Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos ervaringen

8.3
56 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
8.6
De accommodatie
7.5
Service
8.3
Eetgelegenheden
8
Kindvriendelijkheid
8.9

56 Ervaringen met Landal Het Vennenbos

We gaan de derde keer er weer heen

26 September 2018
8,1
Het was goed. Er mogen een paar aangepaste bungalows bij komen.

Top weekend

03 September 2018
7,7
Park is leuk huisje was mooi alleen 1 puntje in de nieuwe keuken geen kastje om je boodschappen in te doen en op het park mis ik wel speeltuintje voor de kleinste voor de rest leuk park

Fantastisch park

01 September 2018
9,0
Dit park is zeker ons favoriet. De faciliteiten zijn voor ieder wat wils. Zwembad een plezier om heen te gaan. De huisjes zijn met veel dingen wat oubollig en weinig opbergruimte.
Animatie is echt een groot feest met puk en pelle waar onze dochter mee weg liep

Mooi park in een mooie omgeving.

31 August 2018
7,3
Erg mooi groen park in een mooie omgeving. We hebben vooral veel tijd besteed in het tropisch zwembad waar de kids niet waren weg te slaan.

Fantastisch park

29 August 2018
8,9
Het vennebos is zo geweldig park. Je kan echt alles in dat park. ik heb geeb negatieve dingen te melden.

Super

27 August 2018
9,3
Super midweek gehad op het park, leuk suptropisch zwemparadijs!

Landal t Vennenbos

26 August 2018
7,4
Landal Het Vennenbos is een heerlijk park. Zwembad is leuk met kinderen. Verder kan je je echt niet vervelen! Wat beter kan is de schoonmaak van de huisjes! Ik begin mijn vakantie jammer genoeg altijd met het schoonmaken van ons huisje.

Gezellige week bij Het Vennenbos

26 August 2018
8,7
Het was voor ons voor het eerst een Landal park. Het is ons heel goed bevallen en voor de kinderen ook veel te doen en mijn zoontje gaat nu nergens meer zonder Bollo. Zeker een aanrader!! Volgende keer gaan we op zoek naar een ander Landal park want voor de kinderen hebben ze leuke dingen te doen.

kan niets anders zegen ..top.

26 August 2018
9,9
Ik kan dit park zeer zeker aanraden. Heb dat ook gedaan. En het park zo houden als het is: goed en betaalbaar, wat ook heel belangrijk is.

Super leuk park. Voor iedereen wat leuks

24 August 2018
8,3
Het park was super. Er was veel te doen. In het zwembad vonden wij het goed dat de wildwaterbaan niet te hard ging waardoor onze zoon met bandjes ook in de wildwaterbaan kon. Er waren leuke restaurants, wij zijn in elk restaurant geweest want we hadden een arrangement. Dat was super, alles was top geregeld. Leuke animatie. Wij gaan zeker vaker naar dit park en wij zouden hem aan iedereen aanraden.

Heerlijk genieten en tot rust komen in 't Vennenbos

22 August 2018
8,6
Geweldig mooi park! Ik kom er al van kleins af aan en het voelt als thuis.. Iedere keer is het weer genieten. Lekker zwemmen, drankje doen in de plaza, gezellig uit eten en erna knus terug naar het huisje. De laatste keer zijn we in oktober 2017 geweest en zagen dat een aantal huisjes flink werden opgeknapt. We kunnen niet wachten om in een van deze gerenoveerde huisjes te verblijven, echt helemaal mijn style!

leuke vakantie gehad

22 August 2018
7,7
leuke vakantie gehad op landal het vennebos,

leuk park met voldoende faciliteiten en eetgelegenheden, waar ook met slecht weer voldoende te doen is. Wij zaten in een zes persoonsbungalow, enige nadeel was dat in de slaapkamers op de bovenverdieping geen zonwering voor de ramen zat. Dit resulteerde in een temperatuur van 33 graden in deze slaapkamers. Verder een leuke bungalow welke net mooi is vernieuwd.

top park

22 August 2018
8,6
Het was een leuk park gaan er zeker vaker naartoe. ook dicht bij de stad van eindhoven ook leuk om een dagje daar bij de primark te shoppen. verder is er van alles op het park te doen en vooral gezellig om savonds een drankje te doen in de plaza !!

Prachtig zwembad en super animatie!

20 August 2018
8,1
Dit was onze 2e keer en we hebben weer genoten. Je kunt heerlijk eten op het park. Super leuke animatie voor kleine kinderen en een prachtig zwembad!
Een aanrader!

Vennenbos voelt als thuiskomen

18 August 2018
9,1
Het park was super,echt genieten met de kinderen en kleinkinderen,we hebben al een paar keer een vernieuwd 6 persoons huisje gehad zijn best mooi geworden alleen missen we een linnenkast in de slaapkamer je kan er je spullen niet meer kwijt,alhoewel er in de slaapkamer plaats genoeg voor is,maar voor de rest een super park altijd weer leuk om er te komen van ons een dikke10

Lang weekend met vrienden

05 August 2018
6,0
Als je rust wilt hebben dan zit je daar egt prima.
Op zich is er niks mis met het park, alleen mag hij wel een keer een goede onderhoudsbeurt krijgen.
Het huisje was op het eerste oog schoon, maar keek je beter, zijn er wel een aantal dingen geweest die al heel lang niet schoon gemaakt zijn. ( stof aan het plafond; achter de bank en bedden veel stof ; deur kozijnen plakten; gordijnen mogen ook wel eens gewassen worden... )

Heel mooi en goed uitziend park

05 August 2018
8,7
Een mooi en goed park en klantvriendelijk
Veel te doen ook leuke activiteiten
En goed personerl en aardig
Bungalows zijn ook mooi geworden
Alleen de schoonmaak kan beter
Verder niks op te merken.

Prachtig park voor groot en klein!

05 August 2018
7,7
Het park was PRACHTIG.
Alleen het huisje was wat krap voor 6 personen met 2 kleine slaapkamertje boven.(erg warm!) Ook de vele op en afstapjes in de huiskamer is voor kleine kinderen niet handig!

Het is thuiskomen voor mij

05 August 2018
6,6
Ik mis een sporthal.

Top bakabtie

05 August 2018
9,3
Het is echt een geweldig park met veel te doen voor de kinderen in een bos rijk gebied. De huisjes zijn helaas wel erg gedateerd of in ieder geval het huisje wat wij hadden wel. Maar we waren alleen bij het huisje om te eten en slapen voor de rest waren we erg druk met alle activiteiten die ze te doen hebben.

vanaf dat landal het van centerparcs over heeft genomen is het een superpark

05 August 2018
9,9
Wij komen al vanaf 1973 op het vennen bos toen Perry sport ik zou niet kunnen zeggen hoeveel keer maar sinds het van landal is geworden noem ik het park echt ons park en komen daar graag naar toe het ademt gezelligheid en vriendelijkheid en netheid uit ook zijn wij op andere landal parken geweest dat hebben wij ook ervaren als fijn en gezellig mevr Eiswilder

Leukste en fijnste park voor jong en oud

02 August 2018
9,1
Ik ben 30 jaar en kom er al vanaf ik heel klein was. En nu met onze zoon van 3.5jaar gaan we er ook steeds weer naar toe. Ook toen hij er niet was gingen wij er vaak heen. Er is echt vanalles te doen voor elke leeftijd. De medewerkers zijn super, huisjes zijn mooi, de ligging super, de omgeving er is vanalles te doen. Dit is echt ons favoriete park die op 1 staat.

De moeite waard

30 July 2018
7,6
Het was zeker voor herhaling vatbaar en een leuke gezinsvakantie.
De kinderen amuseren zich prima.
Alleen de huisjes zijn wat verouderd waardoor het sanitair wat minder hygiënisch overkomt.

Super park

25 July 2018
9,0
Het park is echt mooi en de service was echt super.
Alles was voorzien in het huisje voor de kinderen en de hond.
Echt een aanrader om er heen te gaan.

Heerlijke herfstvakantie genoten 2017

25 July 2018
9,6
Ondanks het enorme verlies van onze lieve hond Elvis, die mee zou gaan maar een dag van te voren is overleden hebben we een mooie vakantie gehad. Graag wilden we die verlengen door het weekend er aan vast te plakken maar alles was vol (goed teken natuurlijk). Heel erg lief was het gebaar om de kosten die we voor onze reservering van Elvis hadden gemaakt zo vergoed werden. Kortom goede service!!

Zeer kindvriendelijk en net park

23 July 2018
8,0
Een net park en zeer kindvriendelijk. Geen op of aanmerking wat beter zou kunnen.

Komen er al jaren

19 July 2018
8,9
Park was goed liging huisjes ook leuk park. Jammer dat je er al jaren komt dat je pas 1x geregistreerd staat en huisje vorig jaar iets te klein voor 6 pers. Maar wij komen er al meer daa 25 jaar!

Vennenbos huisje was echt smerig!

18 July 2018
4,0
Het Vernieuwde huisje?
Was ronduit smerig
Echt niet mormaal meer
Nooit meer!
Wilde gelijk weg
Klacht wel ingediend

Fijne vakantie gehad

16 July 2018
7,3
Het park was prima. Hondentoiletten kunnen béter. En ik vind er weinig animatie voor oudere. Verder vond ik de schoolklassen in het zwembad irritant

Super leuk park!

14 July 2018
6,9
Het park was leuk! Mooie huisjes. Zwembad is harstikke leuk. Alleen vind dat de wiltwaterbaan wel iets harder kan als dat mogelijk is nu moet je op sommige plaatsen zelf vooruit gaan lopen als je harder gaat is leuker. Voorderest vond ik alles super toppie

Leuk weekendje

14 July 2018
7,9
De faciliteiten zijn goed en er is genoeg te doen voor de kids.
Het huisje was prima wel een beetje aan vernieuwing toe.

Echt gezinspark ideaal voor kinderen

14 July 2018
7,9
Ja zeker aanrader veel plezier gehad 3 keer geweest.

Een heerlijk park vriendelijke medewerksters

14 July 2018
8,6
Het park is toppie hoeft niks veranderd te worden

Geweldig park

13 July 2018
8,9
Ik zal zeket het park aanraden
Een hele fijne vakantie gehad met mijn man en.moeder.
Alleen het avond buffet vond ik slecht maat de rest was super goed

Volop genieten

13 July 2018
8,4
Wij zijn met onze dochter van 1,5 een midweek naar het Vennenbos geweest. We hebben een geweldige tijd gehad. Zeker door de vriendjes Puk, Pelle en Bollo. Mijn dochter is verkocht.
Zelfs een jaar later heeft ze het er nog over.
Wat hebben ze leuke shows voor de Kids. Jammer dat ze puk en Pelle niet in alle parken hebben.
Ook het paspoort is geweldig. Bij elke activiteit een stempel halen en een aardigheidje bij inleveren. Poster op kamer, sleutelhanger aan tas, stickers zaten overal. Zo leuk om die kleine te zien genieten en zo genieten wij ook extra.
Heerlijk zwembad, ik hou van de subtropisch zwemparadijzen. Kan niet groot genoeg
Accommodatie wel gedateerd helaas.
Zeker campingbedjes mogen wel vervangen worden. En schoonmaak: verwarming en plafond veel spinnen rag en toilet stonk erg naar riolering. Ook klacht ingediend was verholpen helaas voor maar een dag.
Maar al met al mooiste vakantie met de kleine en komen hier zeker terug.

Het Vennenbos is leuk gezellig park. Van alles te doen!

09 July 2018
9,0
Ik heb eigenlijk geen opmerkingen ik ben hier al een paar keer geweest dit jaar ga ik weer. Alles erop en aan.

Groot park

08 July 2018
6,6
Groot park met veel huisjes
De huisjes vinden wij niet luxe genoeg. Er is wel een groot tropisch zwembad.

Kindvriendelijk park

06 July 2018
8,0
Het park heeft veel faciliteiten en zeer geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Personeel zeer klantgericht. Verder alles netjes verzorgd en merendeel huisjes zijn vernieuwd.

Heerlijke vakantie gehad

06 July 2018
9,9
Prima park heel mooi en gezellig

Leuk weekend

05 July 2018
7,9
Er zijn huisjes vernieuwd ga zo door

Top park!

05 July 2018
9,3
Super mooi park..wij gaan hier nu voor de 4e keer heen samen met onze kinderen van 4 en 7 jaar!
Het zwembad krijgt van ons een dikke 10
De wildwaterbaan een 10 +
Mooi park,je kunt er goed eten,vriendelijk personeel,veel animatie.
De huisjes zijn wel aan een opknapt beurt toe,maar wat wij vooral belangrijk vinden is dat het schoon is.

Een geweldig park

05 July 2018
9,1
Het is een geweldig park leuk voor de kinderen mooie zwembad en omgeving

Goed park voor iedereen

04 July 2018
9,4
Alleen jammer als je in plaza net gaat zitten voor bingo of gewoon gezellig komen ze al vragen wilt uw drinken voor de rest top park we hebben genoten twee weekjes ik wil wel winnen hoor

Vriendelijkheid van t personeel!!!! Echt top!!!!

03 July 2018
8,6
Jammer dat t terras vroeg dicht ging. Verder echt ontspannen vakantie gehad!!!

Geweldig park vriendelijke mensen komen elk jaar op vennebos

03 July 2018
9,6
Nvt heel dik tevreden

Landal het Vennebos een leuk park met veel kids activiteiten.

03 July 2018
7,7
Park was erg leuk. Medewerker via de centrale had ons goed geholpen door een huisje te regelen dichtbij de plaza vanwege mijn gezondheid. Wij waren in Januari 2018 hier net na de kerstvakantie. Ze waren de huisjes aan het renoveren. Heb gehoord dat alles wordt gerenoveerd. Dus tegen die tijd willen wij zeker terug komen. Een fiets voor mijn zoontje gehuurd met een korting. Erg aardig personeel! Zwembad leuk. Kids vermaken zich prima hier. Golfslagbad en de wildwaterbaan waren de favoriete bij mijn zoontje. Elke ochtend verse broodjes wezen halen. Vondt dit wel een beetje prijzig. Maar ach het is tenslotte vakantie! Binnen speeltuin erg leuk gedaan. Kon mijn zoontje nog meer energie kwijt raken na de dagje zwembad. Het huisje ja gedateerd maar alles is aanwezig. Al met al een geslaagde midweek op jullie park!

subtropische vakantie in brabant

03 July 2018
7,1
Voor de kinderen een fantastisch park,genoten van het subtropische zwembad.
De hond heeft vooral genoten van de vele eekhoorntjes rondom de woning.
De accomodatie was zwaar onvoldoende. Vies,verouderd en klein

Toptijd bij Het Vennenbos

22 February 2018
9,9
Het weekendje Het Vennenbos was fantastisch! Geweldig leuk gehad met de kids. De leuke animatie en het supergave zwembad maken het tot één groot feest voor de kinderen (en dus ook voor ons!!). Bedankt Landal!

Super leuk park!

07 July 2017
9,4
Zoooo gaaf Landal Het Vennebos. Heel mooi park en zeker het zwembad is op en top genieten!

Echt een park waar we graag komen

06 April 2017
7,9
Het is jammer dat je huisjes wat verouderd zijn... En niet altijd schoon maar ons zoontje vind het hier zo geweldig. Hebben verschillende landal parken gehad maar dit is favoriet, helemaal bij ons zoontje. Alles is aanwezig en je hoeft je er nooit te vervelen. Eten is in elk restaurant goed, zwembad is geweldig, ballenbak is top, kinderboerderij leuk. Kortom een park om snel weer te bezoeken. (hopelijk niet weer met een zieke 3 jarige)

Vennenbos is een top-park voor de kinderen

06 February 2017
9,3
Op zoek naar een vakantiepark om met (jonge) kinderen naartoe te gaan? Landal Het Vennenbos is een dikke aanrader! Het leukste aan dit park is dat er heel veel leuke activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen. Natuurlijk met Bollo! Maar ook met Puk & Pelle. Knutselen, dansen, speurtocht, etc.

En natuurlijk niet te missen: het superleuke subtropische zwembad! Glijbanen, stroomversnelling en voor de kleintjes ook leuke plekjes om in het water te spelen. Plezier voor jong en oud en wat ons betreft dé highlight van Het Vennenbos! De overige faciliteiten (winkel, bowlen, restaurant, speeltuinen, kinderboerderij, indoor speelhal) allemaal prima.

Het park zelf heeft is mooi gelegen tussen bomen en met veel water. De huisjes zijn niet heel groot, maar wel gezellig en ook niet onbelangrijk: schoon!

Onze conclusie: Een superfijn Landal park!

Herfstdagen in Het Vennenbos

09 November 2016
7,9
In oktober 2015 verbleef ik samen met mijn familie in Landal Het Vennenbos. Een gezellige midweek van maandag tot vrijdag verbleven we in twee bungalows.

Onze bungalows liggen op een klein stukje lopen van ‘plaza’ waar je restaurants, winkels, het zwembad en de meeste activiteiten vindt. We verbleven hier buiten de schoolvakanties waardoor het park erg rustig was. Het enige nadeel, dat er minder activiteiten zijn voor kinderen en het restaurant was gesloten. Maar verder is er voldoende te beleven op het park en in de omgeving.

Het zwembad is fantastisch, van een groot bad met zo nu en dan hoge golven, vele glijbanen, zonnebanken, een bar (voor hapjes en drankjes) en niet te vergeten de wild water baan.

Daarnaast worden er dagelijks (in schoolvakanties wat meer) activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden. Van een huifkarrentocht met mascottes Puk en Pelle tot knutselmiddel of een bezoek aan de kinderboerderij (op het vakantiepark) behoren tot de activiteiten,

Onze 6 persoons bungalow is van de meeste gemakken voorzien. Wel wat verouderd maar alles is aanwezig. Op de begane grond hadden we een gezellige knusse woonkamer (met tv) die uitkeek op één van de vele beekjes waar dagelijks de eendjes voorbij kwamen waggelen. Een kleine keuken voorzien van een gasfornuis en magnetron en een 6-persoons eettafel. Buiten beschikken we over een klein terras met zitje.
Daarnaast hadden we een kamer met tweepersoonsbed op de begane grond, een kleine badkamer met douch en bad combinatie en een aparte toilet in de hal.
Op de bovenverdieping bevonden zich twee slaapkamers, beide voorzien van twee eenpersoonsbedden.

In de omgeving is heel veel te doen en dat maakt het park aantrekkelijk voor een langere vakantie. Bezoek bijvoorbeeld de Efteling, Safaripark Beekse bergen, ga een dagje op pad in Eindhoven, Tilburg, Antwerpen of maak mooie wandelingen in de Belgische Ardennen of de Loonse en Drunense Duinen.

Beoordeling door Mevr. Bakker

03 January 2011
7,1
Op Landal Het Vennenbos kom je echt tot rust. De kinderen in het zwembad en ik een boekje mee, heerlijk. Eindeloos wandelen en ravotten. En alle dingen doen waar je gewoonlijk niet aan toe komt. Mijn man is niet veel thuis dus genieten we er dan extra van. Het is altijd weer een feest. En er wordt veel georganiseerd voor de kinderen. De kinderen verveelden zich geen moment. En als de kinderen het naar hun zin hebben...

Beoordeling door Mevr. de Vries

23 July 2010
8,0
\'t Leven is goed, in Landal Het Vennenbos, in het Brabantse land. Waar kinderen zich vermaken, in het speelpaleis, waar wij zwemmen in het Subtropisch zwembad, waar wij aanschuiven in de vele restaurantjes in de Parkplaza. Als ware wij Bourgondiërs. Voor het slapen nog even de open haard aan, want ze zeggen: "Brabantse  nachten zijn  lang"!

Beoordeling door Mevr. Pruimboom

17 January 2010
7,3
Wij met 5 vriendinnen zijn in september een weekend op landal het vennenbos geweest we hebben genoten. Het eten was heerlijk en het goermetten was zeer goed verzorgt het huisje was ook prima, kortom het is voor herhaling vatbaar.

Beoordeling door Mevr. A. van Wijk

08 November 2009
7,4
Het Vennenbos is een echte aanrader. De huisjes staan midden in de bossen. De dennengeur is heerlijk en je slaapt er ook ontzettend goed van, zodat je je dag lekker uitgeslapen weer kunt beginnen. Regelmatig zie je eekhoorntjes voorbij springen die dol zijn op doppinda\'s. Het subtropisch zwembad is echt de plaats om even lekker te relaxen.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Het Vennenbos

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Het Vennenbos zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.