Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 03 april 2018 — 2 minuten lezen
VIDEO: Subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos

Hoe leuk het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos is? Dát zie je in dit te gekke filmpje! Je ziet alle hoeken van het zwembad. Van het golfslagbad tot de wildwaterbaan. Zwem je mee?

Landal Het Vennenbos is een uitgebreid vakantiepark in Hapert (Noord-Brabant). Het is zelfs één van de grootste parken van Landal. Maar daar staat tegenover dat er ook écht veel leuke dingen zijn om te doen voor jong en oud. Van een heerlijke Park Plaza met entertainment en shops tot een indoor speelparadijs, een Bollo-club en nog veel meer. Maar dé trekpleister voor de meeste gasten van Het Vennebos is natuurlijk het subtropische zwemparadijs van het park! 

En hoe ziet Het Vennenbos zwembad er dan uit? Parkvakanties nam een sprong in het water en maakte dit filmpje. Kijk maar!

Het subtropische zwembad van Het Vennenbos

Het Vennenbos is één van de twee Landal bungalowparken mét een subtropisch zwembad in Nederland. Nu hebben andere parken van Landal ook bijna altijd wel een zwembad, maar een subtropisch zwembad (oftewel: lekker groot en veel waterattracties) is wel even wat anders. 

Wat kun je allemaal doen in zwembad van Het Vennenbos dan? Er is natuurlijk een groot golfslagbad, er zijn diverse glijbanen, een peuterbad en een KinderDoeBad (ook met glijbanen) en er is natuurlijk een wildwaterbaan. De "Lazy River" is een leuke (niet al te lange) wildwaterbaan die je buiten langs een paar goede bochten en stroomversnellingen voert. Er is trouwens ook een buitenbad en er is een ligweide. Ontspannen kan in de bubbelbaden of een kruidenbad. Kortom: er is meer dan voldoende te doen in het zwembad van Het Vennenbos en het is wat ons betreft dan ook met recht een subtropisch paradijsje!

Het zwembad van Het Vennenbos doet stiekem wel denken aan de Aqua Mundo zwembaden van Center Parcs. En dat is niet toevallig, want Het Vennenbos was voorheen ook een vakantiepark van Center Parcs. Sinds 2002 is Landal GreenParks eigenaar. Het koepeldak, de tropische aankleding, de attracties voelen dus allemaal redelijk vertrouwd aan. Niet erg verder. Het is gewoon een tof zwembad!

En niet alleen het zwembad van Het Vennenbos is leuk. Het gehele park is wat ons betreft een aanrader. Helemaal nu ze alle huisjes een fixe restyle geven. Hoe dat eruit ziet én wat Landal Het Vennenbos dan zo aantrekkelijk maakt lees je in onze review van Landal Het Vennenbos met al onze ervaringen.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje