Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Vakantiepark Landal Twenhaarsveld in beeld

Artikel geschreven door: Laurens Taekema
Door Laurens Taekema op 02 april 2019 — 1 minuut lezen
VIDEO: Vakantiepark Landal Twenhaarsveld in beeld

Landal Twenhaarsveld is een top vakantiepark in Twente. Comfortabele bungalows, leuke activiteiten, een zwembad, rust, ruimte én een ideale ligging op de Sallandse Heuvelrug. Hallo natuur! In dit filmpje zie je het allemaal.

Af en toe denken we nog wel eens terug aan ons weekendjeweg op Landal Twenhaarsveld. Met ons gezin van 5 (twee meiden van 6 en 8 jaar en een baby) hebben we ons hier supergoed vermaakt. En dat kwam vooral door de relaxte sfeer op het park, de leuke activiteiten alsook de mooie omgeving. Op Twenhaarsveld kom je écht even tot rust. Het lijkt alsof de drukte van het dagelijkse leven even helemaal niet meer bestaat op dit park. Héérlijk!

Onze ervaring: "Enorm fijn bungalowpark!"

Landal Twenhaarsveld is een vakantiepark waar je achteraf van zegt "Hey, dat was fijn!". Ontspannen begint al in en rondom je bungalow. Deze staat vrij tussen het groen. Vogels tjilpen en eekhoorntjes zijn in de weer. Dát is nog eens lekker ontwaken.

Zoek je nog meer ontspanning, dan kun je op je gemak de hond uitlaten bij de speciale hondenvijver (het park is zéér hondvriendelijk), een boswandeling maken of misschien nog beter: een behandeling nemen bij het beautycentrum. Voor iets meer actie huur je een mountainbike en fiets je een uitdagend parcours. 

Ons weekend op Landal Twenhaarsveld was eigenlijk veel te snel voorbij. Maar wat hebben we genoten. De kinderen vooral van de vele leuke activiteiten, de toffe speeltuin en het zwembad. En papa en mama van de rust, de ruimte, onze fijne bungalow, het gemoedelijke sfeertje en vooral ook het goede Timber's Brasserie restaurant. Wij komen nog een keer terug Twenhaarsveld!

Meer weten? Lees de uitgebreide Landal Twenhaarsveld review.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Laurens Taekema

Laurens Taekema

Laurens — 1979. Oprichter van Parkvakanties. Sport graag veel: wielrennen óf schaatsen. Drinkt: groe­ne thee man­go & ko­kos. Eet: vegetarisch. Vakantie = avontuur met het gezin, ver weg of dichtbij!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje