Landal Mont Royal

Landal Mont Royal ervaringen

8
12 ervaringen
Algemeen
7.8
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
7.7
De accommodatie
8.3
Service
8.3
Eetgelegenheden
7.3
Kindvriendelijkheid
7.9

12 Ervaringen met Landal Mont Royal

Wij zijn er 15 x geweest tot alle tevredenheid.

20 August 2018
9,1
Het is een rustig park met goede accommodaties en wandel gelegenheid. Ook een goede keuken. En al er iets mis mocht zijn, wordt het direct verholpen.

Een heerlijk weekendje aan de Moezel

05 August 2018
8,6
Heerlijk park met mooie accomodaties, fijn zwembad en goed restaurant
Naar leuke kerstmarkten geweest. Mont Royal is de ideale uitvalshoek om naar verschillende kerstmarkten te gaan.

Mooi park met een prachtige omgeving.

05 August 2018
7,3
Wij vonden het gelijk bij aankomst een schitterend park.Goede ontvangst vriendelijk personeel.Minpuntje je kan na 19.00uu s avonds geen ijsje meer kopen omdat het terras dicht ging.In het hoogseizoen kan je dat eigenlijk niet maken.Afhaal take away werkte niet goed omdat er maar 1 kok was.Beetje jammer.Wij hebben elke avond in restaurant gegeten was supergoed maar een keertje afhaal en gezellig bij huisje eten was ook leuk geweest.

Een prima week +weekend op Mont Royal

31 July 2018
9,1
Park is perfect, veel bezienswaardigheden in de omgeving, personeel is bijzonder vriendelijk en altijd behulpzaam. Niets is voor hun teveel. Eten is goed en de wijn des te beter. Gastvrijheid boven al. Wij komen hier al 17 jaar, dus wil dat zeggen. Je raakt niet uitgekeken.

Een heerlijk weekje Duitsland. (Mont Royal)

13 July 2018
8,4
Het is een heerlijk park. Ligt mooi. Mooi uitzicht over de moezel en wijnranken. Het is zowel overdag als s'avonds een pracht uitzicht. Mooie bungalows en heerlijk genieten van de rust. Een mooi zwembad. Wat in de jaren is veranderd in een tropisch zwembad. Een leuke midgetgolfbaan en je kan er ook voetballen, tennissen en niet te vergeten de speeltuintjes voor de kleine mens. Kortom ik heb er een leuke tijd gehad. Ben er inmiddels zo rond de 15x geweest. Ik zou het iedereen aanraden.

Heerlijk een week in mont royale.

06 July 2018
8,4
Een mooi park. Genieten van het uitzicht. Goeie faciliteiten, vriendelijk en gastvrij. Ik zou het iedereen aanraden.

een mooi park Mont Royal in Krov

05 July 2018
6,3
Klantvriendelijk
Misschien iets meer aanpassingen voor mindervalide

Beoordeling door Mevr. Gijselinckx

26 October 2010
7,0
Op vakantie gaan bij Landal Mont Royal is altijd een beetje thuiskomen... Zalige omgeving, huisjes tiptop in orde en zeer vriendelijk personeel! We vertrekken altijd met pijn in ons hart... de grote troost: we weten dat we altijd terug komen!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Mont Royal

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Mont Royal zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje