Naar Roompot op Ameland?

Vakantiepark Boomhiemke is dé place to be!

1 Roompot vakantiepark op Ameland

Ben jij op zoek naar een Roompot Vakanties park op Ameland? Dan zit je hier goed! Hét park van Roompot op Ameland is namelijk Vakantiepark Boomhiemke. Een topper!

Op Ameland ervaar je het ultieme eilandgevoel. Terwijl de zeemeeuwen boven je zweven, voel je de wind door je haren en kijk je uit over het meest uitgestrekte duinengebied, de zee en veel groen. Rust, ruimte en quality-tijd met het hele gezin staan centraal op dit prachtige waddeneiland. Alles op Ameland is met de fiets te bereiken. Breng een bezoek aan de pittoreske dorpjes Hollum en Nes. Ontdek de oude kerkjes, duik een van de musea in of zoek natuurlijke reuring op en trek er bijvoorbeeld op uit met een kajak. Een vakantie op Ameland wordt sowieso onvergetelijk. Vakantiepark Boomhiemke, het énige vakantieverblijf van Roompot op het eiland, doet daar nog een schepje authenticiteit en comfort bovenop.

Vakantiepark Boomhiemke ligt namelijk op een unieke plek aan de westkant van Ameland. Je hebt een uitgestrekt natuurgebied direct naast de deur liggen. De omgeving leent zich daarom perfect voor rustieke wandelingen, een ontspannen picknick in de duinen en een fietstocht. Ga vliegeren, neem een frisse duik in zee en bouw samen zandkastelen. Ook op het park heb je geen kind aan je kids. Daar is het namelijk altijd feest in de Koos Kids Club en het overdekte zwembad. Doe tevens mee met de vele sport- en animatieactiviteiten die georganiseerd worden. Terwijl de kids ravotten met elkaar, neem jij een momentje voor jezelf in de heerlijke sauna’s, de spa’s en de stoombaden. Zoek daarna met z’n allen een terrasje op om te proosten op een topvakantie. Overnachten doe je in een strandchalet, een vrijstaande cottage, een luxueuze beachvilla of een van de knusse, gelijkvloerse lodges. De onderkomens bieden ruimte aan twee tot twaalf personen. Boek dus jouw favoriet en ga een te gekke tijd weg tegemoet.

>
Roompot

Vakantiepark Boomhiemke

  • Perfecte ligging bij het strand, Hollum en de vuurtoren
  • Boomhiemke heeft een eigen Spa
  • Speeltuinen en overdekt zwembad 
Roompot

Qurios Ameland

  • Héérlijk genieten op Ameland
  • Uitstekende accommodaties
  • Nieuw park!