Hogenboom Vakantieparken

Beleef het ultieme vakantiegevoel

Hogenboom Vakantieparken ervaringen

7.4
17 ervaringen
Algemeen
7.8
Ligging van het park
8.2
Faciliteiten op het park
6.7
De accommodatie
7.8
Service
7.6
Eetgelegenheden
6.7
Kindvriendelijkheid
7.1

17 Ervaringen met Hogenboom Vakantieparken

Verrasend mooi

19 September 2018
8,7
Landgoed Het Grote Zand — Mooi gelegen park. We hadden bungalow 99 vooraan op het park. Verrassend ruim en luxe. Echt een aanrader.

Rustig kleinschalig bungalowpark met zwembad

01 September 2018
6,7
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Huisje die we hadden was goed maar was wel aan een opknapbeurt toe. Het park zelf is goed. Genoeg voor de kinderen te doen, alleen weinig te doen 's avonds. Je kan niet een drankje en snackje doen tijdens een potje poolen. Je moet je in het huisje vermaken en gelukkig had ik genoeg bij om me bezig te houden.

Gastvrij,heerlijk eten,mooie locatie,en vooral een warm en veilig gevoel

26 August 2018
8,7
Appartementencomplex Bosch en Zee — Mooi appartement,precies zoals het moet zijn. Mooi uitzicht en lekker dichtbij de Koog ,strand en bos .

Een ontspannen week op een kleinschalig park.

23 August 2018
6,6
Vakantiepark Het Drentse Wold — Rustig park in het Drents-Friese wold.
Een bezoek meer dan waard.
Leuke huisjes met flinke tuin en veel privacy.
Geen winkeltje aanwezig.

Favoriete park

07 July 2018
6,4
Villapark Panjevaart — Wij kwamen hier bijna iedere 2 jaar. Ik denk dat we er wel 6 of 7 keer zijn geweest. De huisjes waren netjes en eenvoudig. De nieuwe huisjes zijn prachtig maar prijzig. Fijn gelegen bij Bosbad Hoeven. Op het park zelf is er niet heel veel qua vermaak maar in het naastgelegen dorp kun je fijn winkelen. Leuke dorpjes in de buurt.

Super gezelig met mijn zoontje

06 July 2018
8,0
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Alles was goed ook voor kinderen het is nu hellaas meer dan 4 jaar geleden zou nu super zijn ook voor mijn zoontje en verders was halles goed bevallen hellaas heb ik geen foto s ben gescheiden alles kwijt geraakt

Het was leuk rustig park

12 November 2017
4,6
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Goed park miste wel een cafe om wat te gaan drinken en restaurant om wat te eten en je kon geen friet halen beetje jammer ook dat je alles wat ik net vernoemde buiten het park moest doen of halen

Smerige accommodatie

14 July 2017
1,7
Natuurpark De Witte Bergen — We hebben al de nodige vakantiehuisjes van binnen en buiten gezien, maar ons vakantiehuisje bij de Witte Bergen zal voor altijd op ons netvlies blijven. Helaas niet in de positieve zin. Nog nooit hebben wij zo'n smerig onderkomen meegemaakt als bungalow Nr. 16 op dit park. Vies, beschimmeld, vol spinnenwebben en verre van schoon op wanden, muren en tegels. Helaas is het hier niet mogelijk om foto's te plaatsen van hetgeen wij aantroffen, zodat u uw eigen menig moet vormen. Maar deze bungalow zo verhuren is diep beschamend.

Mooi park in Friesland

06 June 2017
7,6
Vakantiepark It Wiid — Het Wiid is een leuk vakantiepark voor een midweek of weekendjeweg in de mooie provincie Friesland. Vooral voor watersportliefhebbers is dit een ideaal park. Alle bungalow huisjes lliggen mooi aan het water en je kunt zo met je bootje aanleggen voor je huisje. Zeillessen nemen is ook een echte aanrader. Dit kun je gewoon bij de receptie regelen. Het dorpje Eernewoude kun je met de fiets (of een veerpondje) binnen 10 minuten bereiken. Een knus dorp met leuke mensen. Wij komen nog eens terug!

Beoordeling door willy en annie serton

08 December 2013
9,0
Vakantiepark Herperduin — wij zijn er in 2013 geweest en hebben het super goed gehad het weer was de hele week perfect soms te warm we hadden eerst een 2 persoons huisje daar kon mijn vrouw niet tegen hebben we snel een 4 persoons gekregen zonder bijbetaling moesten wel zelf even schoonmaken de service van hun was echt super we zitten te denken om deze zomer weer te gaan ligt even aan de financien wij zijn 60 plussers kunnen dat over kindvriendelijkheid niet invullen en eten hebben we ook niet in het restaurant gedaan wel gehoord dat het heel goed was het eten

Beoordeling door j.borger

24 October 2013
9,0
Landgoed Het Grote Zand — rust rust en nog eens rust op een heerlijk park.prachtige omgeving gezellig en goed restaurant heerlijk zwembad,accomodatie\'s staan vrij veel bos en prachtige heiden kortom een schitterend park

Beoordeling door nelly

13 June 2013
8,4
Vakantiepark De Berkenhorst — het was er heerlijk

Beoordeling door Anne-Marie Pleyhuis

05 September 2012
8,0
Vakantiepark Herperduin — We hebben een ontzettend leuk weekend gehad op de Herperduin.
Een klein maar heel knus huisje(mijn dochter van 6 noemde het, het kabouterhuisje.

Nu nog steeds vraag ze gaan we nog een keer naar het kabouterhuisje? Het is een mooi park waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Voor ons was de ligging perfect om uitstapjes te maken.

Beoordeling door R. Backhausen

02 June 2012
8,0
Buitenplaats In Den Olden Bongerd — Een mooi en rustig park, geschikt om te fietsen en te wandelen. Er zijn geen faciliteiten, dus ook geen gelegenheid om te eten, maar in de vragenlijst is geen mogelijkheid om n.v.t. in te vullen.

Beoordeling door M.A.Schouwenaar

27 December 2011
8,6
Landgoed Het Grote Zand — In 2010 en 2011 zijn wij in de herfst een weekeind geweest. Fantastisch genoten in een mooie bugalow. Vooral in 2011 in bungalow nummer 305, doordat de 10 persoons was volgeboekt, kregen wij voor dezelfde prijs de 12pers aangeboden.Onze grootte wens zou zijn dit nummer weer te willen boeken voor 19-22 oktober 2012.

Beoordeling door Fam. ten Veen

21 July 2010
8,0
Villapark Akenveen — Wij vonden de huizen van Hogenboom Akenveen heel mooi. En een zeer vriendelijke receptioniste. Prachtige omgeving. Schoon park en schoon huis, en goede bedden!

Beoordeling door Mevr. Walbeek

23 December 2009
8,0
Vakantiepark De Berkenhorst — De Berkenhorst is een kleinschalig park met toch alle faciliteiten op een geweldige locatie, vooral meteen wandelen vanuit het park. Net een geweldige week achter de rug met veel nattur rust en ruimte. Aanrader als je de grote drukke parken achter je wil laten.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Hogenboom Vakantieparken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Hogenboom Vakantieparken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Hogenboom Vakantieparken.