Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen ervaringen

7.9
10 ervaringen
Algemeen
7.7
Ligging van het park
8
Faciliteiten op het park
7.6
De accommodatie
7.7
Service
7.8
Eetgelegenheden
8
Kindvriendelijkheid
8.7

10 Ervaringen met Vakantiepark Slagharen

Marinus

Een gezellig park jammer dat er te veel wespen waren

04 September 2020
8,0
Was perfect alleen te veel wespen de kleine was gestoken en heeft nu een nachtmerrie van de wespen

Darivan khalid

We vonden alles perfect !Top

27 August 2018
9,1
Mijn kinderen vonden de acomodatie te leuk , ook de attracties

Marinus bosters

Mooie park en omgeving

21 August 2018
9,3
Het park is schoon netjes

Malissa

Mooi park. Avond bingo tijd klopte niet

12 August 2018
7,4
Heel leuk park. Alleen als je in de avond bingo wilt spelen moet je 5 euro betalen. En de tijden wat op bord staat hoe laat het begint klopt niet. Ik vind als op park verblijft dat je ook in de avond gratis mee mag doen met de bingo.

Natasja

Een heerlijk weekje Slagharen

25 July 2018
8,0
Park is echt een aanrader.

Eveline van der Kolk

Dikke pret

14 July 2018
7,7
Ik ben hier geweest toen ik zelf nog een kind. Het was grandioos. We konden ons uren dagen vermaken. Nu ben ik zelf moeder van een tweeling. En hoop beslist nog met hen hier naar toe te gaan.

van der Weerd

Beoordeling door van der Weerd

02 June 2013
8,4
Jaren geleden er geweest toen kinderen klein waren. ( 10-5-3). Jaar daarop weer. Nu zijn de kinderen 21-16-14 en ze willen weer een midweek of weekend. Dus denk maar dat we gaan boeken.

Els Dirksen

Beoordeling door Els Dirksen

29 January 2013
3,4
Vreselijk verblijf, hier in hoogseizoen gezeten in wigwam. kinderen konden in bijna geeneen attractie(te jong), eten, snacks, snacks en... snacks. wigwam vies en vlekkerig !!!

Ann

Beoordeling door Ann

21 August 2012
9,6
Wij zijn vorig jaar met onze drie kinderen in de late zomer naar Slagharen geweest. We hebben gelogeerd in een WigWam wat op zichzelf al een hele belevenis was voor ons. We hebben fantastisch weer gehad, ongelooflijke avonturen beleeft ... We komen zeker en vast terug, al was het voor ons toch een eindje rijden!
Al het personeel was er reuzevriendelijk, genoeg eetgelegenheden, niet duur, netjes ...

Miran

Beoordeling door Miran

04 June 2012
8,3
Ik ben er vroeger aantal jaren achter elkaar geweest. Kinderen hebben zich altijd goed vermaakt. Nu overweeg ik weer te gaan, kinderen vervelen zich niet. Echt de moeite waard. 

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Vakantiepark Slagharen

Plaats beoordeling

De reviews van Vakantiepark Slagharen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos