Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Combineer Grasnapolsky met Hogenboom

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 11 januari 2014 — 1 minuut lezen
Combineer Grasnapolsky met Hogenboom

Als jij een liefhebber bent van festivals, dan hoef je niet tot het voorjaar of de zomer te wachten. Ook in de wintermaanden zijn er namelijk festivals te vinden waar je kunt genieten van onder andere muziek, theater of film. In de maand februari kun je hiervoor bijvoorbeeld terecht op Festival Grasnapolsky en dit combineren met een verblijf op een vakantiepark.

Festival Grasnapolsky wordt op 15 en 16 februari gehouden in zenderpark Radio Kootwijk. Op de indrukwekkende locatie kun je medio februari genieten van optredens van onder meer Town of Saints, Falco Benz en Moss. Voor een (of meer) overnachting(en) kun je terecht op het nabijgelegen Vakantiepark De Berkenhorst van Hogenboom Vakantieparken.

Op Vakantiepark De Berkenhorst in de provincie Gelderland verblijf je middenin de natuur en kun je volop genieten van veel rust en ruimte. Dit autovrije vakantiepark biedt tal van faciliteiten en is een ideale uitvalsbasis voor wandelliefhebbers.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje