Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Bollo weekend op Landal Landgoed 't Loo

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 05 september 2018 — 3 minuten lezen
Bollo weekend op Landal Landgoed 't Loo

Wát leuk! Op Landal Landgoed 't Loo vindt van 9 tot en met 11 november 2018 het 'Bollo viert feest'- weekend plaats. Kom jij gezellig feesten met Bollo?

Beleef plezier met Bollo

Tijdens dit speciale Bolloweekend kunnen kinderen van 0 t/m 8 jaar volop genieten van déze knuffelbare Landal mascotte. Er staan vele leuke activiteiten met Bollo op het programma.

Het Bolloweekend begint op vrijdag met een feestelijke opening. Je kunt dan al gelijk met Bollo dansen tijdens de Bollo minidisco. Maar er is ook kinderanimatie in restaurant Kasteel 't Loo of je kunt bij de tipi tent op het strand bij het kampvuur lekker marshmallows roosteren. 

Animatie, Landal Landgoed 't Loo

Het animatie-team van Landal Landgoed 't Loo op het strand

Knuffelen met Bollo, Landal Landgoed 't Loo

Natuurlijk kun je ook knuffelen met Bollo (en op de foto!)

Ook zaterdag en zondag staan bol van de leuke dingen om te doen. Van Bollo's Lampionnen Parade tot popcorn poffen en van live muziek tot de Bollo Speurtocht. Maar er is nog veel meer: Schminken, zaklopen, huifkartocht, broodjes bakken, boswandeling, boogschieten, Bollo's slaapverhaal, bingo en een peuterdans. Vervelen is duidelijk geen optie! :) 

Bollo en zijn vrienden

Tijdens het  'Bollo viert feest'- weekend op Landgoed 't Loo zijn er ook nog een paar speciale gasten. Buurman en Buurman komen bijvoorbeeld langs en ook Shaun het Schaap is van de partij! Serge en Coco (het pratende aapje!) komen zondagmiddag een te gekke kindershow geven.

En ook Rogier de Avonturier komt langs voor een avontuurlijk optreden.

Strand, Landal Landgoed 't Loo

Activiteit op het strand van Landgoed 't Loo

Bollohuisje, Landal Landgoed 't Loo

Een bezoekje aan het Bollohuisje hoort er natúúrlijk ook bij!

Kom jij ook?

Je leest het al: het Bollo weekend op Landal Landgoed 't Loo is één groot feest! Het Bolloweekend is van 9 t/m 11 november. Wil je er ook bij zijn? Plaats dan wel op tijd je reservering. Het zou zonde zijn als het park is volgeboekt!

Natuurlijk zijn papa, mama, opa, oma, neefjes, nichtjes en vriendjes ook van harte welkom. Het is een heerlijk weekend voor de hele familie!

Voor het plaatsen van je boeking en het complete programma ga naar de website van Landal

Landal Landgoed 't Loo: Fijn familiepark!

Ken je Landal Landgoed 't Loo al? Dan weet je dat dit een superfijn park is aan de rand van de Veluwe. Zo niet: dit bungalowpark is een aanrader! Of er nu een Bollo-weekend plaatsvindt of niet: het is écht een vakantiepark voor het hele gezin met leuke dingen om te doen, een mooie omgeving en gezellige bungalow huisjes!

Vakantiepark Landal Landgoed 't Loo

Het park is mooi gelegen rondom een meertje

Restaurants Landgoed 't Loo

Het centrumgebouw met restaurants, het zwembad, etc.

Wij waren zelf onlangs met Parkvakanties te gast op Landgoed 't Loo en wij vonden het een heel aangenaam park. De fijne sfeer en de prachtige ligging in het bos en rondom een mooi recreatiemeer vonden wij dé pluspunten van dit park. Maar de kindvriendelijkheid, gastvrije medewerkers, het overdekte zwembad, prima restaurants (met uitzicht over het meertje) en goede overige facilitieten (indoor speelparadijs, midgetgolf, snackbar, kinderboerderij) maken dit park helemaal af.

Voor een uitgebreid verslag met al onze ervaringen en foto's moet je onze uitgebreide review van Landgoed 't Loo maar even lezen.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje