Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Beerze Bulten verkozen tot Vakantiepark van de Toekomst 2017

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 09 juni 2017 — 1 minuut lezen
Beerze Bulten verkozen tot Vakantiepark van de Toekomst 2017

Beerze Bulten heeft gisteren de trofee gewonnen voor Het Vakantiepark van de Toekomst 2017 tijdens de gelijknamige vakdag in De Efteling.

5-sterren vakantiepark en familiecamping Beerze Bulten mocht gisteren de trofee voor Het Vakantiepark van de Toekomst 2017 in ontvangst nemen tijdens de vakdag "Het Vakantiepark van de Toekomst" in De Efteling. Een prachtig resultaat voor dit mooie park in het Vechtdal (Overijssel). Namens Parkvakanties: Gefeliciteerd Beerze Bulten!

Vakantiepark van de Toekomst

"Het Vakantiepark van de Toekomst" is een vakdag speciaal voor ondernemers in de recreatiebranche. Een dag vol inspiratie, tips, workshops en netwerkmogelijkheden voor ondernemers in de recreatiebranche. De centrale vraag die beantwoord werd "Hoe ziet de toekomst van vakantieparken er uit?". Parkvakanties was ook aanwezig en we hebben er een zeer boeiende, nuttige én leuke dag gehad!

De vakdag is een initiatief van van Pleisureworld en wordt ondersteund door NRIT Media, Recreatie & Toerisme, Loopings, Pretwerk en Recreatief Totaal. Beerze Bulten directeur Gerrit-Jan Hagedoorn ontving de prijs van oud-eigenaar Jan Hagedoorn (Ja, Beerze Bulten is een écht familiebedrijf!). Gerrit-Jan was zeer vereerd om deze mooie prijs te mogen winnen.

Beerze Bulten

Beerze Bulten is een familiepark met camping én vaste accommodaties onder de rook van Ommen. Het park is er helemaal op ingesteld om het gezinnen volledig naar de zin te maken en ze optimaal te laten genieten van het buitenleven. Het park is autovrij, heeft een een binnen- en buitenzwembad, een overdekte speeltuin (Het Giga Konijnenhol), animatie-team, restaurants én een spa & wellness. Voor de kinderen is Beerze Bulten één groot feest.

In Beerze Bulten kun je overnachten in een bungalow, lodge, kampeerhut of chalet. Natuurlijk kun je ook op de camping kamperen. Gezelligheid gegarandeerd!

Begin dit jaar werd Beerze Bulten ook al uitgeroepen tot "ANWB beste camping van het jaar 2017".

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+
Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties