Individuele Parken ervaringen

7.8
540 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
7.9
De accommodatie
8
Service
8
Eetgelegenheden
6.4
Kindvriendelijkheid
8

540 Ervaringen met Individuele Parken

Gelade

Waterpark zonder water

14 April 2024
5,4
Vakantiepark Duinrell — 3 dagen duinrell geboekt en je gaat er dan vanuit dat je ook 3 dagen kunt zwemmen. Blijkt dan dat je een code krijgt om klaarblijkelijk eenmalig te zwemmen met 4 personen. Is allesbehalve duidelijk, dus de 1ste dag gaan de kinderen zwemmen en je denkt dan dat zij met hun 2 nog een 2de keer het zwembad inmogen' maar helaas, je wordt versteld allemaal samen te gaan zwemmen of niet. Wil je dan extra gaan zwemmen' dan moet je online tickets bestellen, maar enkel zwembad tickets zonder pretpark gaat enkel s avonds. Dus als gast ben je verplicht om s avonds te boeken als het lekker druk is. Wil je toch s morgens zwemmen, dan moet je meer betalen om ook naar het pretpark te gaan, hetgeen gasten sowieso gratis kunnen. Eigenlijk huur je bij duinrell dus gewoon een huisje zonder meer. Volgende keer boeken we 3 dagen hotel met ontbijt inbegrepen en als we dan gaan zwemmen kopen we gewoon tickets. Is goedkoper en lekker ontbijtje inbegrepen. Het commerciële aspect primeur, zoveel is duidelijk. 1ste jaar dat we dit meemaken op een rij van 7 verblijven. Wordt tevens ook de laatste keer.

Fam. Van Meerveld

Een regelrechte aanrader.

09 April 2024
9,4
Landgoed Ruwinkel — Een park waar je je enorm welkom voelt. Een geweldig team medewerkers die altijd klaar voor je staan. Uitstekende betaalbare eetgelegenheden op het park aanwezig. Ruime alleenstaande vakantiehuizen prima ingericht met voldoende ruimte om het huis. Voor later dit jaar alweer geboekt.
Als er dan toch iets moet zijn was het de ontvangst van de tv deze hapert soms. Probleem is bekend en er gaat aan gewerkt worden..Dus wat ons betreft een hele vette aanrader.

Johan

Hele leuke camping!

06 April 2024
9,9
Camping De Pampel — Met de kinderen tijdens Pasen geweest. Heerlijk genoten. Mooie ligging en alles perfect voor elkaar!

Soerraya en gezin

Genoten op Hof van Saksen!

28 March 2024
9,3
Hof van Saksen — Wij waren op aanraden van vrienden naar Hof van Saksen en het moet gezegd worden, dit was super!! De kinderen hebben een geweldige tijd gehad. Lekker plonzen en glijden! Wij vonden het park er heel verzorgd uit zien en de vriendelijkheid van de mensen daar is heel fijn! Wij komen nog een keertje terug want dit weekend ging veel te snel ;)

Peter van Santen

Heerlijke vakantie

06 March 2024
8,8
Villapark Weddermeer — Prachtig park met mooie ruime kavels aan het water. Je kan Prachtig vissen vanuit je tuin. Mooie villa,s . Wij zaten in villa 56. Een Prachtig huis met geweldige mooie ruime tuin

J. Smith

Heerlijke vakantie gehad

23 February 2024
8,6
Villavakantiepark IJsselhof — Prachtig gelegen aan het IJsselmeer. Heerlijk kunnen wandelen en fietsen in de omgeving. Comfortabele woning en supervriendelijk personeel.

Wendy

Slechte ervaring park gaat achteruit personeel sjacherijnig en onbekwaam

22 February 2024
3,7
Recreatiepark De Leistert — Park is mooi opgezet en ligging is goed. Zwembad veel te klein voor grote van het park. Geen faciliteiten voor boven 10 jaar. Supermarkt aanwezig maar enorm duur. En het personeel is sjacherijnig en onbekwaam. Voor de extra’s hoef je het niet te doen. Kijkend naar t huisje zou ik puur Exloo eerder aanbevelen.

Familie van Klooster

Landgoed Ruwinkel een tweede thuis

21 February 2024
9,8
Landgoed Ruwinkel — Grandioos! Een aanrader voor iedereen.
Weer genoten van dit fijne gezellige en vooral complete park. Hiermee bedoelen wij de vele faciliteiten en vier fantastische eetgelegenheden. En dan ook nog voor een redelijke prijs. En niet te vergeten de mooie grote vakantiehuizen op ruime kavels, waardoor je de nodige privacy ook nog eens hebt. Er is een ruime parkeerplaats bij en een grote berging, waar je de fietsen prima kunt stallen om de mooie omgeving te verkennen door de prachtige ligging van het park. En dan nog de fijne behulpzame en vriendelijke medewerkers. Deze doen altijd alles om het naar je zin te maken. We mochten zelfs uren eerder in ons vakantiehuis, omdat deze al helemaal klaar was met ook nog als verrassing opgemaakte bedden, champagne en lekkers. Als dat geen warm welkom is? En daarom is het altijd genieten hier en voelt het als een tweede thuis. Dus een aanrader voor iedereen voor een fijne vakantie. Weer bedankt team Ruwinkel en tot de volgende keer!

angelique van der burg

Een heerlijke week logeren in een Bosrijk huis

10 February 2024
8,4
Vakantiepark Efteling Bosrijk — Wij hebben een heerlijke week gehad in Bosrijk.
Het vakantiehuis was ruim en schoon, lekker rustig geslapen zo in het bos.
Wij hadden gekozen voor een boshuis aan het meertje en dit bleek een schot in de roos voor mijn broertje, in het meer staat het huis van Klaas Vaak en in de ochtend wordt Klaas Vaak wakker, maakt dan geluiden zoals geeuwen, lachen etc. Heel leuk voor kleine kinderen.
Het brengt nog meer magie bij het verblijf in Bosrijk.
De wandelpaden in Bosrijk zijn goed en het is een korte wandeling naar het Efteling park.
Als je moeilijk ter been bent kan je in het Efteling busje meerijden, die haalt je op en brengt je ook weer terug naar Bosrijk.
Kortom, aan alles is gedacht en wij komen zeker weer terug naar een huisje in Bosrijk!
Wij hebben de vakantie als heel ontspannend ervaren

Fam.v. Put

Heerlijk rustig park midden in de natuur. Div. uitstapjes mogelijk.

09 February 2024
8,1
Landgoed Ruwinkel — Zou dit park zeer zeker aanraden, komen hier 1 a 2 keer per jaar naar alle tevredenheid. Weet zo even geen verbeterpunten.

Frölich

Kleinschalig, vriendelijk park in mooie omgeving

28 January 2024
8,6
Landgoed Ruwinkel — we komen er graag, zijn al vele malen op het park geweest, Het is kleinschalig, met vriendelijk personeel, Mooie wandelomgeving.

Tineke Zwarts

Super leuk park

20 January 2024
9,9
Landgoed Ruwinkel — Niet al te groot park, goed onderhouden, vriendelijke medewerkers die alles voor je willen als dat nodig is. Park is zowel op dag als ‘s avonds lekker rustig. Prima voorzieningen om te eten op het park. Nu al drie keer geweest en ik kom zeker weer terug.

Kvlochov

Zeer schoon

11 January 2024
8,3
Recreatiepark De Leistert — Mooi park en genoten van alle mooie faciliteiten.

Kvlochov

Wat ons vooral is bijgebleven, is de gastvrijheid van het personeel.

03 January 2024
8,4
Recreatiepark De Leistert — Wat ons vooral is bijgebleven, is de gastvrijheid van het personeel. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam. We zouden zeker nog eens terugkomen naar Recreatiepark de Leistert!

Sander Hermanns

Zeer tevreden

28 November 2023
8,9
Vakantiepark 't Broeckhuys — Zeer mooie gerenoveerde huisjes waar menig park jaloers op mag zijn. Het is goed te merken dat alle huisjes volledig opgeknapt zijn het laatste jaar. Restaurant goed en de ligging tov Nijmegen, Wijchen en Ewijk is perfect. Wij komen terug.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Individuele Parken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Individuele Parken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Individuele Parken.