Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Binnenkijken: Gerestylde bungalow op Landal Het Vennenbos (Filmpje)

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 19 april 2018 — 2 minuten lezen
Binnenkijken: Gerestylde bungalow op Landal Het Vennenbos (Filmpje)

In deze eerste aflevering van "Binnenkijken" nemen we een kijkje in een geheel vernieuwde 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos. De bungalow heeft een mooie upgrade gekregen! Kijk je mee?

De vernieuwde bungalows op Het Vennenbos

De bungalows op vakantiepark Het Vennenbos worden stuk voor stuk vernieuwd. Landal is in september 2017 begonnen met de met de typen 6DM1 (wordt 6B1) en 6DM2 (wordt 6B2). Het Vennenbos heeft meer dan 500 huisjes dus het duurt even voordat ze allemaal vernieuwd zijn (de planning is het voorjaar van 2020), maar wij zeggen: goed bezig Landal!

De huisjes krijgen van binnen een indrukwekkende upgrade: frisse kleuren, nieuw meubilair, een nieuwe keuken & badkamer én een mooie nieuwe aankleding. Overnachten in één van deze vernieuwde bungalows maakt een verblijf op Het Vennenbos nóg leuker!

Bekijk het filmpje

In het onderstaande filmpje kun je alvast zien hoe de vernieuwde bungalows op Het Vennenbos eruit komen te zien. Dit is de 6B1 6-persoonsbungalow waar wij in verbleven. 

 

Landal Het Vennenbos: Compleet familiepark in Brabant

Landal Het Vennenbos is één van de topparken van Landal GreenParks. Een uitgebreid bungalowpark mét subtropisch zwembad, veel faciliteiten én een uitgebreid activiteiten-aanbod. Parkvakanties heeft Het Vennenbos zelf ook getest en hiervan een uitgebreide review geschreven: Review Landal Het Vennenbos

Landal vernieuwt de bungalows op Landal Het Vennenbos

De aankondiging in Het Vennenbos

Subtropisch zwembad, Landal Het Vennenbos

Het subtropische zwembad van Landal Het Vennenbos is één van de absolute hoogtepunten van het park!

Het Vennenbos is een kindvriendelijk vakantiepark waar je je naast het gave zwembad óók op allerlei manieren kunt vermaken. Ideaal voor een weekendjeweg, midweek met je kinderen, vriendenweekend of familieweekend. Het park is ruim opgezet en heeft voor ieder wat wils. Ook goed om te weten: Landal heeft héél regelmatig goede aanbiedingen en kortingen voor Het Vennenbos. Zo kun je een verblijf in het park vaak boeken met een korting van 30%!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje