EuroParcs Zuiderzee

EuroParcs Zuiderzee ervaringen

4.5
31 ervaringen
Algemeen
4.2
Ligging van het park
6.1
Faciliteiten op het park
4.8
De accommodatie
3.9
Service
3.6
Eetgelegenheden
4.7
Kindvriendelijkheid
4.8

31 Ervaringen met EuroParcs Zuiderzee

Kuipers

Slechtste park ooit.

25 October 2023
1,0
Vies huisje overal in elke kamer en hoek stofdraden, insecten,spinnenwebben. Afval en hondenstront in de tuin, kapotte meubels binnen .Als je er wat van zegt wordt er NIETS mee gedaan ,zodat je het alsnog zelf kan oplossen.
Aan de kapotte meubels werd niets gedaan, het huisje werd niet alsnog schoongemaakt.Dit moesten we zelf doen
Wanneer je een kapotte vaatwasser hebt en dan zegt wanneer je er niet bent dat ze dan ook NIET naar binnen mogen vanwege de hond, gaat de technische dienst er zonder je toestemming gewoon tòch in en sluiten de bungalow vervolgens niet af.Vaatwasser werd ook iet gerepareerd, moesten we ook zelf doen.

De receptie lijkt wel een aula van een crematorium en de medewerkers daar zitten er ook bij alsof ze daar vandaan komen ,die zijn overduidelijk niet gewend met levende mensen te communiceren.Europarcs doet NIETS met klachten. Wat een verschrikking ,eens maar nooit meer.

Vrijmoed

Zeer slecht

11 September 2023
4,7
Wij hebben de Waterlodge gekozen voor ‘n midweek.
De ramen zijn zeer vies, en aan de buitenkant van het raam hangt het vol met spinnen, je kan geen raam open zetten.
De kraan in de keuken zit los,
Gordijnen in de slaapkamers zijn half vast aan de rails. Voor de wifi moest het buitenkastje
opengebroken worden voor de code.
Eind conclusie, ontzettend vies.
Geen aanbeveling. Zonde van je Geld.


Joeri

Niet gastvrij, verouderd, vies en slechte bedden.

04 September 2023
3,6
We hadden een weekend bij Europarcs Zuiderzee geboekt. Wat een teleurstelling! Het chalet was zwaar verouderd, niet goed schoon (o.a. vieze vaat) en de bedden waren bizar slecht. Een tweepersoonsmatras dat zoveel vulling miste dat er een enorm gat in zat. Zo groot dat het zelfs niet opgevuld kon worden door er een opgevouwen dekbed onder te leggen. Twee keer geklaagd, totaal geen medewerking, begrip, oplossing of tegemoetkoming. Ze hebben het matras niet vervangen. Bij de tweede keer klagen stuurden ze ons nonchalant door naar Booking. Wij namen contact op met Booking, waarna Booking contact opnam met Europarcs. Zonder succes, want ze weigeren elke vorm van verantwoordelijkheid en bieden geen compensatie aan. 3 nachten slecht geslapen met rugklachten als gevolg. Zelfs een simpele oplossing als een ander matras aanbieden, werd door Europarcs geweigerd. Ze zetten duidelijk in op winst en niet op ervaring van gasten. Een absolute afrader.

Beatrice van Zanten

Mooie camping met veel faciliteiten

09 August 2023
9,0
Mooi park met heel veel faciliteiten. Kinderen hebben genoten van zwembad, bowling en iedere dag veel entertainment. Let wel; wij stonden op de camping, dan is het wel even een stukje lopen naar het hoofdgebouw. Schoonmaak is redelijk.
Aanrader is het eten bij de Beachclub.

Daan

Heerlijke vakantie!

07 August 2023
9,3
Wij hebben een heerlijke week gehad ondanks de regen. Kinderen hebben zich iedere dag uitstekend vermaakt in het zwembad, bij de bowling en de bingo.
Wellicht nog een idee is een bezorgservice voor het eten.

Sander Vd velden

Seizoen plek

03 August 2023
5,6
Park is prima maar camping is voor ons na 11 jaar binnendijks top naar ons zin nooit geen gezeur en nu sinds 2 jaar buitendijks een soort ibiza geworden leuk als je daar van houd maar een hel als je voor je rust komt echt een drama na gesprekken met management Miranda en Ralph die er werkelijk niks aan doen en weer een nacht met veel herrie en muziek is bij ons de maat echt vol hadden al besloten naar andere camping te gaan maar deze nacht is het echt duidelijk geworden beveiliging doet zijn best maar wordt gewoon bedreigd allemaal als vaste gast contract ondertekend na 23 uur geen muziek meer maar hier hebben onze feest neuzen schijt aan dus ook bij een officiële waarschuwing die telt voor 2 jaar wederom geen gehoor management echt jammer was een leuke tijd zullen nog vaak aan jullie denken Miranda en Ralph maar niet heus op onze wel rustige nieuwe camping waar wel gehandhaafd wordt

Destiny

NOOIT MEER’

01 August 2023
2,1
Wat een oplichting! Super oude badkamer, alles is vies! Niks is zoals op de foto’s, trap er niet in! Boeken een verblijf met een baby, NIKS is aanwezig ervoor. Kamers zijn ontzettend klein, je kunt letterlijk je kont niet keren. Ligt op 2 aparte bedden, die niet tegen elkaar aangeschoven kunnen worden. Dit omdat je er dan niet meer kunt lopen. Receptie doet hè le maal niks! Zeggen gewoon: ‘ als je €500.- bijbetaald heb je een vila!’

Natasja klomp.

GEEN AANRADER

04 June 2023
4,0
Alle faciliteiten waren dicht
We zijn van donderdag t/m maandag geweest.
We hebben onze klacht gedaan omdat we wel de hoofdprijs hebben betaald maar helaas was de meneger niet thuis en liet het park alle klachten op de schouders van een meisje van 17 jaar hangen (zeer slecht).
We zijn hier met ons 4tjes maar we zijn blij dat we morgen weer naar huis gaan.
Kom hier ook nooit weer terug

Anoniem

Waardeloos!!!

07 February 2023
2,4
Alles dicht op het park, bleek al ruim 2/3 mnd zo te zijn maar niet even melden bij het boeken! Je krijgt excuus en een bon van 50 euro ter compensatie maar staat natuurlijk niet in verhouding met de prijs die je betaald voor zo’n huisje! Als je de wc doortrok kwam het in de douche omhoog! Huisje lag vol zand, ramen goor enz

B. v.d. Windt

Ongezellig park zonder horeca gelegenheden.

06 January 2023
4,1
Kwamen bedrogen uit voor een kerstweekend, restaurant en alle horeca gelegendheden waren gesloten ivm het ontbreken van vergunningen terwijl dit al 2 maanden bekend was bij Europarcs geen enkele berichtgeving hierover ontvangen en/of compensatie. Blijkt maar weer dat de klant een nummer is.

Henk

Bewegwijzering + Mankementen in bungalow

28 November 2022
6,1
Bewegwijzering niet duidelijk aangegeven. In bungalow: ca 8 vliegen , prullenbak stuk, tv niet goed ingesteld (kabel , etc), 2 koortjes rolgordijn niet aanwezig, CV badkamer heeeel heet ( kan niet lager worden gezet in de badkamer/staat tegenover wasbak)….lijkt mij voldoende deze opsomming

Linda

Europarcs Zuiderzee is geen aanrader

22 May 2022
2,7
Wij hebben vandaag uitgecheckt bij een weekje bij Europarcs Zuiderzee en dit is erg tegen gevallen. Wij komen hier al jaren en velen familieleden met ons. Wij hadden een gerestyled huisje geboekt en we vragen ons af wat ze hiermee bedoelen. Het meubilair past niet bij elkaar en plakt, de vaatwasser doet niet goed zijn werk (uiteindelijk veel zelf af moeten wassen), de televisies gaven alleen maar slecht beeld, in de dekbedhoezen zaten gaten, de douchecabine lekte, de wc-bril zat los en wij hebben de eerste 3 dagen niet kunnen douchen, omdat de temperatuur kapot was en je op zijn koudste op circa 45 graden kon douchen. Het grootste probleem was het niet kunnen douchen; hier heb ik 4x achteraan gebeld zodat we uiteindelijk na 3 dagen konden douchen. Helaas hebben wij geen passende oplossing aangeboden gekregen. Wij hebben dit een aantal keer gemeld en de bij de receptie geven ze aan dat het vervelend is, maar verder geven ze geen gehoor. Het vervelendste is dat wij een weekje er tussenuit wilden, omdat onze eigen badkamer thuis vervangen gaat worden. Helaas hebben wij totaal niet onbezorgd kunnen genieten. Je betaalt hier fors en dit vinden wij normaal niet erg wanneer je de kwaliteit hiernaar ook ontvangt, maar voor deze 'kwaliteit' is het de helft van de prijs nog niet eens waard. Erg jammer!

Joan

Vies huisje, slechte klantenservice

10 September 2021
3,9
Huisje en tuin zagen er mooi uit, maar eenmaal binnen was het erg vies. Niet goed stofgezogen, badkamer muren zwart, bierdopjes (!) op het vloerkleed, zwarte voeten na lopen over de vloer. Ook onze kindjes konden hierdoor niet lekker binnen spelen. Na melding hiervan bij de schoonmaakdienst werd het, na een paar uur wachten, alsnog erg slordig schoongemaakt. Dag eerder weggegaan, want voelde gewoon vies in zo'n accommodatie. Daarna helaas geen passende oplossing/compensatie vanuit klantenservice. Ons advies, zoek verder en boek geen huisje bij Europarcs/Droomparken!

E. Lingg

Midweek Biddinghuizen. Meivakantie 2021

08 May 2021
6,7
Het huis voor 12 pers. leuk opgezet. nr. 138.
Het huis was absoluut verre van schoon. De afvoer van de douche zat vol prut. Zo smerig.
Kauwgom ingetrapt op vloerkleed en laminaat. De bank vol vlekken met smoezelige kussens.
‘n Raam aan de buitenkant erg smerig met prut.
Verwarming valt niet te regelen, waardoor het erg warm was binnen.
Goede matrassen.

Inge

Europarcs Zuiderzee, wat een ellende

27 April 2021
1,6
Hier ging helemaal niets goed. Ondanks diverse keren contact te hebben gehad met het park bleek de reservering niet bekend. Na 2 uren wachten werd ons een slecht alternatief aangeboden en het was dat nemen of naar huis. Na hoop gebel tussen Zuiderzee, wij en Social deal, 4 uur verder maar zonder oplossing ( er waren wel leegstaande huisjes maar die waren wat duurder en mochten we niet). In die 4 uren wachten regende het klachten van nieuw aangekomen mensen. Foto's die niet klopten met werkelijkheid tot zelfs ontbrekende bedden en slaapkamer. Zijn nu weer thuis. Op Koningsdag niemand te bereiken. Snipperdagen opgenomen en net als vorig jaar weer geen vakantie ( toen niet op vakantie geweest)ondanks nu gehoopt uiteindelijk met kater gisteren om 20.15 uur thuis. Allemaal niet geslapen. Wat een verschrikkelijke situatie. En dat met een autist die dit helemaal niet kan verkroppen. Wat een drama/ ellende.

C janse

jammer dat we naast werklui een chalet kregen

23 April 2021
6,0
iedere morgen werd onder ons raam de werkbus gestart om half zeven, zelfs 1 keer om half 5. vervolgens gingen ze gezellig onder ons raam koffie drinken en bijpraten. Dus iedere morgen vroeg wakker. Had ik ook wel thuis kunnen blijven. En lieve mensen betaal geen borg. Ik heb na vele telefoontjes eindelijk de borg terug na 4 weken. Het lijkt of ze het bewust doen. Dat je het maar vergeet. Het is een mooi park, maar ik ga hier niet meer naar toe. Jammer.

Lotte

Belachelijke service

18 February 2021
1,0
Ik heb samen met 8 vriendinnen (uit 1 studentenhuis = 1 huishouden) ruim van te voren een accommodatie geboekt. Nog geen 2 dagen van te voren werden wij hierover gebeld dat dit niet zou mogen. Overheid heeft beslist dat een studentenhuis als 1 huishouden geldt dus waarom niet?!?!. En dan nog, zo last minute laten weten dat dit niet mag en verder niet met enige tegemoetkoming komen is ronduit belachelijk. Toen wij terug belden werd ons verteld dat er ook nog is €1000 euro borg zou bijkomen omdat wij "studenten" zijn. Ook nog is discriminatie. Ik raad iedereen zwaar maar dan ook zwaar af om hier te boeken. Voor ons NOOIT meer.

G.A Bax

Super leuk weekend gehad .

22 November 2020
9,7
Super mooi park. Prachtig huisje heel schoon. Super vriendelijke mensen overal. Mooi verzorgd leuke attentie dat onze kleinzoon zijn schoentje mocht zetten. Leuk kadootje zat erin. Lekkere zak strooigoed stiften plaksel kleurplaten en een schoentje die hij zelf moest kleuren helemaal geweldig vond ie het. Ook de bad meester liet een goede indruk achter bij onze kleinzoon. Echt een topper zoals hij met de kinderen omgaat. Onze kleinzoon wilde niet meer naar huis hij wilde blijven wonen dus dat zegt genoeg. Bedankt voor een super weekend.

Kim V

Prima park ansich, we hadden een leuk weekend gehad.

26 October 2020
5,4
Maar wat een service, borg ten onrechte ingehouden. Foto's die ze wervan gemaakt hadden kwamen niet overeen met ons verblijf. Helaas hierin mijn gelijk niet kunnen halen, na vele telefoontjes en mailverkeer. Om nu voor 65 euro heen en weer te rijden om mijn gelijk te halen, gaat mij net iets te ver! Maar wat een nare nasmaak hebben wij overgehouden aan dit weekend. Voor ons geen europarcs meer!!!!!

Hamstra

Waardeloze service

15 October 2020
3,0
Dit park is geen aanrader. Klantvriendelijk kennen ze hier niet. Schimmel in de koelkast, niks is schoon inboedel ontbreekt, waardeloze matrassen en afspraken nakomen kennen ze hier ook niet. Voor ons geen 2e keer.

Alie boorsma

Netjes park

13 October 2020
7,9
Park netjes zwembad kan van buiten aangepakt .meubels in huisje waar we zaten zagen er goed uit maar van slechte kwaliteit.

M van elst

Smerig

20 September 2020
3,0
Nog nooit in zo’n smerig huisje geweest , badkamer (stank , schimmel ) bank ,vlekken op de muren en hand afdrukken enz heb me alle dagen heel vies gevoeld!!!!

Tamara van Genen

nooit meer

20 September 2020
4,0
schoonmaak is een ramp huisje was vies en uitgewoond vieze matrassen geen keuken inventaris stinkende niet schone badkamer. met klachten wordt niet veel gedaan tenzij je keer op keer gaat klagen. Onvriendelijk receptie personeel vind dat je niet zo moet zeuren. Katten uitwerpselen op terras.
lijst met kapotte dingen te veel voor deze toelichting.
slagboom staat heel vaak in storing dus lange rijen tot gevolg. Heel veel bouwoverlast. Er stond in de woonkamer een locker voor vier personen dus het vermoeden bestaat dat het huisje wordt verhuurd aan buitenlandse arbeiders.
Geen gezellige “plaza” grote donkere zaal ? nee voor ons echt geen tweede keer

Anja

Verschrikkelijk, nooit meer

05 September 2020
3,2
Vieze accommodatie, beddengoed was niet aanwezig. Veel kapotte inventaris, mobil homes zouden niet meer verhuurd mogen worden, dit geeft zelfs het personeel toe.
Verwaming kapot, na 3 dagen in de kou een andere caravan gevraagd. Werd verzekerd dat daar wel alles werkte. Bleek helaas niet zo te zijn. Weer verschillende mensen over de vloer, en dat in corona tijd. Elke dag bij de receptie gestaan en elke dag technische dienst in de caravan. Maandag gekomen en pas zaterdag een werkende verwarming. Zelfde verhaal met de TV. Deed het pas vrijdag.
Caravans zwaar verouderd. Bedden niet te doen, zo hard. De eenpersoons bedden zo krap dat je niet kunt keren. Douche idem dito.
Elektrische fiets gehuurd, rammelde van alle kanten, slechte remmen en na 40 kilometer accu leeg. Betaal je dan 20 euro per dag voor. Onkundig personeel bij de receptie; op vragen krijg je het antwoord: "dat weet ik niet", bijvoorbeeld of de sauna open is en of er fietsen te huur zijn. Dat zou een receptionist toch moeten weten of op zijn minst voor je gaan opzoeken.

Al met al behoorlijk onze vakantie verpest.

Bvdb

Het wordt steeds slechte

07 July 2020
5,3
Zwemmen maak nu afspraak voor volgend jaar wand anders kom je er niet meer in .
Ga je dit jaar nog op vakantie veel geluk met je kinderen
Geef je nu vast op voor de dingen die je wil doen op het park
Internet bagger

Wilma Winters

Slechte service

13 June 2020
3,2
De service is slecht, kinderbed die pas vrijdag avond om 20:00 geleverd word naar 20x bellen een kinderstoel die niet voorradig is terwijl dit toegezegd is, 3x een half uur in de rij bij de receptie omdat wij een ander huisje geboekt hadden vis corendon en daar andere foto’s op stonden als waar wij nu in zitten. Eindstand van vrijdag tot zondag weg en het enige wat je aan het doen bent is de boel regelen en sta je met lege handen

Wilma Winters

Slechte service

13 June 2020
3,2
De service is slecht, kinderbed die pas vrijdag avond om 20:00 geleverd word naar 20x bellen een kinderstoel die niet voorradig is terwijl dit toegezegd is, 3x een half uur in de rij bij de receptie omdat wij een ander huisje geboekt hadden vis corendon en daar andere foto’s op stonden als waar wij nu in zitten. Eindstand van vrijdag tot zondag weg en het enige wat je aan het doen bent is de boel regelen en sta je met lege handen

Wiljenietweten

Een bak ellende! Niet gaan!

01 January 2020
1,0
Tja positive dingen zijn er niet dus hier een lijst met negatieve dingen. En we praten hier over hoogseizoen(nu)

- slechte klantenservice
- bijna alles is kapot of werkt slecht
- huisjes veelste klein
- zeer zeker niet kindvriendelijk, overal losse draden met 230v op het park en meeste speeltoestellen zijn weggehaald.
- zwaaar personeelstekort en dus on beheersbare sfeer
- bowlingbaan kapot
- zwembad koud
- zwembad kluisjes kapot
- eetgelegenheden gesloten of onderbemand
- zwembad een bouwval
- voor de prijs zit je 100x beter bij CenterParcs 20min terug
- supermarkt/Spar gesloten dus je WC papier en eten 15min rijden buiten het park
- slagbomen 9 vd 10 in storing
-zwembad veelste veel gloor in
- Cafe op park gesloten
- nacht club op park gesloten
- service is zwaaar beneden pijl
- niks is af, zelfs de dierentuintje niet.

En ga zo maar door!

Fijne vakantie hoor...

Dijkstra

Terleurstellend weekend.

01 September 2019
5,3
Het park is nog niet klaar.
Niet kind vriendelijk , ze kunnen zo uit het stapelbed vallen.
Geen afdekplaatjes op de stopcontacten.
De slaapkamers zijn erg krap.
Geen honden uitlaatplek, maar wel poepzakjes.
Kijk goed wat U boekt, want interne/ externe interieur kan afwijken.
Na 17.00 uur alleen nog een parkwachter aanwezig.
Dus met andere woorden U kunt dus een heel ander huis krijgen dan op de afbeelding staat.

Jeltje

Drama parkbeheerder “Gerard” gewelddadig,arrogant,intimiderend

29 July 2019
3,3
Wij hebben een flink douw van resort Zuiderzee. Met name de parkbeheerder “Gerard”. Deze man is gewelddadig tegen kinderen. Pakt onrechtmatig spullen af en als je in gesprek wilt met meneer dan bedreigd en intimideert deze meneer om je van t park af te zetten . Ook behandeld hij je als gast als een stuk stront. Wordt tijd dat deze meneer zn koffers gaat pakken en verdwijnt. Dit doet t park alles behalve goed. De receptie medewerkers zijn wel weer top. Netjes en vriendelijk.

Tina

Heerlijk ontspannen weekje

19 July 2017
9,0
Wat een ontzettend leuk park. Heerlijk gekampeerd. Wij zijn wezen varen, heerlijk wezen vissen en een dagje Walibi gedaan. Je kan op dit park en in deze omgeving gewoon heel veel doen. Eten is ook goed, supermarkt is wel duur. Toiletten schoon en het toiletpapier is inbegrepen. Je hoeft niet met je toiletrol over het park te lopen. Dat vind ik altijd zwaar irritant. Vriendelijk personeel.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met EuroParcs Zuiderzee

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs Zuiderzee zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.