Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen ervaringen

9
10 ervaringen
Algemeen
9.1
Ligging van het park
9
Faciliteiten op het park
9.2
De accommodatie
9.1
Service
8.6
Eetgelegenheden
8.5
Kindvriendelijkheid
9.6

10 Ervaringen met Vakantiepark Beekse Bergen

Heerlijk park met attractiepas

24 August 2018
8,3
Dit jaar twee keer in het vakantiepark beekse bergen geweest. Een leuk vakantiepark met een leuk zwembad met glijbanen en als grootste pluspunt de attractiepas zo kun je onbeperkt 7 attracties tijdens je verblijf bezoeken. Naar het safaripark kun je met de bus of met een treintje en naar speelland met de bus of de boot.
Een park met veel plus punten. Een paar aandachtspunten zouden het verblijf perfect maken. De huisjes mogen wat beter schoongemaakt worden en een opknapbeurt gebruiken. De schoonmaak op het zwembad liet ook te wensen over.
Voor de rest echt een aanrader en we zullen er vast nog wel een keertje terug gaan!

Heerlijk weekendjeweg

12 April 2018
8,9
We hebben een superleuk weekend gehad bij de Beekse Bergen. We sliepen in een bungalow in Afrikaanse stijl. Verder natuurlijk naar het safaripark geweest en veel mooie dieren gezien. Een plons in het Jungle zwembad was ook leuk (niet te lang) en een bezoek aan Speelland Beekse Bergen is ook goed bevallen. Super gehad dus en een hele leuke ervaring voor de kinderen en onszelf.

Genieten met het hele gezin

10 April 2017
9,7
Superleuk weekend gehad in vakantiepark Beekse Bergen. De kinderen vonden het geweldig in de jungalow, de safari in het park. Helemaal top!

Plezierig vakantiepark

12 February 2017
9,6
Beekse Bergen hebben we in het najaar bezocht voor de eerste keer. Dit is ons bijzonder goed bevallen. De bungalows (jungalows) zijn leuk in stijl aangekleed, netjes ingericht en qua ruimte meer dan voldoende voor een weekendjeweg of zelfs een midweek. De combinatie met één of meerdere bezoeken aan Safaripark Beekse Bergen maakt dit park écht uniek! Het gehele gezin vond het geweldig om al die schitterende dieren in het echt te mogen zien. Leuk park!

Vakantiepark Beekse Bergen is top!

27 September 2016
9,9
Wat een heerlijk park! Wij verbleven in mei 2015 een lang weekend in het SafariCamp Beekse Bergen, en dat is toch wel een hele leuke ervaring (vooral voor kinderen). Je bent even helemaal weg. We verbleven in een compleet ingerichte safaritent. Ideaal en weer eens wat anders dan een bungalow of "standaard" vakantiehuisje. Het park zelf is ook leuk en van alle gemakken voorzien. Een safari mag natuurlijk niet ontbreken. Tussen alle Afrikaanse dieren..geweldig! De kinderen hebben genoten, en wij ook. We komen zeker nog eens terug.

Park Beekse bergen was top!

27 September 2016
9,3
Plezier voor het hele gezin! We zijn er een heel weekend geweest, maar komen zeker terug! Safaripark is een must natuurlijk.

Beoordeling door patricia

01 April 2013
8,6
we zijn er geweest met gezin met een jong kind.. maar het was super mooi veel te doen.. vooral met mooi weer is het super te doen daar

Beoordeling door Rudy en familie

10 April 2012
9,6
Vakantiepark Beekse Bergen is ons in alle opzichten uitstekend bevallen!! Wat een heerlijk park is dit zeg. We hadden met de familie een midweek geboekt en hebben volop genoten van het mooie weer, de fijne huisjes, het zwembad en natuurlijk ook het mooie Safaripark van Beekse Bergen. We gaan zeker nog eens!

Beoordeling door Dhr. Andriessen

04 December 2011
8,1
We hebben heerlijk genoten met de kinderen en kleinkinderen in het vakantiepark De Beekse Bergen. Ze kunt er alle \'kanten\' uit. Het park is goed verzorgd en leuk voor jong en oud.

Beoordeling door Mevr. van Binsbergen

21 June 2008
8,3
Wij hebben een geweldige vakantie gehad. We hadden een jungalow de luxe, luxe was het huisje zeker en het zag er allemaal keurig uit. Ons dochtertje van toen bijna 3 heeft enorm genoten, safaripark, speelland de speeltuintjes het zwembad. Het was in 1 woord fantastisch! We willen voor volgend jaar weer gaan boeken.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Vakantiepark Beekse Bergen

Plaats beoordeling

De reviews van Vakantiepark Beekse Bergen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.