Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Binnenkijken: 8-persoonskinderboerderij op Landal Het Land van Bartje (Filmpje)

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 26 juni 2018 — 3 minuten lezen
Binnenkijken: 8-persoonskinderboerderij op Landal Het Land van Bartje (Filmpje)

In deze editie van "Binnenkijken" nemen we je mee naar een superleuke 8-persoonskinderboerderij op vakantiepark Landal Het Land van Bartje. Ideaal voor met de kids. In het filmpje zie je wel waarom!

8-persoonskinderboerderij 8ELK

Parkvakanties verbleef afgelopen meivakantie een lang weekend in déze luxe 'kinder'boerderij bij Het Land van Bartje en we hebben daar volop van kunnen genieten. Wát een fijn optrekje zeg! De bungalow is van het type 8ELK en dus (je raadt het al) geschikt voor 8 personen. Zo is hij lekker ruim (132 vierkante meter!) en mooi vrijstaand. De bungalow is bovendien erg luxe, want een sauna én zonnenbank zijn aanwezig! En dan die mooie boerderij-look er bij...

Máár extra leuk aan dit type is dat het ook een speciale kinderbungalow is. Er is een aparte kinderkamer met een gave hoogslaper (en nog een apart 1-persoonsbed). De aankleding van deze kamer ziet er verder ook leuk uit en de kamer is ook nog voorzien van speelgoed. Top!

Ook voor baby's is deze bungalow zeer geschikt, want er zijn ook een babybed, kinderbad, kinderbox, kinderstoel, kindveilige stopcontacten en traphekjes aanwezig. Ideaal voor jonge gezinnen. 

Bekijk het filmpje

In het dit filmpje laten we je precies zien waarom deze kinderbungalow ons zo goed bevallen is.

 

Landal Het Land van Bartje: Te gek familiepark in Drenthe

Voor een kindvriendelijke vakantie zit je bij Landal Het Land van Bartje sowieso goed, want dit is écht een park waar kinderen zich niet snel zullen vervelen. Er is namelijk enorm veel te doen! Om te beginnen is het zwembad van Het Land van Bartje erg leuk. Het zwembad is net iets uitgebreider dan het gemiddelde zwembad bij Landal vakantieparken. Zo is er zowel een binnen- als een buitendeel en heeft het zwembad een mooi grote waterspeelplaats én een hele toffe familieglijbaan. Wil je meer weten en zien van dit zwembad? Bekijk dan ons filmpje van het Land van Bartje zwembad

Maar Landal Het Land van Bartje heeft nog veel meer leuks in petto. Één van de hoogtepunten is zonder meer de ponyranch. Hier kunnen kinderen tot en met 12 jaar een geweldige ponyvakantie beleven. Je kunt op de pony rijden, knuffelen en ze verzorgen. Voor meer vermaak ga je naar Bartje's Boerderij. Hier worden tal van kinderactiviteiten georganiseerd. Van een minidisco met Bollo tot knutselen. Er is ook een indoor zandspeeltuin aanwezig en de ouders kunnen er genieten van een kop koffie met iets lekkers.  

Het park heeft daarnaast nog een boel andere mogelijkheden: speeltuinen, een midgetgolfbaan, tennisbaan, golfbaan en je kunt bij Bikes & More fietsen en andere vervoersmiddelen huren. 

Ponyranch op Landal Het Land van Bartje

De mooie ponyranch op het park

Zwembad, Landal Het Land van Bartje

Het zwembad van Landal Landal Het Land van Bartje is erg leuk!

Bartje's Boerderij, Landal Het Land van Bartje

In Bartje's Boerderij worden allerlei kinderactiviteiten georganiseerd

Al met al was ons weekendjeweg bij Landal Het Land van Bartje binnen no-time voorbij. We hebben ons prima vermaakt in het park en we kwamen tijd tekort om ook de omgeving nog te ontdekken. Binnenkort zullen wij de uitgebreide review plaatsen, maar wat wij nu al weten: wij komen zéker terug!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje