Hof van Saksen

Hof van Saksen ervaringen

8.8
30 ervaringen
Algemeen
8.8
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
9.1
De accommodatie
9
Service
8.7
Eetgelegenheden
8.6
Kindvriendelijkheid
9

30 Ervaringen met Hof van Saksen

Boek niet te vroeg!

02 November 2018
7,0
Ik kan nog niet oordelen over het park omdat ik volgende week een weekend heb geboekt. De verwachtingen zijn hoog ,maar ik zou potentiële klanten willen waarschuwen om pas op het laatste moment te boeken. Dan komt u in aanmerking voor een fikse korting , en hoeft u geen aanbetaling te doen, en uiteraard ook geen restbetaling. U betaalt dan veel minder en mocht het park vol zijn is er altijd nog wel iets anders te boeken. Ik heb mijn lesje geleerd, doe nooit meer van te voren boeken. Kost me nu minimaal 170 euro teveel. Dirk van der Plas

Leuk maar duur

22 August 2018
8,1
Mooi park met mooie huisjes maar de temperatuur in het zwembad mag wel hoger

Een fantastisch park

20 August 2018
8,7
Prachtige ligging: lekker rustig. Alles was prima in orde we hebben er met ons gezin van 6 personen met volle teugen van genoten van het resort. 

Top weekend gehad

18 August 2018
8,6
Mooi schoon park met leuke activiteiten. Boerderij wasmooi schoon en ruim opgezet.
Vriendelijk personeel

Voor herhaling vatbaar (rolstoelvriendelijk)

17 August 2018
8,7
Jazeker, een aanrader ook voor mensen in een rolstoel. Schoon mooi, gezellig eten. Huisje en zwembad perfect!  mooie omgeving.

Echt een fantastisch park,mooie schone huisjes en voor elke leeftijd iets tedoen

05 August 2018
8,4
Ik zou zeker dit park aanraden,dat hebben we trouwens al gedaan

Wat een luxe!!

05 August 2018
9,1
Prachtig park waar erg veel te doen is! Mooi recreatiemeer, prachtig zwembad, veel activiteiten, heerlijke eetgelegenheden, veel academies: kook, naai, knutsel etc!
Een park voor iedereen!!!

Ik vind het het mooiste park dat er is.

30 July 2018
8,7
Het park is ruim opgezet. Heel gezellig en de accommodaties zijn prachtig. Wij zijn er 2x geweest rond Sinterklaastijd en de sfeer was zo fantastisch. Ik heb het park al aan menigeen aangeraden. Jammer dat het een beetje duur is.

Mooie park

28 July 2018
9,9
Mooie omgeving en goed voor kinderen

Mooi schoon ruimipgezet vakantiepark

23 July 2018
8,9
1 Ste keer vorig jaar met samengesteld gezin. 4 kinderen van 6 tot 15 jaar. Glijbanen werden eerder geopend. Goeie communicatie en een hoop vreugde voor de kinderen. Zelf erg genoten van het mooie schone huis en mooie park. Top vakantie geweest

Super qua onderhoud en zorg kwalitatief hoogstaand

16 July 2018
8,0
Veel activiteiten voor de kinderen ook als het slecht weer is top familie park.

Heerlijk eindejaarsweek in Hof van Saksen

10 July 2018
9,9
Het park, het huisje, de faciliteiten en de service waren uitmuntend.
Enige nadeel dat ik op zou kunnen noemen is de kou in het zwembad in deze tijd van het jaar (laatste week december)

Geweldig park

07 July 2018
9,1
Super park met geweldige service! Alleen de restaurant mogen van mij met eten anders en iets goedkoper.

geweldig park!!

07 July 2018
9,0
Prachtig park, zeer kindvriendelijk veel leuke activiteiten en faciliteiten. Ontzettend luxe en schone accomodaties. Heerlijke restaurants.

Luxe park

07 July 2018
8,9
Zeer net en luxe park jammer dat de prijzen hoog zijn van de huur. Heeft veel te bieden schoon netjes luxe park en schone nette huisjes in een mooie stijl gebouwd.

Echt een Droom van een park alles is mooi daar

06 July 2018
9,9
Wij zijn verleden jaar geweest het was de laatste vakantie met onze dochter die een maand later is overleden aan een Hersentumor zij was 36 jaar we waren er met haar dochter. We hebben echt genoten ondanks dat ze bijna niks meer kon helaas. Dus wij zouden zo graag een keer terug keren naar het park om herinnering op te halen maar helaas geen geld voor dus daarom doe ik heel graag mee met deze win actie het zou echt een Droom zijn voor ons

Geweldig weekend

05 July 2018
9,6
ik ben er geweest met mijn vier grote kleinkinderen ,ook die vonden het SUPER vooral de waterbaan dus misschien in november komen we weer.

Heerlijke vakantie

04 July 2018
8,4
Het park was goed ruim en had diverse mogelijkheden. De ligging was prima.

Geweldig parkzou het zeker

04 July 2018
8,1
Zou het zeker aanraden. Voor iedereen wat te doen. Van Jong tot oud

Super weekend gehad in Hof van Saksen

03 July 2018
9,4
Het park was super mooi gelegen. Wij hadden een huisje aan de rand en wijd uitzicht over de velden echt super mooi. Huisje netjes en tip top schoongemaakt toen we eraan kwamen. Lekkere boxspring bedden waarop we heerlijk hebben geslapen.
Het enigste klein minpuntje wat ik kan bedenken zijn de broodjes in de supermarkt er werd niet zoals we gewend zijn bij andere landal parken constant doorgebakken waardoor we s'ochtends in de rij stonden met veel mensen. Ze waren uiteraard wel heerlijk.

Prachtig mooi onderhouden park

03 July 2018
8,6
Mooi en goed onderhouden, we waren er een aantal jaar geleden met een familie weekend, we hebben het super leuk gehad, mooi zwembad, kinderen hadden mee gedaan met de activiteiten zoals figuurzagen en knutselen.
De wildwaterbaan was toen favoriet!

Absoluut een prachtig park

05 February 2018
9,9
Het motto van Hof van Saksen luidt: "Buitengewoon genieten". Wel, dat klopt helemaal! Wat een geweldig fijn, ontspannen en mooi park. Wij zijn er voor de vierde keer geweest, maar zullen zeker terugkomen. De vernieuwingen in het zwembad maken het park nog aantrekkelijker, ook voor de "oudere" jongeren. Chappeau!

Mooiste vakantiepark van Nederland

12 November 2017
9,9
Hof van Saksen is een fantastisch mooi en luxe vakantiepark. Ouders en kinderen kunnen zich hier optimaal vermaken en ontspannen. Dit is genieten met een hoofdletter G! De restaurants zijn ook van zeer goede kwaliteit, de huisjes prachtig en het personeel heel gastvrij. Wij komen snel weer terug!

Fantastisch park

21 June 2017
9,9
Hof van Saksen is een prachtig mooi resort! Schitterende huisjes, uitmuntende service, volop speelvertier voor de kinderen, heerlijke restaurants: TOP! En het zwembad was al leuk, maar wordt nog veel mooier met de uitbreiding die gepland staat dit jaar. Wij komen dan zeker terug om weer een weekend of midweek te genieten!

Hof van Saksen = genieten!

31 January 2017
9,7
Wij hebben al meerdere vakantieparken in Nederland bezocht, maar Hof van Saksen is voor ons toch wel de topper! Wat een heerlijk park. Supermooi opgezet, lekker ruim en vooral: zéér luxe! De huisjes met rieten daken zijn gewoon prachtig en liggen leuk verspreid in een groen park. Alles is verder aanwezig: een lekker zwembad met gave wildwaterbaan voor de kinderen, leuke indoor speeltuin, bowling, goed restaurant. De omgeving is ook mooi met ook veel leuke uitstapjes in de provincie Drenthe. Écht dikke aanrader en wij komen zeker weten terug!

Heerlijk lang weekend met de hele familie

01 October 2016
8,6
Het Hof van Saksen is een schitterend, modern park geschikt voor het hele gezin!
We waren met 6 volwassenen en 2 kinderen en hadden een luxe boerderij voor 8 personen incl ligbad en sauna. Heerlijk dus!

Het park is speels opgezet met vele mooie boerderijen met rietkappen en spannende doorkijkjes. Er zijn twee waterpartijen. Het centrale gebouw is modern en biedt naast de receptie, het zwembad, winkels ook plaats aan diverse restaurants. Voor ieder wat wils. Buffet, snackbar of a la carte.

Het zwembad is werkelijk fantastisch!!! De mooie wildwaterglijbaan is iets wat je niet in ieder zwembad tegenkomt en dat maakt dit zwembad ook direct uniek! Er zijn twee grote bubbelbaden, een leuk speelbad voor de kinderen en nog een bad om lekker te duiken en plonsen. Kortom voldoende waterplezier!

Het park heeft ook een grote indoor hal waar van alles te doen is: Hobbyclub voor zowel jongens als meiden, een giga trampoline park en een speelhal/monkey town. Er zijn ook videogames en een bowlingbaan (twee of drie banen).

Tijdens ons verblijf zijn we continu op het park gebleven en we hebben ons geen moment verveeld.

Absolute aanrader dus

Beoordeling door Jan van der Zwan

25 February 2014
6,1
Val tegen ik had er meer van verwacht. Huisje eenvoudig en somber.
Parkeer plek te ver van het huisje winkel zelfde verhaal.
Het geheel geeft een troosteloze aanblik.

Beoordeling door W. van Kammen

15 November 2012
7,7
Zeer fijn om met gezin te verblijven.

Beoordeling door johan

15 August 2012
8,6
in een woord alles op dit bungalow park is gewoon ja ik ben opvakantie.

Beoordeling door carola pestman

15 August 2012
8,3
een super mooi park mooie bungalows een mooi zwembad en eindelijk eens ook eens een zwembad met een diepbad waar je teminste een lekker duik kunt nemen.de bungalows zijn goed schoon het park op zich is lekker ruim en goed verzorgt.de resterants zijn toppie voor iederwats wil.
ik ga er nu voor de zesde keer heen en hoop dat dat nog lang zal voortbestaan.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Hof van Saksen

Plaats beoordeling

De reviews van Hof van Saksen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.