TopParken

Parken op de mooiste locaties van Nederland

TopParken ervaringen

6.1
53 ervaringen
Algemeen
6.2
Ligging van het park
7.1
Faciliteiten op het park
6.4
De accommodatie
6.8
Service
6.2
Eetgelegenheden
3.9
Kindvriendelijkheid
6.4

53 Ervaringen met TopParken

Schuit

Vuurwerkvrij, mooi niet

12 January 2023
6,3
Landgoed De Scheleberg — Wij hebben dit park geboekt omdat het werd geadverteerd als vuurwerkvrij park. Bij aankomst zag ik de bui al hangen, er werd bij inchecken niks gezegd over vuurwerkvrij en er hingen nergens posters of flyers dat gasten geen vuurwerk OP het park mochten afsteken. Dit is, uit ervaring, bij andere vuurwerkvrije parken wel altijd zo.

Er werd dus inderdaad om middernacht bij verschillende huisjes OP het park, vlak achter en tegenover ons huisje zelfs, doodleuk vuurwerk afgestoken. Dit verwacht je niet als je 500 euro betaald voor een vuurwerkvrij park voor 3 nachtjes. Door TopParken werd een tegoedbon voor 75 euro aangeboden ter compensatie, wat mij betreft niet voldoende.

Tevens ligt dit park té dichtbij dorpen/steden om geadverteerd te worden als vuurwerkvrij. De knallen uit de omgeving waren zeer goed te horen. Al reken ik dit het park niet aan. Mocht je dus op zoek zijn naar een vuurwerkvrij park ivm bange honden, dit park is hiervoor niet aan te raden.

Angelique van Bezouwen

Nog nooit zo waardeloos behandeld!

23 December 2022
1,0
Résidence Valkenburg — Ik wil even melden dat ik nog nooit zo ongastvrij behandeld ben bij een park als bij residence Valkenburg. Nog geen goedemiddag kon er vanaf en toen de dame hoorde dat we 2 cavia’s bij ons hadden werden we direct verkast naar een andere plek zonder uitleg en €105 armer voor 2 cavia’s. Van gastvrijheid, begrip en empathie nog nooit gehad daar. Ik zal overal mijn klacht gaan neerleggen en desnoods haal ik de media erbij. Het is van de zotte dat cavia’s die in een kooi zitten vergeleken worden met honden die rondlopen en overal zitten te kakken! Het liefst had ik rechtsomkeer gemaakt, een waardeloos begin van onze kerstvakantie en de eerste en laatste keer bij TOPPARKEN! Nou om de top te behalen is er nog flink wat te doen!!!! Angelique van Bezouwen

Shanna de Weel

netjes en schoon, mooi gerenoveerd! Heerlijke jacuzzi!

02 December 2022
7,9
Résidence de Leuvert — Netjes en schoon, mooi opgezet. Honden hebben genoten van de omheinde tuin. Prachtige omgeving, veel te doen.

Cindy

Geen privacy, onaangekondigd personeel in je tuin

03 November 2022
1,0
Recreatiepark Beekbergen — Huisje geboekt met jacuzzi en sauna bij Topparken Beekbergen. Als je waarde hecht aan privacy zit je daar verkeerd.
1e dag stond er om 9u sochtends een man onaangekondigd in de tuin, voor het raam, de jacuzzi te controleren, schrokken ons een hoedje, moest volgens hun 2x per dag. Nog geen 2 uur later stonden er 2 mannen voor het raam (liep net uit de douche) opnieuw onaangekondigd de jacuzzi te controleren. Onze spullen lagen voor het oprapen bij de sauna.
Receptioniste vond dit normaal en geen garantie dat het niet opnieuw zou gebeuren.
Als "goedmakertje" konden we een etentje krijgen.
We zijn vertrokken, nooit meer.

Oranje

Een grote bouwplaats

11 September 2022
4,3
Bospark Ede — Overal bergen puin en zand. Grote gaten rond nieuwe chalets zonder hekken. Ook bij speeltuin. Gevaarlijk voor kinderen. Op zaterdagmiddag/-avond geluidsoverlast van bewoners. Geen probleem voor park want tot zonsondergang is muziek toegestaan. Receptiemedewerkers praten met elkaar en negeren gasten. Niveau camping niet ontstegen. Geen toppark. Smerig kleed in chalet. Geen parasol.

Marina

Geweldig park

24 May 2022
8,6
Recreatiepark Beekbergen — Mooi park, schone huisjes met moderne inrichting. Airco en gratis WiFi. Leuke tuin om het huisje. Vriendelijk ontvangst aan de receptie. Lekker gegeten in het restaurant. Zeker een aanrader.

Gerda Jansen

Weekend

21 May 2022
5,1
Landgoed De Scheleberg — Het is een mooi aangelegd park. Veel huisjes, dicht op elkaar.
Restaurant is matig. Broodjesservice en bbq service

Gerda Jansen

Weekend

21 May 2022
5,1
Landgoed De Scheleberg — Het is een mooi aangelegd park. Veel huisjes, dicht op elkaar.
Restaurant is matig. Broodjesservice en bbq service

Frank

Enorm griezelige foto gekregen van Toppe Bob

07 May 2022
4,6
Recreatiepark Beekbergen — Het park zelf was leuk, alleen was het even schrikken toen we ons kind van 18 maanden een foto wilde laten maken met Toppe Bob. Toen we even later de foto in de mail kregen van Bob schrokken we toch wel een beetje. Maar goed, voor de rest was t best leuk!!! Tot volgend jaar, en laat Bob maar thuis... rare vogel.

S. Brakke

Het was een top weekendje weg!

21 February 2022
9,0
Recreatiepark 't Gelloo — Ik zou dit park zeker aanraden! Hele fijne en vriendelijke service. Als proef mochten we gebruik maken van een jaccuzi, dit was een leuke ervaring. Het huisje was schoon en de eerste benodigdheden waren aanwezig. Kortom een heel leuke vakantie!

Peter

Leuk park in ontwikkeling ! Restaurant View ! Top zeker in de deze tijden , top

12 January 2022
9,0
Parc de IJsselhoeve — Park top , restaurant view top !

Melissa Overweg

Oogt luxe, pure armoe!!

03 January 2022
1,9
Résidence de Leuvert — Meerdere malen stroomstoring gehad dus meerdere keren monteurs over de vloer.
Sauna en jacuzie kunnen niet te gelijk aan. Jacuzie was zo laat gevuld en aangezet dat wij pas een dag later gebruik konden maken hiervan want hij was 18 graden bij aankomst.
6 persoons huisje maar als je wilt douchen moet je 20 min tussen de personen hebben anders heb je koud water.
Extreem gehorige huisjes.
Al met al vonden wij het erg tegenvallen.

Klacht ingediend bij de receptie.begrip alom, zouden met een tegemoetkoming komen. Via de mail werd ons vertelt dat dat niet geval was. Het was overmacht.

J.Pee

waardeloos, wat een zootje incl. de organisatie zelf.

17 November 2021
3,0
Résidence Valkenburg — Redelijk park, maar zelfs de nieuwe chalets waren totaal niet schoongemaakt. Personeel was erg onvriendelijk en kon zogenaamd niets betekenen. Kortom waardeloos. Erg jammer.

John

Huisje dient nodig gerenoveerd te worden

14 September 2021
6,0
Recreatiepark 't Gelloo — Het huisje van Toppark ‘t Gelloo was absoluut niet top. Veel mankementen en alles vol vlekken. Ronduit vies!

Fam.avis

Geluidsoverlast restaurant

07 September 2021
3,3
Recreatiepark Beekbergen — Het restaurant houdt heeft thema-avonden en deze gaan gepaard met enorme geluidsoverlast. Absoluut een afrader om dit park te boeken!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van TopParken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van TopParken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van TopParken.