Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Nieuw bij Hof van Saksen: Grand Café en pop-up restaurant

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 04 juli 2018 — 2 minuten lezen
Nieuw bij Hof van Saksen: Grand Café en pop-up restaurant

Vakantiepark Hof van Saksen blijft venieuwen. Zo ook op culinair vlak. Het compleet venieuwde Grand Café heeft inmiddels haar deuren geopend en vanaf 10 juli kunnen de gasten ook genieten van een heus pop-up restaurant op het resort!

Het nieuwe Grand Café

Op het Hof van Saksen komt het goede leven je op alle fronten tegemoet. Door keer op keer te innoveren, houdt het vakantieresort, dat bekend staat om zijn sfeervolle Saksische boerderijen zijn stijlvolle, exclusieve naam hoog. Zo is het onlangs geopende Grand Café het volgende paradepaardje van het park. 28 juni j.l. zijn de deuren geopend van de nieuwe smaakbeleving.

Met een chique en verrassend interieur, een open keuken en grote glazen panorama-ramen springt het stulpje direct in het oog. En dan hebben we het nog niet over de menukaart gehad. Ook die mag er zijn met zijn variëteit aan vis-, vlees- en groentegerechten toegespitst op het seizoen.

Hof van Saksen, Grand Café

Uitzicht van het Hof van Saksen Grand Café over het recreatiemeer

Ook nieuw: Pop-up restaurant

Naast het vernieuwde Grand Café wordt er ook een pop-up restaurtant toegevoegd. Dit is de 'Drentsche Gastro Bar’ en hier kun je kleine gerechtjes bestellen. Deze worden gemaakt uit lokale, vooral biologische, producten.

Bij de Drentsche Gastro Bar kun je vanaf 10 juli 2018 terecht. Eten bij Hof van Saksen kan daarnaast nog bij een live-cooking restaurant, self-service restaurant en een Italiaanse eetgelegenheid. In totaal 5 restaurants dus. We like! 

Nog meer vernieuwingen

En niet alleen de culinaire etablissementen worden aan vernieuwingen onderworpen. Ook de twaalfpersoons boerderijen en de kinderaccommodaties zijn gerenoveerd. Zo zijn er onder andere nieuwe loungebanken en extra speelelementen geplaatst. Allemaal tot grote vreugde van de gasten die de innovaties op prijs stellen, herhaaldelijk terug blijven komen en de parkwaarderingen naar een hoger level brengen. 

Parkvakanties was zelf onlangs ook al zeer positief in haar oordeel over dit luxe vakantieresort, lees de uitgebreide Hof van Saksen review maar. :). En wij komen natuurlijk graag terug om deze nieuwe onderdelen te ervaren!

Wanneer ga jij deze prachtige plek in Drenthe ontdekken?

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje