Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals ervaringen

8.2
30 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
7.9
De accommodatie
8
Service
8.6
Eetgelegenheden
7.7
Kindvriendelijkheid
8.1

30 Ervaringen met Landal Hoog Vaals

Perfect park om Zuid-Limburg te verkennen

22 February 2019
8,4
In de voorjaarsvakantie op Landal Hoog Vaals in een mooie bungalow verbleven. Erg mooi uitzicht vanuit ons huisje en het park zelf is verder ook erg goed bevallen. Zwembad, restaurant, supermarkt, allemaal dik in orde. Lekker fietsen in de omgeving!

Hoog Vaals

09 August 2018
9,7
Park op het drielandenpunt. België, Nederland en Duitsland.
De Wilhelminatoren, ben je in het dorp dan kan je 1 voet in Duitsland en de andere in Nederland staan.
Midweek geweest, ik denk 2 jaar geleden.

Een fijne week weg

06 August 2018
8,9
Landal Hoog Vaals is echt een heel mooi park, ik zou er zo nog een week aangeplakt willen hebben. En ben dus ook in de veronderstelling dat ik nog eens terug ga.

Bij het restaurant duurde het wachten op het eten en drinken (ook het bestellen ervan) ooit erg lang, dit is een puntje waar het personeel rekening mee kan houden.
Er waren voldoende activiteiten die georganiseerd werden voor de kinderen. Helaas was ons zoontje er nog te klein voor (9,5e maand).
Maar ook met zo'n klein kindje is het park een ideale vakantieplek.

Geweldig park..mooie ligging..Net of je in het buitenland verblijft.

05 August 2018
7,9
Het park had een mooie ligging..ligt ook mooi centraal..Huisjes waren schoon, goede bedden..kortom een vakantiepark waar wij twee weken verbleven en het nog niet moe waren om naar huis te gaan...

Mooie omgeving

05 August 2018
7,4
Mooi park tussen de heuvels. Genoeg te doen in de omgeving. Park was goed onderhouden en voldoende faciliteiten.

Samen met zus en zwager genieten in het park Hoog Vaals

31 July 2018
9,0
Heel mooi, vooral de ligging.
Ook het huisje was mooi, en zuiver.
De mensen die op het park werken zijn o zo behulpzaam.
Zeker een aanrader.

Wij zijn samen met zus en zwager al een aantal keren naar Park hoog Vaals geweest, omdat wij het zo'n fijn park vinden.

Heel fijn verblijf in het Limburgse

29 July 2018
7,6
Fijn park, zeer mooi gelegen, voor een fijne vakantie

naar ons zin kan nog wel beter

25 July 2018
8,0
Er was een stoel helemaal kapot en hier hebben we melding van gemaakt. Lastig dat er met zoveel mensen maar 1 toilet is en buiten kregen we bezoek van muisjes waarvan er 1 naar binnen sprintte die we niet meer terug vonden. Maar Bollo is nog steeds de grote vriend van mijn kleinzoon. Zijn liedjes worden nog steeds gezongen.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Hoog Vaals

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Hoog Vaals zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje