Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Kom naar de Open Dag vakantiepark Landal Landgoed De Elsgraven

Artikel geschreven door: Christina Nijenhuis
Door Christina Nijenhuis op 08 april 2019 — 1 minuut lezen
Kom naar de Open Dag vakantiepark Landal Landgoed De Elsgraven

Landal Landgoed De Elsgraven, gelegen bij het plaatsje Enter in Twente, houdt op zaterdag 13 april een open dag. Van 10:00 – 16:00 zijn er allerlei activiteiten te doen voor jong en oud. Ook het zwembad op het park is die dag gratis toegankelijk!

Kom kijken bij Landal Landgoed De Elsgraven

Landal Landgoed De Elsgraven is een prachtig waterrijk park met 145 vrijstaande bungalows. De kinderen kunnen er keihard plonsen in het overdekte zwembad met peuterbad, losgaan in de coole speeltuin met air trampoline en speelhuis of diertjes aaien op de kinderboerderij.

Je kunt er ook nog midgetgolfen, beachvolleyballen, tafeltennissen, kanoën, vissen en zelfs stand up paddling proberen. En willen jullie even bijtanken? Dan kan dat bij het compleet vernieuwde restaurant-café "De Elsgraven" met buitenterras. Dus genoeg te doen voor het hele gezin. Een leuk dagje uit!

Landgoed De Elsgraven opent z’n deuren voor het publiek om de vernieuwingen op het park te laten zien. Zo is het centrumgebouw compleet duurzaam gerenoveerd en nu bijna aardgasvrij. Tijdens de open dag is er een streekmarkt in het centrumgebouw waar ondernemers uit de directe omgeving hun streekproducten laten zien én proeven.

Ook is er tijdens de open dag een fun en entertainment team in actie om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Er staan dus allerlei leuke activiteiten op het programma.

Het programma

Het programma voor de open dag op Landal Landgoed De Elsgraven, ziet er als volgt uit;

10.00 - 15.00 uur: markt lokale streekproducten, kinderactiviteiten met het fun en entertainment team, bekijk een bungalow van binnen en ontdek alle faciliteiten

15.00 - 16.00 uur:  feestelijke opening van het duurzaam gerenoveerde centrumgebouw met de burgemeester van Wierden, Henk Robben.

Je vindt Landal Landgoed De Elsgraven aan het volgende adres: Eversdijk 6a, 7468 PV Enter

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Christina Nijenhuis

Christina Nijenhuis

Christina — 1980. Mama-blogger @ Parkvakanties. Kids: 2 dames (2010 / 2012) & 1 jongetje (2017). ♥ Houdt van: hardlopen, vakantie, gezinsleven, het koffiemomentje en life in general.Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje