Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer ervaringen

4
57 ervaringen
Algemeen
3.4
Ligging van het park
5
Faciliteiten op het park
4.3
De accommodatie
3.4
Service
3.4
Eetgelegenheden
4
Kindvriendelijkheid
4.3

57 Ervaringen met Vakantiepark Prinsenmeer

Miranda

Fantastische dagen! Prinsemeer

18 September 2021
8,6
Fantastische dagen gehad! Prachtig meer, mooie omgeving met veel natuur. De chalet was netjes en schoon, op wat gebruikerssporen na, maar dat mag gezien de prijs die ik heb betaald. Niets om op aan te merken. Begrijp eerlijk gezegd de slechte reviews niet. Ben inmiddels al 4 x geweest en heb het nooit vies aangetroffen. Bij de receptie is er ook duidelijke informatie over de openingstijden van diverse faciliteiten. Deze zijn doordeweeks anders dan in het weekend of in de vakantie periodes. Zoek dit eerst eens uit voordat je op vakantie gaat mensen! Dat voorkomt teleurstellingen en onterechte slechte reviews over het park. Je kunt geen 5 sterren verwachten wanneer je op een camping reserveert, en al hellemaal niet voor die prijs. Daarnaast zal het inderdaad wel eens gebeuren dat er per ongeluk een huisje is overgeslagen met schoonmaken en de troep van de vorige gasten er nog lagen. Kan gebeuren. Dit word niet expres vergeten. Zegt eerder iets over de vorige gasten dat ze het zo smerig achterlaten. Meld dit dan bij de receptie en het word alsnog schoongemaakt. Zo simpel is het.


Miranda

Super genoten! Prinsemeer, Asten

18 September 2021
8,9
Super genoten van dit verblijf. Mooie omgeving, prachtig meer, inclusief eendjes! Het zag er allemaal goed verzorgd uit, niets om op aan te merken. De chalet (stacaravan) was ook prima en schoon. Alles wat je nodig hebt staat erin. Het is geen nieuwe chalet, dus hier en daar kom je wel wat gebruikerssporen tegen, wat naar mijn inziends logisch is. Ik ben samen met mijn hondje naar dit park gegaan, honden zijn welkom (((-: en die heeft ook heerlijk genoten! Let wel even op de openingstijden betreft diverse faciliteiten, buiten de vakantie tijd en weekenden om, zijn deze anders. Het personeel heb ik vriendelijk ervaren.

Janssen

Stacaravan onder de maat zeer smerig

04 September 2021
4,4
Omgeving mooi ,park weinig onderhoud

Riola

FANTASTISCH

02 September 2021
9,9
MAAR 1 WOORD FANTASTISCH

R. Hale

Schandalig zooitje

01 September 2021
3,4
Had net voor vertrek toch besloten wat recensies te bekijken en dacht nog dat zal toch niet waar wezen. En ja hoor, wat een vuile smerige tering bende daar. Jammer genoeg hadden we ook nog eens slecht weer anders hadden de kindjes misschien nog kunnen zwemmen. Dat viel nu dus ook weg. Zitten we dan met 6 personen in een vies, stinkend, wil eruit chalet. Waren we dan even in het " indoor speelpaleis" krijgen mijn ouders en mijn dochtertje een vuile grote waffel van wat ongedierte die de regels niet na willen leven. Hun ouders zaten erbij en lachten er mee. Ja, dat soort volk en nergens geen toezicht....tja. Als je fatsoen hoog in het vaandel hebt staan moet je hier niet wezen.

Bianca

Erg naar ons zin geen klachten

29 August 2021
7,4
Wij zitten in een 6 persoons caravan
Bij aankomst was de caravan schoon
Wij hebben geen last van schimmel, lekkages geen stink zooitje ,bedden liggen lekker en alles schoon, douche is lekker warm, wij miste een koekenpan ik ging naar de receptie toe kreeg gelijk een nieuwe koekenpan in verpakking mee vriendelijk personeel, en het eten was ook heerlijk, supermarkt is ook prima alles verkopen ze daar tegen normale prijzen ook lekkere verse gebak
Noem maar op ook de bowlingbaan werkt gewoon, ze hebben ook een ijs zaak waar ze heerlijke verse ijs maken
Wij zijn gezellig naar de braderie geweest, leuke kermis, en naar het circus geweest er is echt zat te doen
En veel gezelligheid
En ja sommige mensen draaien muziek
Veel Nederlandstalige het is vakantie toch
Maar al die slechts reacties wij hebben daar gelukkig geen last van
Ik zou zo weer hier naar toe gaan hoor
Gelukkig blijven wij nog een paar dagen vakantie vieren en hopelijk kom ik hun ook nog tegen voor even een foto te maken




Sophie

Horror!!!

26 August 2021
1,7
Midden in de nacht receptie moeten bellen, volwassen mensen aan de drank,drugs en schreeuwen. Oh jaa, braken het chalet half af. Mark Gillis komt nog uitgerekend bij die Tokkies een praatje maken,rijd door ...en het drama en de herrie ging gewoon door. Dus?? Meneer vind het allemaal prima. Druk rond rijden in zijn wagen , de Tokkies een boksje geven op de foto meer niet. Het is echt niet zoals op tv...ingrijpen waar nodig is. Het huisje? Douche kapot, wcpot los..lekte van alle kanten, monteur kwam langs. Houten planken op de veranda levensgevaarlijk..los gaten erin waar een voet in past. Huis zelf moeten schoonmaken...lag nog vol met zooi van de vorige bewoners. Dit is echt niet gelogen over aangedikt...700 euro voor niks. Glijbanen dicht getimmerd, maar kinderen klimmen er toch op...op de glijbaan naar boven. Wat heeft het voor nut, geen controle. Zwemmen 1 uur voor 1 week...mag je reserveren. We zouden tot aanstaande maandag blijven, zijn nu al thuis. Niet echt mijn ding om te zeggen of denken, maar de behoefte is wel nu heel erg. Ons Nicole met haar grafhoofd mag op tv wel een toontje lager zingen, in haar betaalde jurkjes door ons zuurverdiende centen. En Mark en Petertje, tip om wat kilo's af te vallen!! Loop wat meer rond over dat park, inspectie doen en er zijn voor de gasten!! Personeel tekort...dan maar zelf tandje bijzetten!! Schoonmaken die handel daar.

Alex

Spaar door voor centerparks

24 August 2021
2,6
Wat een vieze zooi medewerkers schreeuwen elkaar het hele park over.
die blonde poedel in de kiosk heeft haar klantvriendelijkheid ook thuis gelaten.
De huisjes laat je je hond nog niet in liggen.
Massa is kassa! Ik geef het nog 1 jaar en dan komt er niemand hier meer op die vuilnisbelt

Frans

Niks van wat je op tv ziet

24 August 2021
4,3
Die dikke mark en die rachiet als eerste buiten flikker,rijden de hele dag over het park in hun mercedus.

Chris

Niemand zou een euro hier moeten besteden

24 August 2021
1,7
Natuurlijk weet je dat voor weinig geld weinig geboden kan worden maar zo weinig is gewoon oplichterij. Bestaat er een beter woord voor vies? Voor armoedig? Spaar liever een jaar door en ga naar iets fatsoenlijks dan een euro hier uit te geven.

Lies

Te vies voor woorden!

19 August 2021
3,6
Ik snap wel waarom Mr Gillis in de quote staat. Er wordt totaal niks aan onderhoud en hygiëne gedaan! Wij zaten in een mobile home (eur. 500 voor een midweek!!), overal lekkage en over de stank maar niet gesproken. Beddengoed/ dekens stonken gewoon naar de pis! Matrasje was 50 jaar oud, zo dun dat je eigenlijk op de lattenbodem lag.
Het leek erop dat er een stoorzender was geplaatst zodat je geen 4G had en dat je verplicht was om WiFi gebruik te kopen. Zodra je de slagbomen uit was, had je weer normaal bereik. Erg apart.
Kortom, één keer en nooit meer!

Erwin

Vakantie met een smaakje

19 August 2021
5,1
Massa is kassa, die kreet klopt. Er zijn meer dan 1000 gasten, dat is best veel.
Algemene indruk is een hoog tokkie gehalte. Héél veel tatoeages, hondjes, lawaaiig in de zin van muziek bij de buren, te volle prullenbakken en de receptie kan niet alles makkelijk regelen. Achter onze caravan stond een groep jongeren die de hele dag techno muziek draaiden. Na 2 bezoeken van de parkmedewerkers werd het opgelost. Zelf waren wij ook al wezen vragen of het zachter kon.
Dat lukte, zelf had de groep dat ook bedacht. Wij zaten direct aan de plas. En er loopt een asfaltweg naar de locaties toe. Het is net een boulevard....een komen en gaan van auto's, busjes, brommers en fietsers. Sommige auto's wel 9 x op één dag. Het Mercedes en BMW gehalte is ook erg hoog hier.
Voor kinderen is er genoeg te doen en fietsen of wandelen is mooi qua omgeving.
Voor ons is dit eens maar nooit meer.

P. de Klark

Smerigste camping ooit meegemaakt

18 August 2021
3,1
Campeerplaats moeilijk te vinden. Smalle weggetjes, geen voetpaden. Weinig speeltoestellen voor kleine kinderen. Erg smerige sanitair, ook veel kapot. Douches na 5 minuten alleen nog koud water. Na 2 minuten kou kleumen werd het water weer warm. Wasmachines kapot. Geen WiFi op de camping, ook 4g nauwelijks te doen.

Vincent

Wouw

17 August 2021
7,4
Wat super zeg,
Nog niet op het vakantiepark geweest.
Maar nu al de kaart voor slagboom,
Info over park,
En accommodatie inclusief een route,
Naar de chalets,
Dit nog niet eerder meegemaakt,
Op een ander vakantiepark,
We hebben er zoveel zin in,
Familie Walen

Eveline

Walgelijk

16 August 2021
1,0
Ongelooflijk! Vanuit Zoetermeer 2 uur gereden naar een walgelijk goor stinkende kut caravan!
Niet te geloven.
Zo smerig. Overal dode vliegen, zwarte vloeren. Ijskoud!
Te weinig beddengoed.
Kachel doet het niet!
Ijskoud water. Kon me kinderen geen eens onder de warme douche zetten!
2 x gebeld niemand komt.
Zwembad al vol.
Ik raad dit iedereen af!
Sluiten dit hele vieze stink park!

Jeanet

Mooie vakantie gehad in prinsenmeer ondanks de gebreken

15 August 2021
5,7
Mooi park maar de auto's van gasten rijden op en aan gejaag met scooters je moet uitkijken waar je loopt maar ondanks alles mooi vakantie gehad ,maar controleren is beter is niks van waar, 3 dagen wachten op droogrek, parasol kapot inventaris klopt niks van en nog wel meer latten bodem bedden kapot dunne matrassen en zie mijn foto's, leuk zo'n tv serie moet je het ook waar maken, handvaten deuren kapot spiegel was eraf badkamer ,gaten vlekken in de bank ,vieze gordijnen enz

Daisy

Wat een vieze zooi

14 August 2021
4,1
Kan er heel kort over zijn...
Vies, smerig, onvriendelijk en oud!!!
Alles staat al in de andere recensies!

Paul

Erg teleurstellend park.. Het meer met glijbanen waren wel erg leuk.

14 August 2021
3,7
Bij aankomst aan het dennendijkje, op het oude donkere vervallen deel achterop de camping. Stond onze accommodatie.
Een stacaravan die van binnen uitgeleefd en vies was en uit het toilet kwam een vieze rioollucht.
Onze kinderen 4 7 en 10 konden niet lekker spelen wand we speeltuintjes en het strand was veel te ver weg +-7 min lopen en dat doen onze jongste kinderen niet. We hebben de eerste 4 nachten ook zeer slecht geslapen omdat buren na elf uur hun speakers een standje luider zetten en wij niet konden slapen was echt heel vervelend.
Het tropisch zwemparadijs hebben we niet kunnen reserveren was de hele week al vol.
Ook het restaurant op de camping was zeer slecht en de bowlingbaan was stuk toen we wouden bowlen.
Sorry van deze zure recensie maar ik kan er echt niks anders van maken, bij de receptie stond wel vriendelijk personeel en het meer met de glijbanen waren mooi.
Voor de rest een zeer grote stechte aso camping waar ik met mijn gezin nooit weer kom.
Groetjes Paul Hummel.

J vd vliet

Huisje slecht onderhouden niet schoon heel vies

08 August 2021
3,4
Geen toezicht in de ballenbak grote kinderen zaten op de veiligheidseisen. Kan echt niet wat daar gebeurt.
Zal hier niet meer terug komen raad het niet aan

Eline

Prinsenmeer

07 August 2021
4,0
Ik vond het park veelste druk, je had geen bereik

Saskia

Heerlijke vakantie

06 August 2021
6,4
Wij zijn 2 jaar geleden geweest. We hebben het heel erg naar ons zin gehad. Was mooi weer elke dag aan het meer gezeten. De caravan was gewoon schoon. Alleen het personeel mag wel iets vriendelijker.

mad gfff

GATVERDAMME!

04 August 2021
3,9
Was hier voot 10 dagen, nou..ik raad het niemand aan, hele park zit vol asso's die tot 4 uur s'nachts kut muziek het aller hardste zetten. Wc's en douches waren SMERIG. schimmel, poep, kots en bloed kon je daar vinden. Geen bereik. Veeeeel te duur. Snackbar is Smerig en ik krijg inplaats van ketchupp vieze gore blik stoofvlees met ieeeeeeeeuw kijk de foto hieronder maar. 2.60 voor een KLEINE patat zonder saus die ook nog eens smerig is. niet aan te raden dus!!

Annemieke Ligtenberg

Wat een vieze bende is het daar

04 August 2021
2,1
Het is een zeer verouderd park. vieze oude beschimmelde huisjes.
Ons huisje was bij aankomst niet schoon gemaakt.
niet alleen het huisje is oud en vies. ook de faciliteiten op het park laten ten wensen over.
waterfietsen die het niet doen, de staat van de midgetgolf baan in erbarmelijk. De horeca is slecht. te weinig personeel en vieze tafels. verder weinig te doen in de avonden op het park.
het zwembad is klein en vies.
Dit was de eerste en de laatste keer.
Lekker rijk worden over de rug van hard werkende mensen meneer Peter.

Peter

Nooit mee

04 August 2021
1,0
Slecht slechter kan niet , mensen ga daar nooit heen die familie Gilles aub wat een aso volk geld beter ergens anders besteden

johannes verzanden

vieze smeerboel

03 August 2021
1,4
smerigste troep die ik oit gezien heb

laura

veel te veel betaald voor dit park

03 August 2021
4,6
te groot, te vies voor woorden.

nooit meer !!

wc smerig, niet schoongemaakt.

wij met onze eigen camper komen nooit meer bij oostappen.

hoop tokkiegehalte

Daantje

Echt niet meer

30 July 2021
3,1
Het park kan echt beter
De wc worden pas na na twaalf uur voor het eerst schoongemaakt de wc papier ligt door de hele wc behalve waar het hoort. Dus geen wc papier voor gebruik. Bewaking bij de poort goed. Maar door het park geen te zien. Een taras open en zijn niet zo vriendelijk. Uitzondering daar bij gelaten.

M.brussee

Bagger

26 July 2021
2,6
Echt een aanfluiting slecht onderhouden caravan,park rondom het meer is redelijk tot goed maar daar buiten slecht wegdek,afbraak terrein, onderhoud speeltoestellen en speel tuinen is zeer achterhaald.
En de sfeer is rondom het meer gezellig als je van gezien of gezien wil worden houdt.
Geen reclame voor de familie Gilles want die steken liever hun geld in dure auto en luxe en jij mag op een houten plank slapen en op een plastic tuin stoeltje zitten.
Zeker weten geen herhaling.

Familie

Alles vies en vuil

25 July 2021
1,0
Huisje vies vuil pleurt uit elkaar van ellende zou kind vriendelijk huisje zijn 1 zoontje beperkingen en down deur kon niet op slot de badkamer pleurt uit elkaar ga zo maar veder beden zo dun lig op planken lakens vies ga zo maar door zwembad binnen personeel erg vriendelijk maar niet heus mag met kleding er in eten half rouw lang wachten ijs halen moet je half dag voor uit nemen want elke x patatzakje moet ze bowlen dubbele reserveren de andere kregen de baan gratis hun drinken gratis en wij volle mep betaald ik kon niet verzetten via mijn zoontje met beperkingen het meer glijbaan uit en als ze aan waren kon ik 16 x nieuwe bandjes hallen de Manege is zo asso daar kan niet normaal praten alleen maar gillen en in je bek spetteren en dan zeg die ik heb druk heb 9 Corona patiënten hier op het park waar heen moet en rijdt me kind haast aan kon net weg springen asso veilig is niet ongeluk na ongeluk

Familie

Heel onze vakantie verziekt echt zo asso

25 July 2021
1,7
Mensen echt ga nooit naar dit park de ene na het andere ongeluk eten niet. Goed half rouw niet normaal wat daar gebeurt druk kan je er ook kopen zo asso daar alles stervend duur

Familie

Heel het park is totaal fout niet normaal wat daar gebeurt

25 July 2021
2,1
Huisjes zijn zo vies echt niet normaal de keuken klopt niet spullen matrassen zou je liefst gelijk huis willen vloer zo vies badkamer douche ruimte pleurt uit elkaar als je de kabine niet vast hou leg die om alles zo vies echt naar buiten kijk konde we amper zo vies die ramen er. Stonde jongeren die. Elke x zo verwacht overlast gaf niet normaal muziek keihard aan in de nacht de boel verzieken spullen pikken was mijn verzekerd dat ik de bed tent op kon zetten voor me zoontje die beperkingen heeft dat die er niet uit kon nou was ook al niet zo wij zouden in een kind vriendelijk huisje zitten kon niet op slot niks heb nachten niet geslapen om te kijken of me kind niet buiten ging zwembad mensen mogen met heel hun kleding er in lekker higienisch zwemmen buiten glijbaan elke x dicht en ook raar is die op woord er niet opgelet lopen ze ook om hoog me oudste heb 13 x nieuwe bandjes moeten kopen om dat ze kapo gingen op die glijbaan sanitair buiten bij de douche scheermes liggen op de grond de bakke vol kots scheermes bij vontijntje en op de grond verschikkelijk de park beheerder is zo asso dat die me zoontje bijna aan reed mijn zoontje kon nog net op zij springen en kan alleen maar gillen en er waren negen besmetting waar hij gewoon bij kom asso echt massa is kassa ja wij werken ons de pleuris en hun weten wat ze vragen zijn braken echt bahhhhh de inspectie dienst zou is moeten kijk zonder aan kondiging en bowlen wij hadden briefje ja kom iemand die zeg dat die die tijd moest bowlen nee want hij had geen briefje hij nog na ons en kreeg bowlen gratis en drank en gingen na ons maar ik heb drie kids 1 met beperkingen en down moet ik rekening mee houden maar het park houdt nergens rekening mee gewoon me vakantie vertieft

Arjan wijgers

Vakantie

23 July 2021
4,4
Huisje was een vieze bende, en de bedden een lachertje, zelf maar schoongemaakt, niemand aanwezig bij receptie

Patricia

Met gierende banden naar huis!

21 July 2021
4,6
Het lijkt allemaal zo mooi op tv maar is in het echt niet hoe het is. Wat een aanfluiting.! Zwemmen kun je ja wanneer je een week daar zit kun je 2x een uurtje reserveren ivm corona zogenaamd, nou dit zwemparadijs zo klein dat niet eens heel het park tegelijk zou kunnen zwemmen! Dus lang leven corona is dat ook weer opgelost. Glijbanen bij het meer zijn niet open.. of 1 open. De kermis is alleen om geld binnen te halen want stelt geen fluit voor om al helemaal niet spreken van het personeel was erachter staat... wil je een suikerspin halen, vraag je netjes of je kan pinnen kan je een chagrijnige smoel terug krijgen..dag meneer aan mij zul je niks verdienen. Ijsje halen? Heb dan ff geduld want mevrouw moest naar de snackbar ernaast daar stonden klanten te wachten... eh.. en wij zijn geen klanten? Tv in de caravan niet groter dan mijn Samsung 20 uit het jaar 1970 dacht echt dat dit een grapje was maar helaas! De enige waar ik mijn 8 voor neerzet is voor Myron van het terras,meneer Gillis mag in zijn handjes knijpen met haar. Steeds een lach op haar gezicht, muziek word direct op verzoek aangezet en altijd een vriendelijk woord. Nu heerlijk thuis aangekomen op woensdag terwijl wij op vrijdag pas zouden vertrekken! Massa is Kassa.. ja inderdaad das alles waar het om draait maar waar voor je geld ho maar! Voor ons never nooit meer!!

Bonnie

Nooit meer !

21 July 2021
1,1
Alle geld kwijt door de bizarre regeltjes van aso dikkop himself
Geldt voor alle parken hoor nu alleen maar slechte recenties
Service is waardeloos
Totaal geen service
Bizarre prijzen
Parken en caravans zijn zwaar onderkomen
Geld klopperij
Trap er niet in beste mensen !

Rick Schuurman

Slecht park!

20 July 2021
3,0
Dit park zou ik niemand aanraden. Alhoewel, misschien wel aan aso's want daar zit het park vol mee. Je ziet van ver af al de opgestapelde bierkratmuren. Dikke bier zuipende mannen voor hun gare caravan of gedateerde stacaravan en daarnaast hun uitgezakte rokende 'vrouwen'. Stacaravan was gedateerd, stonk en van schoonmaken hebben ze daar blijbaar nog nooit gehoord. Zwembad stelt niks voor. Het meertje is wel ok, maar probeer een rustig plekje te vinden. Ver bij de schreeuwende tokkies vandaan. De vreetschuur zag er op zich ok uit, maar je zit omgeven met luidruchtig publiek en halfgebakken vreten. Want eten kun je dit niet noemen. Scheelt dat je vaak voor de bodemprijs een plekje via vakantieveilingen kunt winnen. Al is dat al te duur voor deze grafbende. Je zou geld toe moeten krijgen om hier je tijd uit te zitten. Echte aanrader........NOT!!

Stephanie

Wc pot in de woonkamer?

12 July 2021
2,9
Wow doe dit nooit! Wij hadden een caravan gehuurd. Bij aankomst bleek er veel meer te zijn verhuurd dan dat er daadwerkelijk caravans waren. Mensen werden naar huis gestuurd terwijl ze al betaald hadden!!!
Aankomst in de caravan, geen bed, geen vloer in de slaapkamer haha gewoon gras zagen en... de klap op de vuurpijl.. er stond een wcpot in de woonkamer.
Ik lach er om maar het was echt om te janken.

Animatie team was wel weer superleuk met de kinderen.

Groenewoud

Nooit meer, al kreeg ik geld toe!

09 July 2021
3,7
4 weken geleden naar Prinsemeer geweest. Door alle verhalen was mijn verwachting al heel laag maar dat het zo erg zou zijn. Bij aankomst lag er een lege pizzadoos en een lege wcrol met POEP! eraan voor ons opstapje naar het huisje. Ons slot van de voordeur was ooit open gebroken met een koevoet ofzo en daardoor zat de deur los in het slot. Er kon daardoor iemand makkelijk de deur open maken via buiten. Binnen gingen de deuren niet dicht, de keukenvloer was smerig, er was iets ontploft in de magnetron, de koelkast was smerig, er lag een vest, een zakje met gedroogd fruit en een speentje onder ons bed. Ik ben gelijk naar de service balie geweest en ze zouden een schoonmaker en iemand van de technische dienst sturen. Ik heb nooit iemand gezien. Ook lag er glas op van de paden rond het zwemmeer ( niet echt veilig met twee kleintjes van 2,5)

J van Hulst

Viel zwaar tegen

22 June 2021
4,9
Als ik het geweten had was ik niet gegaan waren er van maandag 21 juni tot vrijdag
Zwembad maar een dag open voor 60 minuten dat met een kind viel tegen ,Springkussen stuk ,zou denken dat je van alles kan genieten

Was niet eens een koekenpan handvatten van pannen zitten los
Als je het programma op tv ziet zou je denken alles mooi in orde
Zou ook makkelijk zijn dat er buiten op het terras een openslaand hekje zou komen zodat de kinderen veilig zijn er rijden toch auto

Ik ben boos

Vreselijke tijd!

15 June 2021
3,1
Huisje was vies stonk verschrikkelijk naar rook. Mijn kinderen renden het huisje uit.was geen mogelijkheid tot ruilen. Keuken was vies vol met mieren. Badkamer hing een kapotte douchestang. We misten een gordijn.dus om 6 uur wakker.
Binnenzwembad was dicht. Glijbanen buiten kapot. Luchtkussen was lek. En dat zeggen ze niet bij booming.
Al met al vreselijk! Gaan eerder weg!

zwalua

alles gesloten

01 June 2021
3,9
gekozen voor een mooi park met veel voorzieningen. helaas:
caribean terras: gesloten
caribean keuken: gesloten
snackbar: gesloten
ijssalon: gesloten
bowling: gesloten
speelparadijs: gesloten
zwemparadijs: gesloten
fietsverhuur: gesloten

Pisitieve note: erg vriendelijk petsoneel.

Mariska

Niet doen hoor.

24 May 2021
2,9
Vriendenweekend 2021 doorgebracht op Prinsenmeer.
3 nachten in een kampeerbungalow met 2 volwassenen en 3 kids.
Wat een armoedige bungalows zonder enige vorm van comfort zeg...
Oud, vies en krakkemikkige bedjes. Vooral de toilet- en douchegebouwen worden nauwelijks schoongemaakt..Geen zeep, overal viezigheid en haren.
Geen enkele aandacht voor de coronamaatregelen.
Veel herrie tot laat in de nacht op de camping.
Echt massa is kassa!
Uitchecken kon tot 10 uur, maar om 9.45 uur viel de deur dicht en kon je er niet meer in met je pasje. Om 10 uur is de receptie pas open...
Gelukkig waren we met hele gezellige vrienden... Eens maar nooit meer!

Janine

Jaren 60 park

25 April 2021
5,3
Geboekt zonder recensies te raadplegen. Nooit meer! Haren in douche, terwijl op folder staat extra schoongemaakt ivm corona. Muffige geur in chalet. Lakenpakket dat je moet betalen, vieze vlekken erin. Oude matrassen. Geen kledinghangers. Oude meubels die niet zitten. Gaskachel die hele dag moet aanstaan om huisje warm te krijgen. Geiser stond uit, technische dienst moest ervoor langs komen. Tv stoort en afstandsbediening werkt niet ( waren ze aan het maken, wie weet hoe lang al). Vloer plakt en is vies.
Eerder weggegaan. Hoop dat dit aangepakt gaat worden, dit kan echt niet.

MC Donselaar

Terug in de tijd van de paardentram

05 April 2021
4,1
We kregen netjes een envelop thuisgestuurd met het slagboompasje en plattegrond met de plaats van onze gehuurde caravan om cirkelt.
Toen we aan kwamen rijden werden we een rijbaan opgestuurd waarop stond inchecken. De rij was erg lang, en ander verkeer kon er niet meer langs omdat bleek dat op die rijbaan auto's geparkeerd stonden. Waar je omheen moest voordat je bij de slagboom kon komen. Gevaarlijke situatie! Op het park de bewegwijzering gevolgt, deze blijken niet te kloppen, na drie kwartier zoeken hulp gevraagd bij de receptie, we werden netjes naar een achteraf staande caravan gebracht. Onderweg kwamen we grote takken tegen die gesnoeid waren maar het en der verspreid lagen. Kapotte caravans, lege kavels, busjes met arbeidsmigranten. Je denkt echt waar kom ik in terecht. Eenmaal in de caravan was het te zien dat er lang geleden al was schoongemaakt. De koelkast stond niet aan, hier was aan de bovenkant ook een stuk van verdwenen. Een gordijnrail hing los. Een gaat in de muur op de slaapkamer. En na even getob de kachel aangekregen. Savonds bleek de lamp in de badkamer/toilet het niet te doen en we konden niet douchen, er was een klein straaltje water en koud. We wilden die avond niemand meer lastig vallen, dus belde ik de volgende ochtend. De telefoniste was heel vriendelijk en zou het doorgeven en er zou iemand komen. Gewacht tot in de avond maar niemand was geweest. Tegen 22:00 uur opnieuw gebeld, er zou iemand binnen 10 minuten zijn. Dit was ook zo, ze waren samen en beiden waren heel aardig, maar het bleek heel druk te zijn omdat het het eerste weekend was waarop het camping seizoen startte. In de caravan is geen afzuigkap, douchen dmv een geiser, met een subtiele tempatuur en waterdruk. Je hebt het gevoel 100 jaar terug te gaan in de tijd. Als je boekt bereid je voor op het ergste, dan kan het alleen maar meevallen. Voor de prijs moet je niet teveel verwachten. Wij zijn een dag eerder naar huis gegaan. De omgeving is overigens prachtig!!

Peter

Massa is kassa

06 February 2021
1,0
Niet lullen maar bedden vullen

Hero

Ongelofelijk

15 November 2020
2,1
Alleen maar terechte negatieve reacties en wat bedenkt een televisie zender nou kom hier maken we een realitysoap van echt niet normaal Hoe bedenken ze ze zoiets.En een verschrikkelijke programma om naar te kijken.Massa is kassa!! Ja of te wel snel geld verdienen met het volstampen met asiel zoekers en onderhoud nee daar doen ze geen wonder aan.En met mooie advertenties lokken ze weer vakantie volk en die komen in een puinhoop terecht één grote schande dit!!!! Snel van de buis hier mee dit kunnen JULLIE niet maken mensen van de televisie bah bah

Jose Dake

Een verouderd park en verwaarloosd naar mijn idee

14 October 2020
3,7
Wij hadden een midweek geboekt in de Prinsenmeer
hadden ons er veel van voorgesteld in de brochure zag het er mooi en fris uit allemaal
Dus maandag gingen wij op pad alles uitgepakt en geinstalleerd bedden opgemaakt en wij wilde wat eten in de snackbar was er bijna niets meer voor handen want werd er gezegd de leverancier was niet gekomen (Dit mag dus NOOIT GEBEUREN) Neen verkopen is geen OPTIE.....
De nacht doorgebracht half slapen half waken bedden die veel te smal en te hard waren de warm water voorziening wat niet echt deugde
Al met al de volgende dag weer vertrokken
WEG JE VAKANTIEGEVOEL ALLEEN MAAR NARIGHEID EN VERDRIET, dit kan toch niet de bedoeling zijn van de OOSTSTAPPEN GROEP.
Ik hoop dat hier verandering in wordt gebracht want dit is geen vakantiepark waardig.......
Jose Dake

B . Dake

Een verouderd park

14 October 2020
3,7
Algemeen het park is verouderd de bewegwijzering naar de Caravan is zeer slecht een uur lopen zoeken waar de caravan stond bordjes wijzen je verkeerde kant op de caravan was slecht schoon gemaakt de bedden die er instaan zijn niet om op te slapen keihard er stond voor de caravan een houten veranda daar waren de planken compleet verrot er zaten grote gaten in zeer gevaarlijk .
Het complete plaatje van dit park vind ik zeer slecht je betaald voor een vakantie die je een niet overeen komt met wat je betaald Nooit meer .

Bosschebol

Prinsenmeer

23 August 2020
4,1
Je zou haast denken dat oostappengroep zowat failliet is zowat alle glijbanen zijn kapot

Olink

Zeer slecht voor de 2 de keer

12 June 2020
4,6
Voor mijn vrouw en kinderen had ik een park geboekt via Ooststappen. Eenmaal daar aangekomen belde mijn vrouw op dat het huisje met schimmel zat en scherpe randen. Z’n huisje geef je niet aan een gezin met kinderen. Zaterdags geprobeerd te bellen, maar ze konden niks doen. Het park was overboekt en blijkbaar hebben ze mijn vrouw en kinderen in een huisje gestopt die niet op de lijst staat. Na klacht ingediend te hebben. Kregen wij keurig een tegoedbon om opnieuw een park te boeken. Dat is moet ik eerlijk zeggen een top service. Nu besloten wij het park Prinsenmeer te boeken. Vrouw en kinderen hadden zin het weekend en kwamen vandaag 12 juni 2020 aan op het park. Teleurgesteld wordt ik gebeld. En zie de foto’s op de app. Muren nat grond nog nat. Te schandalig dat men hier gezinnen in durf te stoppen. Uiteraard laat ik het hier niet bij zitten want dit kan gewoon echt niet. Foto’s kan ik optioneel erbij doen. Ik hoop dat u deze foto’s kunt zien en hoop ook uw mening te krijgen. Dhr. N.Olink

Soer

1 keer nooit méér

12 August 2019
3,4
We zitten deze week nog steeds op Prinsenmeer tot maandag 5 augustus. op maandag kwamen we aan, mobile home wel schoon maar erg verouderd, veren voel je door het matras heen. dus erg slecht geslapen, wat ook nog voor een slecht nacht heeft gezorgd was het geluidsniveau van de horeca, we zaten helemaal aan de andere kant van het park, maar een herrie, ongelooflijk dit duurde tot 1 uur, daarna kennelijk nog een feestje een stuk verderop.
volgende ochtend ons beklag gedaan bij de receptie, we konden het noodnummer bellen snachts maar het is een park voor jong en oud vinden ze. helaas voor onze baby van 15 maanden absoluut niet geschikt.
Wij hebben ons eigen plan getrokken, en vanaf de tweede nacht een airbnb in de buurt geboekt, ook omdat er naast ons huisje allemaal stroomkabels, stekkerdozen en glas rondslingerd.
Dit was voor ons 1 keer maar nooit weer naar oostappen.


Cat smeets

Geweldig

03 July 2018
9,3
Ons kids hebben zicht fantastisch vermaakt en zo wij dus ook het was echt heerlijke vakantie

monique en frank

Beoordeling door monique en frank

29 May 2013
8,6
prima vakantiepark we gaan zeker weer terug en dat is volgende maand al

mvr. Seebregts

Beoordeling door mvr. Seebregts

29 May 2013
8,9
ik lees alleen maar slechte verhalen.. nou mensen wij komen er al een tijdje en we vinden het super daar! .. het gaat er natuurlijk ook om hoe je reageert op welke situatie. Wij hebben er in ieder geval hele goede ervaringen mee. er is genoeg te doen voor zowel kind als voor de hele familie. Er zijn mooie plekken waar je heen kunt en zodra er een probleem is kun je dit bij de receptie melden. Zoals ik al zei Wij hebben dan misschien wel geluk met het personeel maar wij worden tot nu toe altijd goed geholpen. En voor mensen denken jullie betalen ervoor nee,, wij hebben ook maar een low budget.

Bil Carinna

Beoordeling door Bil Carinna

09 April 2013
1,0
wij zijn op paasmaandag daar toegekomen en vanaf dinsdag was daar alles gesloten wij waren daar wel met twee kinderen van zes en acht .In de caravan kon je je niet verwarmen en dan de tv dat altijd uitviel het was schandalig wat te doen als je geboekt hebt voor een midweek dan kon je juist van 1 tot 4u naar het zwembad maar daar kon je ook niks drinken want het was gesloten en de binnenspeeltuin gesloten sorry maar ze konden ons wel gezegt hebben op voorhand dat het zo zou zijn ze mogen wel rekening houden dat de belgen 2 weken vakantie hebben maar we hebben toch mogen betalen en voor wat voor niks met stress terug naar huis voor mij geen oosstappen nietmeer!!!!!!!

Rick en Rolanda

Beoordeling door Rick en Rolanda

13 October 2012
3,1
Onze comfort home was gewoon een 25 jaar compleet uitgeleefde stacaravan tussen allemaal vaste bewoners die niet zitten te wachten op gasten die maar 1/2 weken blijven. Ons comfort : Alles was aanwezig, maar . De kraan kon 360 graden draaien, we hadden lauw water, de douche deuren sloten (bijna), kit was wit (ooit nu zwart), wc was gewoonweg versleten en zat los van de vloer. De caravan stond ondanks dat het zomer was vol van het vocht en stonk gigantisch muf. Het inventaris was incompleet en zeer divers. De gemiddelde leeftijd bij de receptie is 18 jaar en dat geldt ook in de horeca en amusement. Wachten op je sleutel duurt maar bijna 2 uur en dan moet je nog voor de lakens. En als je dan eindelijk gaat genieten van je vakantie dan blijk je in een vesting te wonen met toegangscontrole, voor het zwembad (te klein, met weinig omkleedruimte en vuil op de grond) begrijpbaar, maar bij de toegangspoort meer dan verschrikkelijk. Wat een onaardige medewerkers, voor ons NOOIT MEER Oostappen en familie Gilles.

W.E.G. Gestapt

Beoordeling door W.E.G. Gestapt

26 September 2012
1,4
Ooststappen groep zegt het volgende over hun parken:
\"Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.\" De lolbroeken! Waar u op kunt rekenen is botweg GEEN kwaliteit, absolute onveiligheid, gastvrij? staat dat in het woordenboek (niet bij ooststappen. Kindvriendelijk? Ja hoor zolang je maar betaald voor alles wat je kindje wil. Compleet vakantieaanbod? Ja bij de concurrent. Alhoewel...Er is geen concurrent die deze bende serieus hoeft te nemen. Probeer na een bezoek eens je grieven te delen en verhaal te halen via de e-mail, geen reactie. Via de telefoon dan? Net in bespreking zeg. Klacht bij de balie? Dan krijg je een hele lieve blo`r (en dat zijn dan nog de meest intelligente) die het ook allemaal niet weet.
Ga eens kijken op websites als vakantieveiling en zie hoeveel mensen interesse hebben om op een ooststappen park te bieden. Het is steeds NUL!! Dat zegt toch genoeg? Geef liever iets meer uit beste mensen, ga naar een echt park waar men wel weet hoe het moet. Maar niet naar een park waar de leiding uit foute horecaportiers die niet geslaagd zijn voor het examen.
Mocht u werken bij deze groep en aanstoot nemen aan dit stuk? Dan wordt het tijd om een andere werkgever te zoeken. U verdient beter!!

Fam. Klaassen

Beoordeling door Fam. Klaassen

23 September 2012
3,1
Met verbazing kennis genomen van het starre klant onvriendelijk beleid bij het programma Red mijn vakantie SBS6. Negeren deze groep lijkt me.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Vakantiepark Prinsenmeer

Plaats beoordeling

De reviews van Vakantiepark Prinsenmeer zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.