Hof van Saksen

Hof van Saksen ervaringen

8.8
32 ervaringen
Algemeen
8.8
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
9.2
De accommodatie
9
Service
8.7
Eetgelegenheden
8.6
Kindvriendelijkheid
8.9

32 Ervaringen met Hof van Saksen

Mooi, schoon, rustig park met erg leuke activiteiten

25 January 2019
8,1
Was een geweldig park, mooi zwembad, helaas was glijbaan toen nog niet klaar, leuke activiteiten gedaan en een hele mooie 2 onder 1kap boerderij. Erg mooi en fijne bedden.

Op en top genieten!

19 December 2018
9,7
Hof van Saksen is het allermooiste vakantiepark van Nederland! Wij komen er ieder jaar en elke keer is het weer fantastisch. Het vernieuwde zwembad is nu nog leuker.

Boek niet te vroeg!

02 November 2018
7,0
Ik kan nog niet oordelen over het park omdat ik volgende week een weekend heb geboekt. De verwachtingen zijn hoog ,maar ik zou potentiële klanten willen waarschuwen om pas op het laatste moment te boeken. Dan komt u in aanmerking voor een fikse korting , en hoeft u geen aanbetaling te doen, en uiteraard ook geen restbetaling. U betaalt dan veel minder en mocht het park vol zijn is er altijd nog wel iets anders te boeken. Ik heb mijn lesje geleerd, doe nooit meer van te voren boeken. Kost me nu minimaal 170 euro teveel. Dirk van der Plas

Leuk maar duur

22 August 2018
8,1
Mooi park met mooie huisjes maar de temperatuur in het zwembad mag wel hoger

Een fantastisch park

20 August 2018
8,7
Prachtige ligging: lekker rustig. Alles was prima in orde we hebben er met ons gezin van 6 personen met volle teugen van genoten van het resort. 

Top weekend gehad

18 August 2018
8,6
Mooi schoon park met leuke activiteiten. Boerderij wasmooi schoon en ruim opgezet.
Vriendelijk personeel

Voor herhaling vatbaar (rolstoelvriendelijk)

17 August 2018
8,7
Jazeker, een aanrader ook voor mensen in een rolstoel. Schoon mooi, gezellig eten. Huisje en zwembad perfect!  mooie omgeving.

Echt een fantastisch park,mooie schone huisjes en voor elke leeftijd iets tedoen

05 August 2018
8,4
Ik zou zeker dit park aanraden,dat hebben we trouwens al gedaan

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Hof van Saksen

Plaats beoordeling

De reviews van Hof van Saksen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje