Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals ervaringen

8.2
31 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
7.9
De accommodatie
8
Service
8.6
Eetgelegenheden
7.7
Kindvriendelijkheid
8.1

31 Ervaringen met Landal Hoog Vaals

Levi, Rosa en kids

Genieten met het hele gezin

19 December 2019
8,3
Lekker weekendjeweg mogen beleven op het prachtige vakantiepark Hoog Vaals. De ligging is mooi en we hebben genoten van het Limburgse landschap. Onze bungalow was tiptop in orde. Schoon en van goede kwaliteit. Bedden beter dan gemiddeld. Vanuit het park hebben we diverse uitstapjes gedaan, maar ook hebben wij en de kinderen ons prima vermaakt op het terrein van het park zelf. Zwembad, leuke speeltuin, etc.

Theo en Richt

Perfect park om Zuid-Limburg te verkennen

22 February 2019
8,4
In de voorjaarsvakantie op Landal Hoog Vaals in een mooie bungalow verbleven. Erg mooi uitzicht vanuit ons huisje en het park zelf is verder ook erg goed bevallen. Zwembad, restaurant, supermarkt, allemaal dik in orde. Lekker fietsen in de omgeving!

De Vos

Hoog Vaals

09 August 2018
9,7
Park op het drielandenpunt. België, Nederland en Duitsland.
De Wilhelminatoren, ben je in het dorp dan kan je 1 voet in Duitsland en de andere in Nederland staan.
Midweek geweest, ik denk 2 jaar geleden.

Charelle Manders

Een fijne week weg

06 August 2018
8,9
Landal Hoog Vaals is echt een heel mooi park, ik zou er zo nog een week aangeplakt willen hebben. En ben dus ook in de veronderstelling dat ik nog eens terug ga.

Bij het restaurant duurde het wachten op het eten en drinken (ook het bestellen ervan) ooit erg lang, dit is een puntje waar het personeel rekening mee kan houden.
Er waren voldoende activiteiten die georganiseerd werden voor de kinderen. Helaas was ons zoontje er nog te klein voor (9,5e maand).
Maar ook met zo'n klein kindje is het park een ideale vakantieplek.

Sondag

Geweldig park..mooie ligging..Net of je in het buitenland verblijft.

05 August 2018
7,9
Het park had een mooie ligging..ligt ook mooi centraal..Huisjes waren schoon, goede bedden..kortom een vakantiepark waar wij twee weken verbleven en het nog niet moe waren om naar huis te gaan...

L Rutten

Mooie omgeving

05 August 2018
7,4
Mooi park tussen de heuvels. Genoeg te doen in de omgeving. Park was goed onderhouden en voldoende faciliteiten.

Lenie van Maanen

Samen met zus en zwager genieten in het park Hoog Vaals

31 July 2018
9,0
Heel mooi, vooral de ligging.
Ook het huisje was mooi, en zuiver.
De mensen die op het park werken zijn o zo behulpzaam.
Zeker een aanrader.

Wij zijn samen met zus en zwager al een aantal keren naar Park hoog Vaals geweest, omdat wij het zo'n fijn park vinden.

Diny Ariens de Wijs

Heel fijn verblijf in het Limburgse

29 July 2018
7,6
Fijn park, zeer mooi gelegen, voor een fijne vakantie

Brandwijk

naar ons zin kan nog wel beter

25 July 2018
8,0
Er was een stoel helemaal kapot en hier hebben we melding van gemaakt. Lastig dat er met zoveel mensen maar 1 toilet is en buiten kregen we bezoek van muisjes waarvan er 1 naar binnen sprintte die we niet meer terug vonden. Maar Bollo is nog steeds de grote vriend van mijn kleinzoon. Zijn liedjes worden nog steeds gezongen.

Sondag

Een kei mooi park...schitterend gelegen..echt een aanrader...

25 July 2018
7,9
Ik vindt het park super...mooi gelegen, lekker centraal...alles was er..Goede bedden..schone huisjes..kortom een geweldig park..Tis net of je in het buitenland zit.. zo mooi gelegen.. Alles erop en eraan..

Jeroen

Heerlijke omgeving, mooi en gezellig park.

24 July 2018
8,0
Echt een top locatie is Landal Hoog Vaals. Mooi locatie, centrum van Vaals makkelijk te bereiken en het park mooi aangelegt en veel dingen te doen. Perfectttttttt

Andrea Bekker

Goede sfeer en prachtige locatie

18 July 2018
7,4
Wij zijn 1 weekendje naar Landal Hoog Vaals geweest. Wat ons direct opviel was de prachtige ligging van het park. Na een vriendelijke en snelle incheck gingen we naar ons huisje. Alles was schoon en netjes.

Ons huisje keek mooi neer op de prachtige heuvels van Zuid-Limburg. Nadat we alles hadden uitgepakt gingen we het park verkennen. Er is een mooie golfbaan (niet gebruikt van gemaakt) en restaurants op en vlak naast het park. Het zwembad is klein maar dat hadden we algezien op de website.

De locatie is uniek 3 struikelen en je bent in België en Duitsland.

We hebben eën heerlijk weekend gehad. En we zullen dit park ook aan iedereen aanbevelen !

Lenie van Maanen

Vakantiehuizen zijn geweldig.

15 July 2018
9,0
Het vakantiepark is geweldig, mooie omgeving en je kunt er ook lekker wandelen.
Huisjes zijn mooi, en de inrichting modern.
Zeker een aanrader.

Angelique Sondag

Geweldige ligging ..geweldige huisjes...landal wat was je weer geweldig.

15 July 2018
7,9
Het was een kei mooi en geweldig park..en net of je in het buitenland was..
Ook een pluspunt vonden wij dat het S'avonds lekker rustig was. Go ede bedden in een kei fijn huisje , schoon en alles wat je nodig hebt dat was er...

Karin Preska

ik woon in vaals en ga er wel eens iets drinken

14 July 2018
7,0
ik vind het park wel leuk maar ik moet zeggen ik was nog nooit in een landal park op vakantie

Marin Schmidt

Heerlijk ontspannen in eigen omgeving!

08 July 2018
7,3
Het is een prachtig park, ondanks dat de huisjes in elk vakantiepark vaak niet modern zijn kan ik me hier toch heel gelukkig terug vinden! Prijzen zijn vaak wat hoog maar soms is het dat wel eventjes waard.. al met al wanneer mag ik weer komen

Evelien Rodewijk-Corba

Super vakantie

07 July 2018
8,4
Sowieso is een vakantie in Zuid Limburg al alsof je op vakantie bent in het buitenland. Het park ligt op een mooie plek. Bijna overal heb je mooi uitzicht. Hoewel het druk was toen we er waren merkte je niks van die drukte. Zelfs niet bij de huisjes. Alleen tijdens de enige slechte dag. Toen waren er veel mensen binnen.
Huisjes zijn prima( op wat stofvlokken onder het bed na).
Zwembad simpel maar goed genoeg. We mistte met het mooie weer wel een buitenbadje.

Bart Barmentlo

Een top park

05 July 2018
9,0
Een super leuk park in een mooie omgeving waar veel te doen en te zien is. Het personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam. Ook op het park zelf hoef je je niet te vervelen. In de restaurants kan je erg lekker eten of je haalt iets te eten bij de snackbar. Je moet door de mooie (heuvelachtige)ligging van het park wel goed ter been zijn.

Annella Kiewiet

Heerlijke 10 dagen gehad in dit fijne park,

03 July 2018
9,3
Een prachtig park, heel mooi gelegen tussen de heuvels. Heel centraal tussen Aken en Maastricht. We gaan hier zeker nog een keer heen. Huisjes zijn wat gedateerd, kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken, maar zeer netjes en schoon.
Heel goede service , personeel is top. Mijn man was op de dag van aankomst gevallen met de fiets en moest hierdoor naar het ziekenhuis om gehecht te worden. Dit werd allemaal geregeld door het personeel van de EHBO.
Volgende dag kwamen we terug na een dagje Valkenburg en stond er een grote fruitmand voor de deur met een met beterschapskaart.! Waar vindt je dit nog! Nou, bij Landal dus!
Dus niets anders dan lof voor het personeel van Hoog Vaals. Onze vakantie begon vervelend maar kon hierna niet meer stuk!

Bea en partner

Mooi park in Limburg

22 February 2018
8,1
Het was onze derde keer bij Landal Hoog Vaals en het is ons weer goed bevallen. De ligging is vooral fijn. Dichtbij bezienswaardigheden en steden. Verder zwembad, goed restaurant en attente service.

Familie Huisman

Prima park om Limburgse heuvels te verkennen

06 July 2017
7,9
In de lente een lang weekend in Landal Hoog Vaals geweest en we hebben volop kunnen genieten van al het moois van Limburg. Lekker gefietst door de mooie heuvelachtige omgeving, het drielandenpunt gezien, lekker gegeten,etc. Het park zelf is ook prima. Fijne huisjes, lekker zwembad en vriendelijk personeel. Aanrader wat ons betreft dus!

johnny van den Bliek

Heel mooi park en Super vriendelijke mensen.

09 November 2016
8,7
We hebben een heel prettige midweek gehad in de herfstvakantie. Met 2 kids van 4 en 5 hebben we lekker gezwommen. Buiten gepeeld, gevoetbald en naar bolle geweest natuurlijk.
Complimenten voor de gastvrijheid. it's all in de details. Kindje maakt een tekening voor bolle en doet die bij bolle in de brievenbus. De dag erna komt er een kaartje in de bus bij het huisje. Helemaal gelukkig.
Wij gaan er zeker nogmaals terug.

Berthie Hendrix

Beoordeling door Berthie Hendrix

26 September 2012
8,7
De ligging en netheid van het park was geweldig.
De bungalows waren zeer schoon, na 15 minuten de sleutel in het slot te hebben gestoken kwam er al iemand vragen of het schoon genoeg was en of er nog opmerkingen waren. Leuk zwembad voor de kinderen.
Speeltuin binnen en bowlingbanen. Wij hebben overal gebruik van gemaakt.Komen volgend jaar weer. Tot dan
   

R Scholten

Beoordeling door R Scholten

15 July 2012
8,4
Schitterend. een geweledig uitzicht,perfecte service,prima eten en geweldig personeel.Dit is echt vakantie je hoeft je nergens zorgen over te maken heel erg bedankt en we komen zeker terug. Groetjes Sandra en Ronald Scholten

Nanda van der Ploeg

Beoordeling door Nanda van der Ploeg

17 June 2012
8,4
Morgen vertrekken we voor de derde keer naar Vaals! zoiets hebben we ons hele leven nog nooit gedaan. Drie Keer op de zelfde plaats vakantie houden. We houden van het mooie groene park, het water, de rust en de service.Deze keer gaan we België verkennen, maar er liggen ook nog -niet-aan-toe-gekomen-wensen- van twee jaar geleden.Wedden dat dit nóg niet de laatste keer is...


Mevr. de Vogt

Beoordeling door Mevr. de Vogt

11 December 2010
8,0
Hoog Vaals is een prachtig park in een prachtige omgeving. De huisjes zijn tiptop in orde, maar het beste vonden wij wel al die lieve en aardige personeelsleden van Landal... wàt een service! Dit park heb ik in mijn hart gesloten.

Mevr. Franken

Beoordeling door Mevr. Franken

05 October 2010
7,1
Hoog Vaals is echt top! Het is hoog gelegen dus je zit letterlijk en figuurlijk op/aan de top als je daar verblijft. Wij zijn er heel wat keren geweest en je waant je daar echt in het buitenland. Kortom: super!

Lucinda

Beoordeling door Lucinda

17 January 2009
7,3
Park Hoog Vaals was heerlijk genieten van rust en een mooie omgeving. Zeker met onze kleine kinderen en baby op komst is het in Landal echt een aanrader omdat de huisjes van alle gemakken zijn voorzien.

Dhr. van Iersel

Beoordeling door Dhr. van Iersel

19 November 2008
8,1
Van een kennis vernomen dat Hoog Vaals zeer goed is we gaan zelf al 8 jaar naar Landal volgende week is het weer zo ver lekker met zijn vieren er tussen uit een week lekker wandelen fietsen en genieten ik hoop dat het net zo goed is als in de andere parken, Limburg is voor mij zo al top.

Carla

Beoordeling door Carla

10 August 2008
8,4
Landal Hoog Vaals bevalt ons prima. We wonen op een half uur rijden ervandaan maar boeken regelmatig een weekendje naar Vaals. Voor de mooie verzorgde huisjes, het heerlijke eten, prachtig vernieuwde zwembad en mooi terras met super uitzicht. Er is genoeg te doen zoals bowlen of minigolf. We zullen nog vaak naar Vaals gaan!

Mevr. Postma

Beoordeling door Mevr. Postma

27 July 2008
7,7
Landal Hoog Vaals was een heerlijk park om te verblijven. We zijn in het laagseizoen gegaan en het was rustig, maar niet doods. Er waren voldoende voorzieningen op het park. De winkel was heel bereidwillig, toen we iets wilden wat net anders dan anders was. Gewoon topklantvriendelijk! In de omgeving hebben we goed kunnen wandelen. Kortom, het was een verrukkelijke midweek ertussenuit.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Hoog Vaals

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Hoog Vaals zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos