verzorgde, rustige camping, ideaal voor een gezinsvakantie. Wij waren er met onze eigen caravan, het eerste weekend van juni dus nog helemaal geen seizoensdrukte. Prachtig weer en een plekje met zicht op het meer bezorgden ons een ontspannend weekend. Het sanitair is vernieuwd en goed onderhouden, alleen spijtig dat de douches af en toe ijskoud waren. Heel vriendelijke mensen aan de receptie en in de snackbar/restaurant. Het leek ons dat ze hier nog niet helemaal klaar zijn voor het seizoen want eten op zondagavond was maar mogelijk tot 20u en op maandagmiddag al helemaal niet meer. We hebben er wel een heel fijn weekend gehad!

Olga

Beoordeling door Olga

30 December 2013
3,3
waardeloze service! alleen als je directeur bent mag je buiten eten. nergens een bordje dat alleen binnen gegeten kan worden, ook geen uitzondering bij 25 graden!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Park Blauwe Meer

Plaats beoordeling

De reviews van Park Blauwe Meer zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.