Summio Parc Port Greve

Summio Parc Port Greve ervaringen

7.4
10 ervaringen
Algemeen
7.3
Ligging van het park
8.2
Faciliteiten op het park
6.8
De accommodatie
6.8
Service
7.7
Eetgelegenheden
7.2
Kindvriendelijkheid
7.8

10 Ervaringen met Summio Parc Port Greve

Carl de Jong

saai park, nooit meer, afrader

29 March 2024
2,9
Zoals ook een eerder Dormio park is Summio niet veel beter. Je betaald de hoofdprijs en krijgt er rommel voor terug

Marie Berends

Uitstekend vertoeven

14 November 2022
8,3
Wij hadden een heerlijke midweek in de nazomer. We troffen het met het weer! Nette bungalow en leuke kinderactiviteiten.

Deborah

Prachtig weekend gehad op Port Greve

30 April 2021
9,9
Het was een prachtig park mooie huisjes. Het eten in de brasserie en snackbar was goed. Net als de gourmet die wie hadden gereserveerd. Een zorgeloos weekend. We hebben genoten. En ondanks dat er covid heerst. Hebben we toch alles kunnen doen wat we wilde doen

gonnie pigmans

Was fijn om er even uit te zijn

20 August 2018
5,1
Het centrum was veel te klein en vreselijk benauwd. Geen uithouden aan. Het avondprogramma voor volwassenen is niks. Miste echt een plaza. Betaalde bijna 1000 euro voor een midweek en heb daar echt spijt van. We wilden met de prive ellende die we hebben toch nog even weg om bij te tanken jammer maar dat is niet echt gelukt. De bowling baan was niks en de speelhal ook niks. Het zwembad viell tegen. Heb meer x landal geboekt maar dit keer viel het zwaar tegen. In het huisje was het op zich goed alleen gruwelijk stom dat er geen gordijnen aan de achterzijde hingen. De eettafel stond pal in de zon. Ik raad daarom ook niemand dit park aan en kies zelf voortaan voor center parcs of roompot of iets degelijks.

Jolanda van dal

Een heel goed park en netjes

25 July 2018
8,3
Ik vond alleen dat er te weinig uitlaat gelegenheid was voor de hond. Verder was alles goed

A.Rolleman

Een mooi park in een mooie omgeving

07 July 2018
7,4
Het is een mooi park en vriendelijke en behulpzaam.Door een zeer been kon ik niet goed lopen en was ik buitenhuis aan een rolstoel verbonden.en we konden geen week maar zijn toch een paar dagen geweest en ze waren overal bereid om je te helpen.

Evelien De Witte

Zee, zwembad en lekker dineren.

05 July 2018
7,3
Overzichtelijk park, handige ligging bij een rustig strand.
Leuke eetgelegenheid met lekker menu,

Anouk de Laeter

Genieten in Zeeland

30 May 2017
8,4
Dit park is ons meer dan goed bevallen. Gezellige huisjes en zeer vriendelijke medewerkers. De prachtige ligging bij het Grevelingenmeer is perfect om Zeeland te verkennen. Met kinderen ook ideaal. Leuk overdekt zwembad, animatie, binnenspeeltuin en veel activiteiten!

Martinique

Fijn park met een top ligging

28 November 2016
8,6
Tijdens een heerlijke voorjaarsweek vertrokken we naar Landal Port Greve. Onze tweede keer op dit park. Eerder waren we hier al een keer met kerst, maar toen was het zo koud en glad dat we zowat op schaatsen naar het zwembad moesten. Tijd voor een herkansing in een week dat het wél bekwaam was om buiten te komen.

Port Greve heeft een buitengewoon fijne ligging op loopafstand van het Grevelingenmeer. Er zijn zelfs accommodaties met uitzicht op het meer Prachtig! Het park biedt veel verschillende type bungalows en ook de onze beviel prima. Na binnenkomst is zoon al erg blij met de goede wifi-verbinding. Dat is hier bij ieder huisje afzonderlijk geregeld, ik vermoed vooral omdat het veelal particuliere bungalows zijn en dit komt de connectie ten goede. Doordát het particuliere huisjes zijn (het stuk waar wij zaten dan toch) kun je wel een heel verschillend type tuin treffen. Wij hadden geluk met een tuin met gras, volop beplanting en een oprit die volledig afgesloten kon worden. Handig met hond! De buren daarentegen hadden een soort betegeld schoolplein. Heerlijke bedden en veel ruimte maakte onze accommodatie erg comfortabel.

Het park biedt de gebruikelijke faciliteiten. Onder andere golf, tennis, een verrassend ruim zwembad (net als de supermarkt overigens, wat een ruim assortiment!). Alles wat je van een beetje Landal park mag verwachten. Ook restaurant Gusto is heerlijk, onze lunch was perfect in orde, maar met zoveel opties in de omgeving niet per se de eerste keuze. Het grote pluspunt is hier namelijk vooral de ligging. Op tien minuten rijden bevind je je op de Brouwersdam, een van de breedste en mooie stranden van Nederland (en locatie van Concert at Sea). Wij kwamen er iedere dag wel even, voor een strandwandeling of om gewoon even de zilte zeelucht op te snuiven. Eten doe je hier ook prima. Onze favoriet (en tip) is Natural High. Niet alleen kijk je hier je ogen uit naar alle kitesurfers op het water en de blockkarts op het strand (wat je overigens ook echt even zelf uit moet proberen, zo leuk!), maar waar je ook heerlijk kunt eten.

Genoeg van zon, zee en zand? Dan is Zierikzee een dikke vette aanrader. Dit historische stadje ligt op een klein kwartier rijden van het park en biedt volop historie, shopmogelijkheden en ontelbare gezellige terrassen. Je kunt hier niet weg zonder de échte Zeeuwse mosselen te hebben gegeten. Andere aanraders in de omgeving zijn Waterpark Neeltje Jans (leuk voor de kids, vooral met warm weer), Renesse (uitgaan, terrassen, leuke markten in de zomer}, wandelen door de duinen van Haamstede en vergeet ook de rondvaart over het Grevelingenmeer niet. Erg leuk en een spektakel oor de kids wanneer de kapitein halverwege de trip de meeuwen gaat voeren. De opstapplaats hiervoor ligt schuin tegenover de ingang van Port Greve en wij vonden het verrassend leuk!

Een prima park, vooral als je mooi weer treft en al het mooie wat Zeeland te bieden heeft kunt gaan ontdekken. Port Greve is hiervoor de perfécte uitgangsbasis.

Klaas

Beoordeling door Klaas

24 February 2010
7,7
Port Greve is een mooi en rustig opgezet park. Ook voor kinderen veel te doen op sportief vlak. Daarnaast veel watersportmogelijkheden en het strand binnen 5 autominuten. Leuke eetgelegenheden in de omgeving. Super!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Summio Parc Port Greve

Plaats beoordeling

De reviews van Summio Parc Port Greve zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.