Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Méér nieuwe Landal parken: Landal Volendam en Landal Bad Boltenhagen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 10 oktober 2017 — 2 minuten lezen
Méér nieuwe Landal parken: Landal Volendam en Landal Bad Boltenhagen

Maakten we vorige week nog bekend dat Landal Kaatsheuvel een nieuw luxe park van Landal wordt. Wel Landal GreenParks heeft bevestigd dat er nog twee nieuwe vakantieparken bijkomen! Landal Volendam en het Duitse Ostseebad Boltenhagen zijn de nieuwste aanwinsten in de Landal-familie.

In ons eigen kikkerland vormt het authentieke Volendam het decor van een nieuw te creëren bungalowpark. Bij onze oosterburen wordt een fonkelnieuwe Landal vestiging gerealiseerd in het gezellige Ostseebad Boltenhagen.

Landal Volendam

Aan de waterkant van het Markermeer zullen 42 luxe onderkomens in typische Volendamse architectuur voor de ultieme Volendam-experience gaan zorgen. Vanaf het kleinschalige park hop je direct het water op met je zeilboot, neem je een verkwikkende duik in het nabijgelegen buitenzwembad en ben je binnen no-time op ‘de Visafslag’ voor een lekkere haring. Als watersportfanaat en natuurliefhebber zal je je hier direct thuisvoelen.

Landal Volendam

Landal Volendam vanuit de lucht

Landal Volendam

De huisjes van Landal Volendam

Landal Volendam huisjes aan het water

Mét direct uitzicht over het water

Landal Bad Boltenhagen

Met de hele familie luxueus vertoeven in het noorden van Duitsland kan nabij het knusse kuuroord Ostseebad Boltenhagen. Met een restaurant, shop, overdekt zwembad, binnenspeelplaats en de mogelijkheid om fietsen te huren, zal dit park van alle gemakken voorzien zijn. In de prachtige omgeving, die je alle ruimte biedt om er heerlijk samen op uit te trekken, zullen 113 vakantiewoningen komen, waarvan de ‘extra luxe’ varianten uitgerust worden met een ‘privé wellness lodge’.

Landal Bad Boltenhagen

Luxe woning van Landal Bad Boltenhagen

Landal Bad Boltenhagen bungalow

Mooie vrijstaande woningen

Green Key

Beide parken passen perfect in de natuurrijke visie van Landal. Naar verwachting zullen de eerste woningen in de loop van 2019 klaar zijn voor verhuur. Bij oplevering zijn beide locaties direct Green Key gecertificeerd. Je gaat dus ook hier een milieuvriendelijke en duurzame vakantie tegemoet.

Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks, is blij met de nieuwe parken: "Op twee compleet verschillende bestemmingen krijgen we er twee schitterende vakantieparken bij. De nieuwe parken zullen ook onze Duitse en Belgische gasten zeer aanspreken".

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties