't Hooge Holt

't Hooge Holt ervaringen

7.3
12 ervaringen
Algemeen
7.2
Ligging van het park
7.5
Faciliteiten op het park
7.3
De accommodatie
7.3
Service
7.3
Eetgelegenheden
7.3
Kindvriendelijkheid
7.6

12 Ervaringen met 't Hooge Holt

Corina

Een gezellig familiepark

22 August 2018
7,4
Wel een leuk park met genoeg faciliteiten en animatie. Huisje was wel aardig, maar de hal was heel erg smal, daar was bijna niet normaal te lopen, zeker niet met boodschappen. Ruimte boven was er genoeg. Ook fijn dat er een wasmachine en droger waren, heb nog nooit zoveel schone was weer mee naar huis genomen.

Leny Melissant

een gezellige week in beeksebergenHeel goed

05 August 2018
7,6
het park is goed l

Y DE blij

Dat was echt ff bij komen in een top omgeving en een geweldig huisje lekker bed

05 August 2018
8,1
Wij zouden zeker dit park aanraden het is al een paar jaar geleden maar het was een heerlijk weekend

Mw Sila Thiel

Verouderd zwembad

03 August 2018
5,7
Weliswaar enige jaren geleden maar wat was het zwembad verouderd met soort van vinyl als zwembad vloer en gladde tegels.

J. Van Eeren

Prachtig vakantiepark met vele mogelijkheden

25 July 2018
7,3
Het park is prima, de omgeving ook en veel te doen met de kleinkinderen

Nicole Dokter

Gezellig familiepark

15 July 2018
8,6
Het was een fantastische week!

Mariƫl

Leuk park maar moet een beetje worden opgefrist

06 July 2018
7,6
Het park is leuk. Buiten het seizoen om wel weinig te beleven. De huisjes zijn niet helemaal meer van deze tijd en de vloer van het zwembad is spekglad. Daar moet je echt uitkijken.

Heleen Nooteboom

Mooi park,leuk gelegen huisjes

06 July 2018
5,0
Leuk park met mooie huisjes,nu ben ik er al lang geleden geweest,maar huis was erg vochtig.Het was ook regenachtig weer helaas.
Na ff flink gestookt te hebben ,ging het wel weer.Verder prima,leuk gezellig park.Zou er nu graag nog eens heen gaan,om te zien hoe het nu is.

Heleen Nooteboom

Mooi park,leuk gelegen huisjes

06 July 2018
7,4
Leuk park met mooie huisjes,nu ben ik er al lang geleden geweest,maar huis was erg vochtig.Het was ook regenachtig weer helaas.
Na ff flink gestookt te hebben ,ging het wel weer.Verder prima,leuk gezellig park.Zou er nu graag nog eens heen gaan,om te zien hoe het nu is.

Heleen Nooteboom

Mooi park,leuk gelegen huisjes

06 July 2018
7,6
Leuk park met mooie huisjes,nu ben ik er al lang geleden geweest,maar huis was erg vochtig.Het was ook regenachtig weer helaas.
Na ff flink gestookt te hebben ,ging het wel weer.Verder prima,leuk gezellig park.Zou er nu graag nog eens heen gaan,om te zien hoe het nu is.

Henriet

Kindvriendelijk park

04 July 2018
8,1
Gezellig park. Wij zijn er al 3 keer geweest. Wij zaten in de finse bungalow. Groot genoeg voor 4 personen en van alle gemakken voorzien. Op het park is genoeg te doen voor de kinderen zowel binnen als buiten spelen. Vooral de dierenweide was in trek. Vond het alleen jammer dat de waterglijbaan niet in het nieuwe zwembad is gekomen.

anneke peereboom

sper hemelvaartweekend gehad op een hondvriendelijk park

03 July 2018
7,6
We gingen speciaal naar dit park omdat onze hond meeging en de facciliteiten voor de hond daar uitstekend zijn

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met 't Hooge Holt

Plaats beoordeling

De reviews van 't Hooge Holt zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos