Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos ervaringen

8.3
58 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
8.7
De accommodatie
7.6
Service
8.3
Eetgelegenheden
8
Kindvriendelijkheid
8.9

58 Ervaringen met Landal Het Vennenbos

Zo leuk en mooi park

13 February 2019
9,9
We gaan daar echt graag op vakantie. De kinderen die daar zo genieten. Maar na zware maanden zijn we al even niet meer geweest. Hoop stiekem snel weer te kunnen gaan!

Heel leuk gehad op het Vennenbos

12 February 2019
9,0
Ook onze 3e keer op Het Vennenbos was een groot succes. Het park blijft geweldig, vooral de kinderen kunnen hier hun lol niet op. Lekker in het zwembad, speeltuinen, etc. Gewoon op en top genieten. We hadden dit keer een huisje vlakbij het centrum. Erg handig. Ook weer lekker gegeten in de restaurants en de snackbar!

We gaan de derde keer er weer heen

26 September 2018
8,1
Het was goed. Er mogen een paar aangepaste bungalows bij komen.

Top weekend

03 September 2018
7,7
Park is leuk huisje was mooi alleen 1 puntje in de nieuwe keuken geen kastje om je boodschappen in te doen en op het park mis ik wel speeltuintje voor de kleinste voor de rest leuk park

Fantastisch park

01 September 2018
9,0
Dit park is zeker ons favoriet. De faciliteiten zijn voor ieder wat wils. Zwembad een plezier om heen te gaan. De huisjes zijn met veel dingen wat oubollig en weinig opbergruimte.
Animatie is echt een groot feest met puk en pelle waar onze dochter mee weg liep

Mooi park in een mooie omgeving.

31 August 2018
7,3
Erg mooi groen park in een mooie omgeving. We hebben vooral veel tijd besteed in het tropisch zwembad waar de kids niet waren weg te slaan.

Fantastisch park

29 August 2018
8,9
Het vennebos is zo geweldig park. Je kan echt alles in dat park. ik heb geeb negatieve dingen te melden.

Super

27 August 2018
9,3
Super midweek gehad op het park, leuk suptropisch zwemparadijs!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Het Vennenbos

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Het Vennenbos zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje