Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg ervaringen

8.1
13 ervaringen
Algemeen
8.5
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
7.5
De accommodatie
8.3
Service
8.8
Eetgelegenheden
8.5
Kindvriendelijkheid
7.2

13 Ervaringen met Landal Kasteeldomein De Cauberg

K. Roukens

Slechte doorgezakte stoelen en bank. Pijnlijk om op te zitten!

11 February 2022
5,7
Bedden niet opgemaakt
Geen toiletpapier
Vuile ramen

Sylvia

Ondanks lockdown toch geweldig

14 January 2022
8,3
Het was er gezellig en mooi aangekleed. Leuke verassing gehad voor de hondjes.

T Smit-Schoep

Was altijd parachuting.

30 August 2020
8,1
Samen Met mijn man 10 maal geweest. Nu Ik alleen Ben mis en denk Ik er altijd aan hoe mooi park het is, op de Cauberg.. Termen 2000 naast het park, en het gezellig Valkenburg. Echt een aanrader. Foto, s ontbreken kapot gaan van computer.

Jochem en familie

Genieten op de Cauberg

18 June 2019
8,5
Vakantiepark De Cauberg is een uitmuntend park bovenop de Cauberg zelf. Dat is trouwens wel een kleine klim, maar goed te doen. Voor fietsers is de ligging helemaal top, omgeving is prachtig. Op het park zelf ook goede faciliteiten. Zeer luxe allemaal. Niet zo uitgebreid (en kindvriendelijk) misschien als andere parken van Landal. Zwembad is er niet, maar je kunt gebruik maken van zwembad vlakbij. Restaurant is van goede kwaliteit. Valkenberg op loopafstand.

Helma van Gaans

Een super weekend gehad met ons hele gezin

22 August 2018
8,9
Zeker n aanrader voor n leuk weekend .wij waren met ons gezin daar voor de 65e verjaardag van mijn man

Heuker

Een heerlijk midweek

13 July 2018
9,4
Het is een schitterende park, opgeruimd niks op aan te merken.
alleen een busje(van Landal zelf) 2 keer in het uur naar beneden en natuurlijk weer omhoog zou niet verkeerd zijn.
Zoals ik mij voel lichaamelijk, zie ik niet de mogelijkheid om daar jammer genoeg nog 1 keer heen te gaan!
Wij waren daar in december!
Dus veel te beleven in Valkenburg zelf plus de kerst-grotten .

R. Hofstede

Een heerlijke tijd!!

07 July 2018
9,1
Een heerlijk rustig park met een uitstraling van een mooi dorp! Het gehuurde

Helma van Gaans

Heerlijk weekend gehad in een super huis voor mijn man zijn 65e verjaardag

03 July 2018
8,6
Het park is kleinschalig en heeft niet veel faciliteiten maar voor ons weekend met ons hele gezin prima om te doen aangezien er in en rondom Valkenburg genoeg te beleven us

Anniek van Aalten

Mooie ligging op de Cauberg

27 November 2017
8,4
Wij bezochten Landal de Cauberg afgelopen jaar in de lente en hebben er een heerlijke tijd gehad. Het park is ideaal gelegen bovenop de Cauberg. Met de fiets (of lopend) wel een klein klimmetje, maar goed te doen. Daarna mooie uitzichten en een heel fijn huisje om ons terug te trekken na een mooie dag Limburg verkennen. Het stadje Valkenburg ligt aan de voet van de Cauberg (loopafstand) en is heel erg leuk. Veel leuke restaurants, shops en gezelligheid. Goede tijd gehad in dit vakantiepark!

Merv. Huitema

Beoordeling door Merv. Huitema

23 November 2011
7,6
Twee keer vertoefden wij met ons gezin met 3 pubers op de Landal Kasteeldomein De Cauberg. Ondanks dat het park niet veel voorzieningen heeft, hebben we allemaal genoten van ons heerlijk ruime huis met alle mogelijke luxe en dat met het gezellige levendige Valkenburg op loopafstand en Maastricht \'om de hoek\'. Wij hebben ons hart verpand aan het prachtige Limburg en komen graag terug!

Mevr. Raterink

Beoordeling door Mevr. Raterink

17 October 2010
7,9
Landal Kasteeldomein De Cauberg is een klein en knus parkje. Restaurant top. Appartement is prima. Het uitzicht vanaf ons appartement was echt heel mooi en via het wandelpad ben je zo in Valkenburg. Wij hebben een te gekke midweek gehad. Gewoon boeken voor dit park!

Dick

Beoordeling door Dick

08 September 2009
7,1
Landal De Cauberg is top, mooie luxe huisjes en het gezellige Valkenburg op loopafstand. Wij willen graag nog weer eens terug.

G. Griesheimer

Beoordeling door G. Griesheimer

12 July 2008
8,0
Wij zijn op Kasteeldomein De Cauberg geweest en ik kan alleen maar zeggen toppie toppie. Prachtigen omgeving alles wat leuk en mooi is snel te bereiken. De huisjes zijn prima alles erop enaan personeel klasse. Prijswaardig gaan er weer naar toe.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Kasteeldomein De Cauberg

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Kasteeldomein De Cauberg zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.