Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Wauw! Slaap tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 02 juni 2017 — 3 minuten lezen
Wauw! Slaap tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen

Wooh dit is gaaf én uniek: vanaf volgend jaar kun je op Vakantiepark Beekse Bergen letterlijk slapen tussen de wilde dieren! Beekse Bergen wordt hiervoor door Libéma uitgebreid met Safari Resort Beekse Bergen. Wie durft?

Vanaf volgend jaar zomer beleef je beestachtige nachten met het hele gezin in Safari Resort Beekse Bergen. Het Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek beschikt al over bungalows (ze noemen het zelf: Jungalows) waar je kan verblijven. Maar in het Safari Resort kun je nu daadwerkelijk slapen ín het natuurgebied waar de wilde dieren gewoon rondlopen! Een droom van Libéma directeur Dirk Lips.

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen jungalow

Safari Resort Beekse Bergen plan

Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Er worden maar liefst 425 extra vakantieverblijven midden in het safaripark gerealiseerd. De accommodaties, voor 6, 8 en 14 personen, worden verspreid over twee uitgestrekte savannes en een leeuwenvlakte. En allemaal hebben ze uitzicht op de meest geweldige Afrikaanse dieren. Klinkt toch best goed hè? :)

Oké, het kost wel wat: Libéma investeert hiervoor een slordige 100 miljoen euro. De voorbereidende werkzaamheden zijn al gestart. Nieuwe luxe lodges, safari-tenten en boomhutten komen (met elk een uniek thema) te midden van 1.400 dieren te staan. Zo waan je je niet meer in het Brabantse land maar op een heuse Afrikaanse savanne. Parkvakanties kan natuurlijk niet wachten om hier eens een kijkje te gaan nemen!

Koffieleuten into the wild

Zie je het al voor je? Je boekt een weekend of (mid)week weg. Je rijdt een stukje, komt aan in Beekse Bergen en wordt vervolgens wakker met het geluid van apen die in de bomen rondom je hut krioelen. Vanaf je terras sta je op veilige afstand oog in oog met leeuwen, zebra’s, giraffen of ander wild. Een geweldige belevenis voor jong en oud.

Lodges van Safari Resort Beekse Bergen

Interieur Safari Lodge Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Bungalow in Safari Resort Beekse Bergen

Kids lodge Beekse Bergen

Een gracht van zeven meter rondom het verblijf zorgt ervoor dat je met een gerust hart van je kop koffie kan blijven genieten. Voor nog meer wilde dieren duik je vanuit je Afrikaanse lodge of safaritent eenvoudig per voet, boot, bus of auto dieper de wildernis van het Safaripark Beekse Bergen in.

Beekse Bergen: Een unieke belevenis in Europa

Van zo dichtbij in een privé-setting wildlife spotten in eigen land is een unieke belevenis voor zowel jong als oud. Safaripark Beekse Bergen biedt deze ervaring als enige in zijn soort aan in heel Europa. Chapeau!

Toch ook fijn om te weten: er wordt bij de ontwikkeling van het safari resort goed rekening gehouden met de natuur. Met de Stichting Milieufederatie Brabant is een plan gemaakt om het natuurgebied te beschermen en behouden.

De opening van Safari Resort Beekse Bergen staat gepland voor aanvang van de zomer van 2018.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje