Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen ervaringen

7.9
50 ervaringen
Algemeen
7.9
Ligging van het park
8.2
Faciliteiten op het park
8
De accommodatie
7.3
Service
7.8
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.2

50 Ervaringen met Vakantiepark Weerterbergen

Joke Koerts

Eetgelegenheden en faciliteiten door corona even niet van toepassing.

03 January 2021
2,7
Huisjes zijn niet schoon.....vloeren zijn vies en de spinnenwebben hangen overal!!! Schandalig!

Cats

Geld kwijt, een symbolische middelvinger konden we krijgen. Nooit meer!

22 September 2020
1,0
Geld kwijt! Nooit meer!
Ook voor roompot zal Corona een moeilijke tijd zijn(geweest). Jammer dat ik dat voor ze heb moeten betalen.
Na een annulering in maart vanwege corona lockdown een nieuwe datum geprobeerd te plannen in september. Dit is gelukt. Jammer dat er niet bij verteld werd dat de huur van 100€ in eens 220€ werd. We hadden 2 huisjes geboekt dus het ging het van 200€ naar 440€.
Het rare was dat onze familie, geboekt via vakantie veilingen, dezelfde omboeking hadden, voor een duurder huisje en niets hoefde bij te betalen.
Wij zijn nooit akkoord gegaan met deze nieuw boeking. Na 6 maanden mailen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Zelf het initiatief moeten nemen om te annuleren. Heel erg triest dat Roompot de annulering rekent vanaf de €440,-rekening waar we nooit mee akkoord gegaan zijn. Inplaats van de €200,— rekening dat oorsponkelijk was. Jammer dat we de hoogste annuleringskosten moeten betalen terwijl we al 6 maanden proberen om het recht te zetten. Dan had ik beter in april kunnen annuleren. Borg kwijt, huur kwijt... geld kwijt...
Reactie van Roompot “wij blijven bij ons standpunt en verder communicatie zal verder uitblijven”
Dit lees ik als het opsteken van een middelvinger.
Na annulering nog een mail gestuurd met het verzoek tot een specificatie van de Annuleringskosten. Daar kwam de reactie op dat deze binnen een week gemaild zou worden. Nu 4 weken later nog steeds geen mail. Maar dat verbaasd ons ook niet meer.

Nee, voor ons nooit meer.

Coninckx

WB comfort huisje

06 September 2020
5,9
Het gerenoveerde huisje was toch niet helemaal in orde, heb een verschil gemerkt met het vorige huisje in dezelfde categorie, maar dit was niet de moeite om te vermelden bij de receptie. Het reserveringssysteem van het zwembad vond ik niet goed, 2 x zwemmen op 1 week, vind ik veel te weinig, zal dan voorlopig geen boeking meer doen tot ik meer kan gaan zwemmen, ofwel moet de prijs aangepast worden want je krijgt geen waar voor je geld op deze manier

Suzanne Smeets-Feij

Zeer veelzijdig park

04 September 2020
6,4
Park met enorm veel faciliteiten, van vissen tot tennissen, en van zwemmen tot boogschieten. Ook winkel met uitgebreid assortiment, wel erg prijzig. Eten op park is goed, maar ook duur! Frites met schnitzel 18 euro, is voor dit park voor de gewone man, duur. Openingstijden beperkt, dat is jammer. Personeel receptie en winkel vriendelijk. Ja in de horeca mag dit een heel stuk verbeterd worden. Ligging is prachtig. Mooie gerenoveerde huisjes, alleen bergruimte in woonkamer en slaapkamer was in oudere huisjes beter. Wij komen meermaals per jaar, en is iedere keer weer thuiskomen! Coronamaatregelen zijn ok!

Habezemer-kraan

Een gezellig park. Voor iedereen wat te doen.Goede service en gezellig personeel

04 September 2020
8,0
zie boven en zeker een aanrader

van Leeuwen

Smerig huisje

14 August 2020
5,0
Smerig huisje rook hevig stinkend naar rook i.v.m. longpatiënt duidelijk aangegeven bij boeking . Vieze koelkast , sokken op de stoelen en onder de bedden, overal vingers en smerige vegen , achter de en onder de bedden grote stofwolken plus de rest !!!! stofzuiger blies zand in plaats van opzuigen , een behoorlijk nat en ruikend plasmatras en zweetmatras !!! En dit allemaal in Corona tijd .En dan de mooie advertentie van Roompot aandacht voor extra schoonmaak ! Een dame met een plantenspuit en een doekje maakt de hele bungalow schoon daar mee !
Dat is Schoonmaak bij Roompot en vervolgens zegt Roompot wat vervelend voor U !!!!Twee dagen vakantie genot is ons ontnomen door Roompot ! Wat vervelend voor ons !! Makkelijk van Roompot Schandelijk !!!!!

wendy

Onzettend vieze bungalow

04 July 2020
7,0
Ons huisje was bij aankomst erg vies. Met een enorme rij bij de receptie maar besloten deze zelf goed schoon te maken, slecht begin van een midweekje weg. De volgende ochtend direct melding gemaakt maar daar kunnen ze niks mee want ik heb het zelf al opgelost! Absoluut niet wat ik gewent ben van Roompot.

Steven, Ria en kids

Prima weekendje weg

08 May 2019
8,0
Via een aanbieding konden we een weekend naar Weerterbergen. De kinderen vonden het geweldig! Er is veel te doen op het park. Onze bungalow was mooi. Geen mankementen of problemen. We kijken nog vaak even naar de foto's van dit leuke weekend!

Rita De Vos

Bewolkt maar toch een toffe vakantie gehad

29 August 2018
9,1
Maak de speeltuigen gratis

Suzan

Al twee keer op dit top park verbleven!

05 August 2018
8,0
In de zomervakantie zijn wij hier 2 weken geweest. Toen zaten wij in een 6 persoons cottage. Heerlijke accomodatie in een prachtig groene omgeving gelegen. Tevens ook van alles voorzien wat nodig was. Voor een verfrissende duik konden wij terecht in het gezellige zwembad op het park.

Ook met een familieweekend zijn wij hier geweest. Toen zaten wij in een 12 persoons vakantiehuis die van alle gemakken voorzien was. Een heerlijke sauna en een zee van ruimte!

Kortom, alle twee de keren hebben wij hier onwijs genoten en komen wij zeker nog een keer terug!

Jose Brouwer

Genoeg faciliteiten maar sterk verouderde huisjes tijd voor flinke renovatie

31 July 2018
7,0
Leuke activiteiten voor de kinderen, maar er zijn veel sterk verouderde huisjes die slecht onderhouden zijn. Al waren we veel op pad, het is niet fijn om meer bij de receptie te staan voor j e klachten dan dat je kunt genieten van de faciliteiten

Susan

Leuk park om een weekje door te brengen!!

19 July 2018
7,4
leuk park vooral met kleinere kinderen zeker een aanrader!!

Petrouska

Heerlijk park

16 July 2018
8,1
Mooi groot park rust en ruimte en tegelijk wat te doen als je wilt. Alleen jammer dat de meubels wat ouderwets zijn.

Oomen

Super genoten

15 July 2018
8,1
Ben al meerdere keren geweest..met vrienden en familie..geen foto., reden was omdat diegene die het hst georganiseerd..is overleden

Neirynck Tony

Super ervaring eerste verblijf in een landal park

12 July 2018
8,4
Ons verblijf in Weerterbergen was voor ons een hele leuke, aangename ervaring. De snachbar vonden de kids super. We kregen een een basic accomodatie maar prijs-kwaliteit zat zeker goed. Het is gewoonweg een gezellig,familiaal, kindvriendelijk park.

J Lapré

Het is zeer aan te raden.

08 July 2018
8,0
Het is er super we waren er heel veel vakanties met de kinderen. En nu komt de tijd dat we dat graag met de kleinkinderen gaan doen.

Lauraaa

Ideaal voor jonge gezinnen

06 July 2018
8,1
Vorige keer in een 4pers. Huisje verbleven. Er zit alles in wat je nodig hebt verder erg basic. Het park is ideaal voor wanneer je met een kleine spruit op vakantie gaat. Genoeg voorzieningen, spontane, leuke en gezellige medewerkers en een mooi aangelegd park vol natuur en speelplaatsen! Volgende week gaan we een 14pers. Woning proberen {dit keer met wat meer luxe ;)}

Isabel de Joode

Super vakantie gehad

06 July 2018
7,4
Mooi park, leuke activiteiten, mooi zwembad, goede eetmogelijkheden.
We gaan graag nog eens terug.

Michelle

Het was geweldig

03 July 2018
8,7
Het park was geweldig. Me zoontje heeft zoveel plezier gehad.

Wat ik miste is zo lekker zeestrand als in mierlo

A.van der steen

Een heel fijn park.

03 July 2018
9,7
Wij waren hier tijdens koos konijnweekend met de kleinkinderen zij en wij hebben genoten fantastisch animatieteam.

cor duran

Heerlijke midweek gehad op de Weerterbergen

13 January 2017
9,0
Half december heb ik via een boeking bij Parkvakanties een midweek doorgebracht op dit schitterend gelegen park. Wij verbleven in een zespersoon bungalow die van alle gemakken was voorzien. Een heerlijke open haard waar je bij het genot van een heerlijk drankje in de avonduren kon vertoeven
De bungalow was goed ingericht met een heerlijk ligbad. Het zwembad was goed uitgerust, vooral kinderen kunnen zich hier uitleven. In de tijd dat wij op het park verbleven was het erg rustig, waardoor het goed was om in het zwembad te zijn.
In het hoofdgebouw is een speelgelegenheid voor de kids aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid om tegen betaling te bowlen.
Wij hebben door het redelijk rustige weer de omgeving goed kunnen bekijken. Voor liefhebbers van wandelingen of fietstochten is de omgeving uitermate geschikt. Wil je liever gaan winkelen dan zijn Weert en Eindhoven vlakbij.
Het gehele park ziet er verzorgd uit. Het personeel in zowel het restaurant gedeelte, het zwembad en de receptie zijn vriendelijk.

mady

Beoordeling door mady

21 March 2014
9,0
was echt heel fijn

me de brouwer

Beoordeling door me de brouwer

17 September 2013
9,0
een mooi en veilig park voor kinderen .
een mooien omgeving en veel te doen op het park.
ook senioren kunnen hier fijn wandelen en zich vermaken.
ik zelf hoor ook bij de senioren maar heb me ook prima vermaakt.

Frank

Beoordeling door Frank

17 September 2013
8,1
Weerterbergen hadden we met een mooie last minute actie kunnen boeken. We konden echter niet \"Niet Roken\" aanvinken tijdens het reserveren en helaas hadden we dan ook een rokershuisje.
Op de receptie waren ze echter uiterst vriendelijk en gaven ons direct en zonder extra kosten een ander huisje! Prima service dus!

P. Fallaux

Beoordeling door P. Fallaux

08 June 2013
8,0
Een super leuk park! Mijn jongens hebben de tijd van hun leven gehad....leuk zwembad, heerlijke binnenspeeltuin waar papa en mama prima kunnen zitten in het pannekoeken restaurant!

delcroix linda

Beoordeling door delcroix linda

05 June 2013
9,3
de kindjes tellen iedere keer weer af om op verlof te gaan naar hun lieve vriendje Koos Konijn.Ze vervellen zich er geen minuut met d ekoos kids club de binnenspeeltuin en het zwembad.hun dagen zijn echt te kort om alles te kunnen doen wat ze willen.Er is een goed prijs kwaliteits verhouding

.Binnen 79 dagne vertrekken we weer richting weerterbergen

verhoeven

Beoordeling door verhoeven

04 May 2013
9,0
wij hebben genoten van onze vacantie ruim opgezet prachtig wandel gebied mooie vacantie huisjes en een mooi waterpark ook veel voor kinderen te doenver

Susan

Beoordeling door Susan

10 April 2013
8,3
Een heerlijk park voor zowel jong als oud.....Geweldige vakantie gehad.

a rompelaar

Beoordeling door a rompelaar

29 March 2013
8,9
wij vinden weerterbergen een gezellig park ,veel te doen bowlen minigolf lekker eten veel speeltuintjes voor kinderen mooi zwembadwaar je goed kunt vertoeven leuke mensen bij de receptie staan altijd voor je klaar.ook in het cafe restaurant helpen ze je met leuke ideën voor het eten.zeer aan te bevelen.

van lierde

Beoordeling door van lierde

08 March 2013
8,0
Tof parkeer.  Ideaal om te wandelen, te fietsen, te rolschaatsen, ...
Ook tof park bij slecht weer door binnenfaciliteiten.

S. Schellen

Beoordeling door S. Schellen

29 January 2013
9,9
Geweldig park, zijn er al een aantal keer geweest en hebben alweer geboekt voor juni 2013 a.s.

deana de jong

Beoordeling door deana de jong

18 November 2012
7,4
ik ben in de winter in de weerterbergen geweest en dat was prachtig ,het meer was bevroren en er werd geschaatst ,dat was een mooi gezicht.
De hele omgeveing zag er prachtig uit. Ik ga zeker nog een keer terug


D. Burghouwt

Beoordeling door D. Burghouwt

25 September 2012
7,6
mooi ruim opgezet maar wij vonden het er een beetje saai! 

Johan Verheijen

Beoordeling door Johan Verheijen

23 September 2012
6,6
voor ons als echte fietsers een superligging, mooie omgeving en zeker een leuk onderkomen, voor ons zeker genoeg op het park, lekker eten wat drinken of wat sportiefs, alles is er.

anita van Dijk

Beoordeling door anita van Dijk

22 September 2012
9,9
Vakantiepark Weerterbergen ligt in een bosrijke omgeving en heeft op het park zelf ook veel groen. Het park heeft een schitterend overdekt (en buiten) zwembad en heeft faciliteiten voor zowel jonge kinderen, de wat oudere kinderen en de tieners. Echt een park waar je met een heel gezin je zo kan vermaken, dat je de auto alleen bij aankomst en bij vertrek nodig hebt, want je hoeft het park echt niet af... We zijn zelf al bij een aantal andere parken geweest, maar voor ons is Vakantiepark Weerterbergen toch echt het beste park van Nederland!!!!

Sandra Raino

Beoordeling door Sandra Raino

22 September 2012
8,4
erg leuk park, kwam hier al als kind en nu samen met mijn eigen kinderen !!

jeanne zegers

Beoordeling door jeanne zegers

04 August 2012
8,7
wij zijn met ons gezin ,de kinderen en kleinkinderen naar weerterbergen geweest toen wij veertig jaar getrouwd waren en die ervaring van die vacantie in een luxe en pachtig inricht grote huis is een ervaring die onze kleinkinderen nog niet vergeten zijn en er nog heel graag naar toe willen

Lijnie Jansen

Beoordeling door Lijnie Jansen

19 July 2012
8,3
Wij komen regelmatig naar vakantiepark Weerterbergen, meestal een midweek in voor- of na seizoen.
Het is dan heerlijk rustig en oma en opa (incl. kleinkind) genieten dan volop. Echt een aanrader, dit park!


d van dierendonck

Beoordeling door d van dierendonck

26 June 2012
9,0
schone geschakelde bungaluws een prachtige ligging en een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen en de markt op zaterdag is de moeite waard het is echt een prachtig stadje

Lisa Zaalberg

Beoordeling door Lisa Zaalberg

18 June 2012
8,6
Ik heb het reuze naar mijn zin gehad op dit park! Het was rustgevend en heerlijk bijkomen van alles. Veel te doen voor de kinderen en het eten in het restaurant was erg lekker! Ook het assortiment van de supermarkt op het park was groot. Dit park is zeker voor herhaling vatbaar.

RONDELEZ EDDY

Beoordeling door RONDELEZ EDDY

03 June 2012
8,9
We vinden het in zijn geheel een ontzettend tof vakantiepark met veel mogelijkheden en zijn er daaroom reds een paar keren geweest

diana

Beoordeling door diana

17 April 2012
8,1
een park waar wij veel zijn geweest vanwege de ligging en het geweldige zwembad....een echte aanrader....vooral omdat de prijs zo mooi is voor wat je krijgt!

Robert T

Beoordeling door Robert T

30 March 2012
8,0
De Weerterbergen is een heerlijk park om een weekendje of weekje te vertoeven. Op het park zijn meerdere speeltuintjes voor de kinderen, en een leuk zwembad met een glijbaan, golfslagbad, buitenbad en tegen betaling ook een sauna en kruidenbaden. Ook is er een supermarkt aanwezig voor de kleine boodschappen. Er is ook een Speelhal met speelautomaten. Bowlen en tennissen behoren ook tot de mogelijkheden. Kortom, een leuk en betaalbaar park!

Cindy Strijkers

Beoordeling door Cindy Strijkers

26 February 2012
7,7
Wat een heerlijk park. Een geweldig zwembad, waar je elke dag heen kan. De huisjes zijn gedateerd en de meubels eenvoudig, maar dat wordt goed gemaakt door de zee van ruimte die je hebt. Het park is schoon en netjes. De medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.
Wat zouden we er weer graag heen gaan met onze 2 kleine kinderen. helaas wordt alles zo veel duurder voor gezinnen en dan wordt een weekendje of een midweek weg onbetaalbaar helaas.
Terwijl het zo heerlijk is om even samen in een ander eomgeving te zijn, het gevoel te hebben dat niets moet en alles mag. Echt qualitytime met elkaar en genieten van alles wat een park te bieden heeft en de omliggende natuur. Even helemaal tot rust komen....
Dus we houden hier vingers en tenen gekruisd of we de vakantiecheque mogen winnen...

Wies

Beoordeling door Wies

20 December 2011
8,9
We hebben hier een heerlijke vakantie genoten met familie. We hebben weerterbergen ook echt als een familiepark ervaren. Van jong tot oud heeft zich vermaakt. De kineren, de ouders en de opa\\\'s en oma\\\'s genieten. Voor elke leeftijd zijn er leuke dingen te doen. En bovendien..als de kinderen zich vermaken hebben de volwassenen. Vooral het subtropisch zwemparadijs is een bron van spetterend vermaak. Niet te vergeten het bowlen, de familiefietsen, speeltuintjes, de indoorspeelplek etc. Naast de leuke dingen op het park is de omgeving ook prachtig, natuurschoon, leuke stadjes en plaatsen in de omgeveving. De huisjes waren prima van alle gemakken voorzien! Kortom Topvakantie. We zijn er al meermalen geweest.

Mevr. Hartevelt

Beoordeling door Mevr. Hartevelt

11 October 2011
7,4
Weerterbergen is echt voor elk wat wils! Zelf ben ik er meerdere malen met veel plezier met mijn ouders geweest toen ik nog een tiener was. En de laatste jaren gaan we vaak naar Weerterbergen met onze eigen (kleine) kinderen. Onze kinderen genieten echt van het mooie zwembad en de superleuke binnenspeeltuin. Zelf genieten we van de natuur en rust. Wat ons betreft is Weerterbergen het fijnste park!

mevr. Oosterveen

Beoordeling door mevr. Oosterveen

21 June 2011
7,9
Vakantiepark Weerterbergen heeft alles in huis voor een geweldig vakantie. Luxe bungalows, gelegen tussen mooie waterpartijen en overweldigend natuurschoon. Voor een mooie wandeling hoeft U het park niet af! Natuurlijk is er een geweldig subtropisch zwembad en andere leuke activiteiten voor de kinderen. De gezellige winkeltjes en sfeervolle horecaactiviteiten maken je vakantie op de Weerterbergen compleet. Gastvrij Limburg heet u welkom!

Mevr Mankel

Beoordeling door Mevr Mankel

30 January 2011
7,7
Wij zijn een groepje "huisjesverslaafden" en eens je de smaak te pakken hebt laat het je niet meer los :-) Een van onze uitstappen is jaarlijks met de hele groep naar Weerterbergen. Kwestie van een traditie hoog te houden. Je hebt er bungalows van meer dan 14 personen dus idealer kan niet! Het is een supermooi park met subtropisch zwembad. Ideaal voor groot en klein. Hopelijk kunnen we hier nog vaak naartoe want anders krijgt een hoog aantal mensen last van "afkickverschijnselen" :-)

Els

Beoordeling door Els

14 August 2010
8,0
We zijn afgelopen zomervakantie (2009) op vakantie geweest bij Roompot Weerterbergen. De huisjes waren wel wat donker maar we hadden wel veel privacy. Voor jonge kinderen is er genoeg te doen. Je kunt er ook lekker wandelen. Het park grenst aan bos.

Dhr. Davids

Beoordeling door Dhr. Davids

22 April 2008
7,9
Wij zijn afgelopen voorjaar naar de Weerterbergen geweest. Leuk park, waar ontzettend veel voor de kinderen te doen is. Leuk subtropisch zwembad met alles er op en er aan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Vakantiepark Weerterbergen

Plaats beoordeling

De reviews van Vakantiepark Weerterbergen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.