Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell ervaringen

7
9 ervaringen
Algemeen
6.3
Ligging van het park
7.9
Faciliteiten op het park
7.7
De accommodatie
6.7
Service
6.2
Eetgelegenheden
6.9
Kindvriendelijkheid
7.2

9 Ervaringen met Vakantiepark Duinrell

Anoniem

Waardeloos, bedroevend, onvriendelijk personeel!

07 May 2022
2,9
Wat een waardeloos park. De service is ronduit bedroevend. Van te voren kan niemand vertellen of er dekbedden aanwezig zijn. Dus of je moet dekens van huis meenemen of onder een dun lakentje slapen. Dat was onduidelijk totdat we het huisje zouden betreden. Het huisje dat we hadden geboekt, zaten al gasten in. Vervolgens een veel kleiner huisje gekregen, zonder gas of warm water. Hiervoor stond geen tegemoetkoming tegenover.
De entree van het attractiepark en Tikiebad zaten niet bij de prijs in. Van te voren is mij meegedeeld dat ik dat via internet moest regelen. Kaartjes van 31 pp gekocht, terwijl je op het park een kaartje van 5 euro voor het Tikiebad kan kopen en gratis op het park kan. Dus 125 euro voor niets uitgegeven, enkel door onjuiste informatie vooraf van de receptie van Duinrell. Zegt de manager ook nog dat zij nooit telefonisch aangeven dat je kaartjes online moet kopen. Alsof ik voor de lol 150 euro betaal voor iets dat ik op het park voor 25 euro kan kopen. Je hoeft niet te rekenen op een tegemoetkoming of enig begrip. Twijfel je om hier te boeken? Doe het niet! Er zijn zat leuke parken met wel vriendelijk personeel.

Nikki

Horror dramaweekend zonder halloween

28 November 2019
1,0
en in alle redelijk ook aangegeven dat wij niet verwachten dat we het hele bedrag terug zouden krijgen. Het zou ze echter mooi staan om een gedeelte van het bedrag terug te betalen ter compensatie.

We kregen een e-mail terug dat ze niets terugbetalen maar op zijn hoogst 15% korting krijgen op een volgende verblijf in een duingalow.

aysegul

Geweldige kindvriendelijke vakantiepark

24 August 2018
8,4
De park was echt kindvriendelijk voor de 2 meiden die we gingen bijna in alle atracties was geweldig en erg gezellig. daarna gingen we ook nog naar de tikkiebad en bleven daar lekker 2 uurtjes zwemmen heerlijk was dat

Nadia Gard

Duinrell ♡♡

25 July 2018
8,7
Toen ik 16 was heb ik in duinrell gewerkt het is een leuke park met leuke attracties alleen wat me echt heeft geraakt is dat er veel mensen zijn overleden in het tikibad doordat mensen geen adem meer konden krijgen vanwege die glijbaan die dus niet aan de eisen voldeed. Ook toen het tina dag was en de meiden lekker met elkaar gingen zwemmen en er niet werdt vermeld dat ze me een volwassenen moesten komen wilde de jonge dame die daar toen niet laten zwemmen toen heb ik het opgenomen voor de meisjes en gevraagd of ze toch kunnen zwemmen met zijn alle en dat ze goed in de gaten worden gehouden zodat niemand ze lastig valt en er is natuurlijk zwembadpersoneel die dit in de gaten kan houden helaas werdt dat nooit echt veel gedaan. Ik had ook 2 gezinnen eentje was echt super lief voor me en die andere had express niet gezegd dat er nog een tag op een pluche kikker zat en toen hebben die mensen mij bedreigd dat ze me iets aan wilde doen
Leuk park ondanks dit maar ik zou er nooit meer willen werken omwille van al deze dingen.

Petra

Volop zwemplezier in het Duinrell Zwembad!

02 March 2017
7,7
Afgelopen zomer een superleuk weekend gehad in Vakantiepark Duinrell! De duingalows huisjes zijn eigenlijk meer een soort veredelde chalets, maar voldoen prima voor een weekend (of midweek). De echte reden om naar het vakantiepark te gaan is om natuurlijk lekker naar het attractiepark Duinrell en het Tikibad te gaan! Die liggen vlakbij. Wij hebben ons daar prima vermaakt! We hadden onbeperkt toegang tot het attractiepark en tussen 10:00 en 14:00 gratis toegang tot het Tikibad. Volgende keer willen we eens slapen in zo'n lodgetent. Die zagen er goed uit.

raf

Beoordeling door raf

07 October 2014
7,6
Veel attracties van het attractiepark waren buiten werking. De attractiss op zich waren wel zeer plezant. Bungalow was klein, maar proper en gezellig. 

erik

Beoordeling door erik

16 March 2014
8,6
kom nu al 10 jaar op duinrell
de huisjes zijn goed ingericht en het park is voor zowel kinderen als volwasenen een aanrader
ik kan daarom ook geen slecht woord over dit park schrijven kort om veel plezier tegen een goede prijs

Bloem

Beoordeling door Bloem

16 March 2014
8,0
Het is een heel leuk park. De camping is goed. Het is er rustig en je kunt er de drukte vermijden. Je hebt niet het idee dat je bij een pretpark staat. En je bent zo in het park. We hebben ook aantal keer een huisje gehad en dat is ook gewoon goed en dichtbij.
Het hangt wel af waar je staat als het heel druk is en je staat helemaal achterin is het wel iets minder omdat de douches en wc s dan verder weg zijn.
Het park zelf vind ik ook helemaal leuk er zijn voor de allerkleinste leuke veilige attracties en voor de grotere ook. Je hebt dus voor elk wat wils. Na sluitingstijd kun je als campinggast ook het park nog op om in het bos te gaan wandelen of je kunt nog in de grote speeltuin gaan spelen. Ik zal het zeker aanbevelen.

Marianne Dielissen Oorthuis

Beoordeling door Marianne Dielissen Oorthuis

27 July 2012
9,9
kom al 25 jaar in Duinrell......en ik vind dit het leukste vakantie park van Nederland .....voor elk wat wils ,en dan ook rond wassenaar.de zee
scheveningen... bossen...den Haag
kan geen jaar voorbij gaan ,of ik ben er  weer geweest...
Duinrell geeft mij  zoveel mooie momenten ,vroeger met mijn ouders 
Die er nu nooit meer bij kunnen zijn ....draag ik dit stukje geluk met me mee......het geeft mij een vertrouwd gevoel..en heel veel mooie herinneringen .Ik kom weer gauw  

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Vakantiepark Duinrell

Plaats beoordeling

De reviews van Vakantiepark Duinrell zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.