RCN Vakantieparken

Prachtige parken in Nederland en Frankrijk

RCN Vakantieparken ervaringen

8.1
11 ervaringen
Algemeen
7.8
Ligging van het park
8.7
Faciliteiten op het park
8.3
De accommodatie
8.4
Service
8.4
Eetgelegenheden
6.6
Kindvriendelijkheid
8.3

11 Ervaringen met RCN Vakantieparken

Dominick

Na 8 jaar niet meer welkom

16 September 2023
4,4
RCN de Potten — Dat rcn veel directeuren heeft gehad is bekend maar na 8 jaar bericht te krijgen dat je weg moet gaan omdat je het hoofdkantoor een bericht heb gestuurd verbaasd me..

Philip van Vlerken

park goed, nazorg slecht

10 July 2023
8,3
RCN het Grote Bos — contact gehad met contact-center over borg die na bijna een maand nog niet was terug gestort.
De dame was nu niet bepaald vriendelijk, heeft zelfs onverwacht het contact verbroken. Schandalig.

Annemarie

Ideale plek voor aan het Friese water

20 April 2023
8,3
RCN de Potten — De Potten was toch wel perfect hoor qua locatie. Direct aan het Sneekermeer, je kunt zo opstappen en varen. Huisjes ook mooi en park goed geregeld alles. Restaurant met paviljoen aan het meertje is leuk.

Mevr v Hamersveld-Brands

Een heerlijk vakantie park

02 January 2023
9,9
RCN het Grote Bos — Ik kom al heel lang op het park met me zus en kinderen vroeger een F 2 huisje meerdere keren gehuurd erg klein maar gezellig . Nu al verschilden luxe bungalows gehuurd met me zus en 2 hondjes Heerlijk omgeving veel bos lekker wandelen. Restaurant is nu stukken beter dan vroeger kan er heerlijk eten vriendelijke bediening.
Nu het rcn grote bos vuurwerk vrij is ga ik met 2 hondjes er weer heen met oud en nieuw omdat het veel stress voor de hondjes is te ontvluchten vanwege vuurwerk

Fam D Roersen

Geweldige kindvriendelijke gezellige camping

11 May 2021
8,7
RCN le Moulin de la Pique — In voor en naseizoen heerlijk vertoeven
Voor mensen met kleine kinderen of stelletjes
Relaxed sfeertje
En mooi bosrijk!

In 2018 voor het laatst geweest
Nu weer in juni 2021
We kijken ernaar uit
Heerlijk verse broodjes
Smorgens
En een lekker drankje op het terras

Evi en gezin

Leuk

21 January 2021
8,7
RCN de Schotsman — Prima camping en op het park is veel te doen voor kinderen. Topligging aan het meer. Voor herhaling vatbaar.

Heinen

Super locatie met top faciliteiten. Huisje was echt sfeervol en mooi.

15 January 2019
9,3
RCN de Flaasbloem — We hadden een heerlijke week met het gezin. Het huisje dat we hadden gehuurd lag direct aan het meer met een prive strandje en terras. De kinderen konden zo het water in. Geweldig uitzicht ook. Het was een sfeervol roodhouten huisje dat echt supermooi ingericht is. Een aanrader.
Verder op het park zijn de faciliteiten ook prima in orde. Leuk, die alpaca's in de dierenweide en de trein voor de kids. De speeltoestellen en glijbaan bij het meer zijn echt top. Wij kijken nu alweer uit naar komende zomer.

francien de bie

mooie 14 dagen gehad

17 October 2017
8,6
RCN de Jagerstee — zeer goed en heel vriendelijk we komen zeker 2018 terug

Gerda

Fantastisch bungalowpark aan het water

10 October 2016
8,6
RCN de Potten — RCN de Potten is een park dat voor watersportliefhebbers gemaakt is! De ligging is direct aan het water met een mooi meertje direct voor je deur. En na een klein stukje varen zit je zelfs op het Sneekermeer. Het park zelf is helemaal in orde. Vooral de villa's zijn erg mooi, maar ook de andere huisjes en chalets zijn prima in orde. Er is verder een goed restaurant met terras aan het water. Uiteraard kun je er bootjes huren!

Mathys

top vakantie met veel zon en watersport plezier

01 October 2016
7,4
RCN de Schotsman — De Schotsman is een fijn park. Wij verbleven op de camping en hadden een plek dichtbij het water. Dit was ideaal omdat we ook veel gingen windsurfen tijdens onze vakantie. Het strand is dichtbij en ook diverse leuke plaatsjes zijn binnen korte rijafstand te bereiken. In de directe omgeving van de camping is niet heel veel te beleven dus je moet wel met de fiets of auto erop uit.

Het is een rustig park met een mooi buitenzwembad. Helaas geen binnenzwembad dus bij slechter weer kan dit een probleem zijn. Ook de binnenspeelactiviteiten voor de kinderen zijn vrij minimaal. Het restaurant biedt een mooi terras en een prima kaart.

Al met al een zeer geslaagde vakantie op een leuke camping!

Fam. Reijs

Beoordeling door Fam. Reijs

03 April 2013
7,7
RCN de Potten — We verbeleven in één van de Villa\'s van het park. Mooie accomodaties direct gelegen aan het water. Superlokatie!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van RCN Vakantieparken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van RCN Vakantieparken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van RCN Vakantieparken.