Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Het zwembad van Landal Sluftervallei

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 20 september 2018 — 2 minuten lezen
VIDEO: Het zwembad van Landal Sluftervallei

Hoe ziet het zwembad van Landal Sluftervallei er precies uit? Dát zie je in dit filmpje! Natuurlijk kan zwemmen in de zee ook, maar het Landal Sluftervallei zwembad is ook lekker hoor. Kijk maar!

Landal Sluftervallei is een top vakantiepark aan de noordkant van het Waddeneiland Texel. Nu is Texel zelf sowieso ook al erg leuk om een weekend of korte vakantie te verblijven, want er is enorm veel te doen en zien. Natuurlijk met de duinen, het strand en de vuurtoren (op fietsafstand van het park!). Maar Sluftervallei is op zichzelf ook gewoon een héél fijn bungalowpark waar jong en oud zich prima zullen vermaken!

De vrijstaande huisjes zijn niet alleen comfortabel, ze staan ook nog eens heel mooi en ruimtelijk opgesteld tussen het duingebied. En er heerst een echt eilandsfeertje op het park! En de faciliteiten dan? Dik in orde! Van de (vernieuwde) Brasserie tot de Bollo Club en van de tennisbaan, bowlingbaan en leuke buitenspeeltuin tot jawel: het zwembad! Want ook die mag er zijn. Oké, het is geen subtropisch zwembad met veel glijbanen, maar hij is leuk hoor. Zeker voor de kinderen! Bekijk ons filmpje maar en oordeel zelf. :)

Zwemmen op Landal Sluftervallei

Toen wij op Landal Sluftervallei verbleven was het zomer en best druk op het park. Het was mooi weer en veel mensen genoten van het strand, de zon en de zee. Toch bleek ook het zwembad populair. Ook bij ons. Wij hebben tijdens ons weekendjeweg het zwembad meerdere keren bezocht. Toen wij er waren was het redelijk druk, maar niet té druk. Gewoon gezellig en we hebben veel plezier gehad in het water!

De glijbaan in het zwembad is wel écht voor de kleine kinderen (zoals bij meer Landal parken het geval is), maar werd door veel kids enthousiast gebruikt. Eerst de vuurtoren beklimmen en daarna roetsj naar beneden. En nog een keer!

Volop zwemplezier

Het zwembad heeft verder een kleine stroomversnelling (vonden de kids ook erg leuk), een apart peuterbadje (met ook een kleine glijbaan) en een bubbelbad (altijd fijn!). Het zwembad biedt verder nog vertier in de vorm van emmertjes die omkieperen en een waterval-paddestoel. Het zwembad loopt af van ondiep naar het wat diepere gedeelte.

Wie even wil uitrusten kan plaatsnemen in één van de stoelen rondom het zwembad. De kleedhokjes zagen er netjes uit en er zijn kluisjes. Er is alleen geen eetgelegenheid. Dus als je wat drinken, snoep, snacks of frietjes wilt bestellen, dan zul je toch het zwembad moeten verlaten.

Meer lezen en zien van Landal Sluftervallei? Bekijk dan ook onze uitgebreide review van Landal Sluftervallei.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje