Landal Twenhaarsveld

Landal Twenhaarsveld ervaringen

8.4
24 ervaringen
Algemeen
8.5
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8.3
De accommodatie
8.8
Service
8.7
Eetgelegenheden
8
Kindvriendelijkheid
8.3

24 Ervaringen met Landal Twenhaarsveld

Wim Dingemans

Twenhaarsveld elke keer weer een plezier om te verblijven

10 July 2021
8,6
Wij gaan voor de derde maal dus zeker een park om aan te raden

A. Kiewiet

Prachtig hier

10 February 2021
9,1
In maart komen we weer , dat wordt voor de 3e keer. Heerlijk park en prachtige ligging van de huisjes. Vooral de boerderijtjes aan de rand van het park, daar kiezen we ook altijd voor. Nu maar duimen dat de faciliteiten open zijn!

Ben Seppen

Lekker weekje weg

15 January 2021
6,4
In het algemeen een leuk park, mooi groot huisje, maar als het gaat vriezen worden de paden spekglad en na melding bij de receptie dat er wel gestrooid mag worden werd er gezegd "oh is het glad dan" In die week is er dan ook niets gestrooid, diverse mensen zijn al onderuit gegaan maar werd niets aan gedaan.

Annie

2 weken in november geweest 2019 de verjaardag van mijn man gevierd

07 September 2020
7,6
Het park was super erg mooi park daar zou ik nog heel vaak naar toe gaan met de verjaardag van mijn man kreeg hij een kaart met een bon voor het restaurant van 25 euro heel attent maar ze verplichten je dan wel om te gaan eten daar anders heb je er niets aan zo kan ik ook wel iets kado doen in coldehove krijg je een fles wijn dat is tenminste iets waar je wat aan heb dan word er niets verplicht dus daar geen verjaardag meer

Fenna

Fijn bosrijk park in het Salland

08 July 2020
8,1
In de winter verbleven we met onze baby in een type 2L accommodatie. Een heel prettig huisje in een bosachtige omgeving met, niet onbelangrijk in dit jaargetijde, een sauna. Op het park zijn genoeg faciliteiten voor gezinnen met (jonge) kinderen zoals een zwembad met een aantal waterattracties en diverse speeltuinen. Het centrum van Holten is dichtbij en je kunt bij bakker Nijkamp neerstrijken voor koffie met een lekker gebakje. Wil je echter wat meer winkels en vertier dan kun je dit vinden in het op 10 minuten rijden gelegen Rijssen. Voor de sportievelingen onder ons is er de Holterberg, die per fiets of te voet verkend kan worden. Kortom, aanrader!

Dalmankhanie

Was echt leuk maar weinig keuze en bedden waren oud voor 2019 geen luxe bedden

02 August 2019
5,1
Park kan een lkkr beurt krijgen om te vernieuwen

Jolanda Grootswagers/Van Delft

Heel leuk en sfeervol park

23 August 2018
8,3
Ik zou dit park zeker aanraden. Zijn er al 4 keer geweest. Superleuk als je een hond hebt. Afgelopen weekeinde zijn we weer geweest in een soort boerderijhuis aan de rand van het park, heel erg leuk!

Nijdeken

Geweldig park

20 August 2018
9,1
Ik zou dit park zeker aanraden wij zijn er een aantal keren geweest alleen moest het niet zo duur zijn

Linda

Mooi omgeving

14 July 2018
8,7
Het park ligt in mooi omgeving, de service is goed, het eten in restaurant is goed, de accomodatie zag er netjes en schoon uit, het buitenzwembad niks op aan te merken en het binnenzwembad erg klein, en een - punt is dat er voor kinderen vanaf 12 jaar niet veel te doen is

AH de Vries

Een leuke midweek in Twenhaarsveld

14 July 2018
8,3
Het park is mooi,gezellig,schoon en heel hond vriendelijk. Het was te kort naar onze zin,dus hebben we deze keer een week geboekt . De omgeving is mooi en op het park zelf hoeft men zich ook niet te vervelen.

Annemieke Huibers-Frauenfelder

Leuk park voor kinderen en mensen met honden.

14 July 2018
8,1
Leuke omgeving. Fijn dat er op het park een gedeelte is om je hond uit te laten. Voor kleine kinderen is er genoeg te doen. Vriendelijk personeel.

El .

Een gezellig park

14 July 2018
7,3
Gezellig park door de grote speeltuin rondom een gezellig terras. Onze kinderen van toen 4 en 6 hebben hier uren gespeeld. Ons huisje was ok. Zwembad prima voor de leeftijd van onze kinderen.

Corrie Feenstra

Warm welkom, ook voor kind en hond

13 July 2018
9,7
Een aanrader is het zeker als je ontspannen er even tussenuit wil met kind en hond. Aan alles is gedacht, zelfs poepzakjes voor de hond, een hondenbos met zwemvijver en een fitnessbaan voor onze Bobby. De kinderen doen net zo hard mee... En dan de speeltuin, voor alle leeftijden is er wel wat te beleven. Af en toe gaan we ook ergens anders heen, maar dit park blijft favoriet. De kleinkinderen zijn niet bij Bollo's huisje weg te krijgen. Mijn dochter en ik laten ons verwennen in de beautysalon.
Alle soorten huisjes hebben we uitgeprobeerd. Allemaal supergoed bevallen. En da 's morgens warme broodjes halen en verse kwark voor het ontbijt. En dat allemaal op het park! Maar ook in het dorp kopen we elke x wel wat in een van de kledingzaken. En de taartjes bij de bakker...jammie.
Al vaak geweest en er komen vast nog vaak terug. Maar misschien ook leuk om eens Heideheuvel te ontdekken...???!!!

Joyce

Superleuk mooi en schoon park

08 July 2018
9,3
Heel mooi park met allemaal vrij staande huisjes. Erg mooi en ruim ingericht en ziet er allemaal netjes en schoon uit. Ons verblijf was erg leuk en het eten in het restaurant is een aanrader.

Fam. Korteweg

Prima park

08 July 2018
8,3
Prachtig park met mooie huisjes op een mooie locatie. Laatste keer dat wij er waren was het wel heel.lang wachten op bediening in het restaurant. De hele jonge meiden die er liepen waren niet zo oplettend op de nieuwe mensen die kwamen eten. Aandachtspuntje.

Monsauret

Mooie inrichting en goed omheinde tuin voor de honden...

04 July 2018
7,9
Heerlijk park met mooie paden om te wandelen met de hond.
Mooi zandstrandje met water, waar ze kunnen zwemmen.

Voldoende faciliteiten en mooie huisjes.

Annemiek

Geweldig park/ ook voor onze viervoeters

03 July 2018
9,1
Afgelopen week op Twenshaarsveld geweest,
Heerlijke week in een mooie natuurlijke omgeving. Personeel was super !
Eten was heel goed. Maar miste op de menu kaart pasta

Janneke dijk

Heerlijk park in mooi omgeving

03 July 2018
9,9
Heerlijk voor gezin en familie. Wij zijn al 5x op deze park geweest en elke keer bevalt het goed. Mooie omgeving.
Leuk personeel. Horeca afgelopen periode verbeterd. Enige wat ze nog zouden kunnen doen is zwembad kunnen uitbreiden .

Elzings

Super park ook voor honden heel geschikt

03 July 2018
9,9
Wij hadden en 8 persoons huisje. Waar mooi en schoon goed ingedeeld. Mooi park kun jij ook lekker met honden lopen. Hondenvijver was toen wij er waren dichtgevroren. Konden ze over heen lopen.mooie restaurants vriendelijke mensen overal. Voor herhaling vatbaar. Mooi omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Wilma

Super park

03 July 2018
9,9
Alles super daar twee keer per jaar daar

Bieneke Wende

Fijn bungalowpark in de Overijsselse natuur

11 June 2018
8,0
Twenhaarsveld is ons zeer goed bevallen. We hebben vele mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving gemaakt. De bossen van Sallandse Heuvelrug zijn hiervoor zeer geschikt. Het park zelf is heel fijn. Het huisje was van alle gemakken voorzien en gezellig. Het zwembad zijn we één keer geweest en lekker een frisse duik genomen. Niet heel groot verder, maar prima.

Ada

Top park!

25 July 2017
9,4
Het is een super park ook voor kinderen. In 25 jaar zijn wij er al 15 keer geweest, dus dat zegt al genoeg.

Martinique

Uitstekend park in mooie omgeving!

14 November 2016
9,1
Onlangs dit park voor de tweede keer bezocht. Vorig jaar waren we hier al tijdens onze herfstvakantie, en dit beviel zo goed dat we ook dit keer weer kozen voor Landal Twenhaarsveld. Het park is prachtig gelegen aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en wat is dit gebied prachtig met al die herfstkleuren!

Bij aankomst bleek er wat chaos op de receptie en enorme drukte, maar gelukkig maakte de letterlijk warme ontvangst met een beker warme chocolademelk veel goed. Het blijkt een populair park te zijn, vooral bij hondenbezitters en toegegeven, als je net als ons je trouwe viervoeter bij je hebt hoeft het deze aan niets te ontbreken. Zo is er een hondenvijver, een hondentrimbaan en zelfs een – hou je vast- dog wash. Een soort automatisch wasprogramma voor honden waar de baasjes denk ik nét even wat meer plezier aan beleven dan de honden zelf. Die van ons was in elk geval not amused.

De bungalows op het park zijn ruim en veelal prachtig gelegen. Wij hadden een comfort bungalow die van alle gemakken voorzien was. Boxspringbedden, een ruime inloopdouche, vaatwasser en open haard. Het was een koude periode en wanneer je ’s avonds van het restaurant terugliep naar de bungalow rook je overal de openhaardgeur. Heerlijk en een onmiddellijke sfeermaker. Een heerlijk wijntje bij een knapperend haardvuur, wat wil je nog meer?

Nou... een massage of beautybehandeling bijvoorbeeld, en ook daarvoor ben je bij Twenhaarsveld op het juiste adres. Hun beautysalon biedt een scala aan behandelingen. Voor elk budget. Van heel uitgebreid tot een snelle oppeppende massage – alles is mogelijk. Afsluitend een heerlijk etentje in restaurant Timbers en je bent compleet relaxed.

Heb je na al deze ontspanning behoefte aan wat inspanning? Dan biedt Twenhaarsveld maar liefst drie manieren voor een spelletje golf: Frisbeegolf, Plattelandsgolf en het alom bekende midgetgolf. Die laatste is wel een béétje aan een opknapbeurt toe, maar dat mag de pret niet drukken.

Zoals ik eerder al zei is de omgeving van dit park ook práchtig. Op de in herfstkleuren gehulde Sallandse Heuvelrug kijk je je ogen uit en volgt na iedere bocht een Instagram-waardig plaatje. Ook leuk is een uitstapje naar Deventer. Sfeer en leuke winkels en een overvloed aan terrassen, waar het dankzij de terraswarmers zelfs met dit koude weer nog goed toeven was. Geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog? Breng dan een bezoek aan het Oorlogsmuseum in Nijverdal. Naast een uitgebreide collectie museumstukken vertellen de enthousiaste vrijwilligers je hier graag honderduit over deze periode. Ongeveer 20 minuutjes rijden van het park. Vind je het geen probleem om iets verder te rijden dan zijn ook Apeldoorn (Apenheul!) en Burger’s Zoo leuke uitstapjes.

Dat is áls je je kinderen zover krijgt om dit park weer te verlaten, want wat is er veel te bieden qua fun en entertainment voor kids van 2 tot 10. Pizza bakken, griezeltocht en Bollo niet te vergeten. Het zwembad is heerlijk om even met z’n allen in te duiken (wel érg warm binnen) en ook de speeltuin biedt volop vertier. Keurig park in verrassend leuke omgeving!

Dhr. Zwaan

Beoordeling door Dhr. Zwaan

08 September 2009
7,1
Landal Twenhaarsveld is een super park gezellig mooi zwembad je kan je er ook laten verwennen met een massase schoon zijn de huisjes een leuk park voor de kinderen echt een aanrader we kunnen niet zo vaak als we zouden willen vind het daar echt top en als je kleinkinderen een weekend van hun leven hebben dan hebben wij het ook.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Twenhaarsveld

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Twenhaarsveld zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.