Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen ervaringen

6.6
12 ervaringen
Algemeen
6.2
Ligging van het park
7.7
Faciliteiten op het park
6.7
De accommodatie
6.2
Service
6.7
Eetgelegenheden
5.3
Kindvriendelijkheid
6.3

12 Ervaringen met Landal De Reeuwijkse Plassen

Christine.Logtenberg

Rampzalige bungalow. Incompleet en onveilig

06 March 2024
3,8
De winkel is helemaal oké. Het restaurant is een ramp, qua keuze en prijs. De bungalow was een ramp. De manager is onbereikbaar. Boek nooit, met kinderen, bungalow 37 . Gebruiksaanwijzingen ontbreken. Buitenmeubilair niet aanwezig. Tv boven deed het niet, loshangende snoeren in kamer met kinderbed, geen batterijen in de afstandsbediening. Geen rek en bakblik in de magno oven. Inventarisatielijst niet aanwezig.

Er wordt geen incheck formulier ingevuld: ze weten niet wie er op het park zijn.

Ca van Staveren

Smerig huis

22 December 2023
4,8
Enorm smerig huisje , je wil niet onder de bedden kijken , vieze drab en plukken stof alles kleeft
Dit was een aangepaste woning , wat is dit tegen gevallen
Het is dat het schoonmaken erbij zat , anders had ik deze rekening niet betaald
Huis was overal smerig
Ik vraag me af of de leiding gevende van de schoonmaakster wel eens komt in de huisjes en zo wel , dan eerst maar eens een bril aanschaffen
Voor mij geen Reeuwijk meer , ligging mooi huisje oké , maar doordat het zo smerig is niet meer

Savat

Mooie omgeving aan het water. Wandel en fietsparadijs

21 April 2023
5,8
Park goed gelegen aan veel water. Fijn om te wandelen en fietsen.
Huisje binnenkant was vuil, niet gepoetst. Douche smerig( foto 1) vloer in wc nog met spatten van vorige bewoners. Naast bed bovenkamer smurrie op de vloer.( foto 2)Tuintafel plakkerig vuil( foto 3) Borden en glazen vuil in kast.
Niet aan te raden

Astrid

Geweldig

30 September 2022
9,5
Wij zijn zojuist thuis gekomen van een midweek op dit mooie park. We hadden een luxe 6 persoons bungalow met wellness.
Eerlijk is eerlijk we gingen sceptisch hier naar toe vanwege de slechte reviews qua schoonmaak, maar het huisje was spik en spam. Wel hing er een doordringende lucht wat bleek dat het de pasgeverfde muur te zijn.
Wij hadden bungaliw 197 wat een overdekt terras had met glazen afdak wat er voor zorgde dat je gewoon tot begin de avond kekker buiten kon zitten droog en warm.
De bungalow is van alle gemakken voorzien, erg ruim en knus ingericht.
Aangezien we met z'n tweeën waren hebben we alleen beneden geleefd maar boven is ook erg ruim. Je kan makkelijk met 6 volwassenen in deze bungalow dan heb je nog ruimte genoeg.
Nadeel vonden wij wel dat er veel arbeidsmigranten en werlui met busjes zaten.
Wandelen in de omgeving is geweldig een echte aanrader!
Het zwembad is simpel.
Aardig personeel!
Een aanrader!!!

Annet Veenendaal

Dik in orde

23 May 2022
8,7
Voor een weekend waren wij te gast op Landal Reeuwijkse Plassen en hier hebben we geen spijt van gehad. Het huisje zag er fantastisch uit en de omgeving (wij hadden onze fietsen mee) is erg leuk om te ontdekken. Mooie huisjes aan het water en goede faciliteiten. Ook nog gebruik gemaakt van het zwembad.

Deijkers

Geweldig park

03 June 2021
9,5
Het park was geweldig, huisje zeer schoon en ruim , goede bedden, en de service/klantvriendelijkheid goed

Ria Bosman

Geen fijne week gehad!

04 December 2020
3,6
Wij zijn een week op Landal de Reewijkse plassen geweest. Bij aankomst schrokken we behoorlijk, we waren afgegaan op de foto s die Landal op de site heeft staan, maar die zijn duidelijk enorm gefotoshopt! Het park oogt grauw, desolaat bijna. Natuurlijk is het in november anders dan midden in de zomer, maar dit was echt ongekend teleurstellend.
Bij binnenkomst is er links een grote parkeerplaats waar geschakelde woningen naast staan, het oogt vreselijk. Ons eigen huis was mooi, daar valt niets op af te dingen, luxe en mooi gelegen, maar.....de bedden waren vreselijk slecht, totaal ingelegen. We hebben beide slecht geslapen en forse rugpijn, daarnaast was het in het huis ontzettend warm en het was nauwelijks te regelen. We hebben de hele week boven alle ramen open gehad, dag en nacht en dan wagenwijd. WE hadden ook nog de pech dat er tegenover ons jongeren in een huis zaten die voor behoorlijke overlast zorgden. Daar moet ik wel aan toevoegen dat , nadat we dit gemeld hadden, Landal dit oppakte en we geen last meer hadden, maar dit kwam ook omdat zij na een weekend weer vertrokken denk ik. Wat ik niet goed begreep is waarom ze ons zo dicht bij elkaar plaatsten , terwijl er genoeg vrij stond op het park.
Het was echt een heel erg teleurstellende ervaring, we zijn doodmoe terug gekomen van vakantie, maar met allebei forse rugpijn. Daarnaast zit je een week op een park waar nauwelijks groen is, en wat mede daardoor, een behoorlijke sombere uitstraling heeft. Ik zou er nooit meer naar toe willen.
Op de foto s zie je o.a de parkeerplaats aan het begin, met daarnaast de geschakelde woningen ( je zult daar zitten!) , en ook een foto van hoe Landal het op de site heeft staan en hoe het in het echt is.

Ger S

Smerig huisje met veel mankementen

26 October 2020
4,2
Huisje bij aankomst was vuil, veel defecten zoals vaatwasser, sunshower, thermostaat.

Roos

Jammer en teleurstellend

25 July 2020
4,6
De omgeving is prachtig!
Helaas het park en het restaurant een stuk minder.
De huisjes zijn echt niet schoon. Ook was bij ons de wc verstopt waardoor alles er beneden in de douche uitkwam echt te vies. Ze hebben dit wel redelijk snel opgelost maar als je er maar 4 dagen bent is 2 dagen in die stank zitten niet leuk! Ook beloofde ze ons om even een schoonmaakster langs te laten komen voor de ramen dit is niet gebeurd. Iets van een excuus briefje was zeker netjes geweest! Mocht je naar de reeuwijkse plassen gaan neem oude schoenen mee voor het wandellen naar het winkeltje want op sommige plekken ligt ontzettend veel poep van de ganzen. De animatie voor de kinderen viel ook echt tegen. ( Animatie heeft moeite met optijd komen) Een bingo voor de kinderen is meer een speurtocht. Jammer! Nogmaals de omgeving is prachtig maar verwacht niet te veel van het park en het restaurant. Mocht je een restaurant zoeken de Lichtfabriek in Gouda is super!

Fenna

Fijn centraal gelegen park

17 June 2020
7,3
Met familie hebben wij een weekend vertoeft in een 6L1 woning. Dit was voor ons ideaal vanwege de vele woonlagen en twee badkamers. Hierdoor had ieder stel genoeg privacy. De woning lag mooi aan het water en we hadden zelfs zicht op een zwanenpaar wat langs kwam zwemmen!
Het zwembad is fijn om even te vertoeven maar stelt niet zo veel voor. Met name geschikt voor banenzwemmers. Er is wel een peuterbad maar dit heeft geen speelattributen en is vrij saai te noemen. Ook is er een speelzolder met klimtoestel en dergelijke. Deze is vooral geschikt voor oudere kinderen.
In de omgeving is genoeg te doen. Kaasstad Gouda is om de hoek en Avifauna is leuk om eens te bezoeken.

Elna

Genieten

03 July 2018
8,4
Het is een mooi park nog veel in aanbouw. Huisje was mooi jammer dat er op de tweede verdieping geen wc was. Omgeving voor te fietsen super . Komen zeker nog eens terug .

Christina

Een bijzonder mooi park

19 September 2017
8,4
De Reeuwijkse Plassen is een compleet nieuw park van Landal met een unieke ligging aan het water. De huizen in het park zelf liggen ook bijna allemaal op of aan het water. Een prachtig gezicht. En van binnen zijn ze helemaal schitterend. Een moderne maar heel gezellige inrichting met veel natuurlijke materialen en kleuren. Prachtig gedaan en het zou zo in een woonmagazine kunnen!

Verder een heel ontspannen park met veel mogelijkheden in de omgeving. Natuurlijk Gouda ligt om de hoek, maar een rondvaart (of per kayak!) over de Reeuwijkse Plassen zelf is een enorme aanrader. De parkwinkel is ook erg uitgebreid en heeft veel biologische producten. Het zwembad is eenvoudig, maar is ook erg mooi vormgegeven en voldoet prima. Deze is bovendien ook duurzaam. Net als de bungalows zelf trouwens: voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, FSC-hout.

Kortom: een zeer mooi Landal park!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal De Reeuwijkse Plassen

Plaats beoordeling

De reviews van Landal De Reeuwijkse Plassen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.