Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen ervaringen

8.2
60 ervaringen
Algemeen
8.1
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8.4
De accommodatie
7.5
Service
8.2
Eetgelegenheden
7.7
Kindvriendelijkheid
8.9

60 Ervaringen met Landal De Lommerbergen

Natasja

Slechte hygiene

15 November 2021
4,7
Het park ligt in een mooie omgeving, daarentegen zijn de huisjes erg verouderd en niet meer van deze tijd. Faciliteiten voor de kinderen waren prima.
Nadat wij de lunch hadden genuttigd in het grandcafé, zijn drie van de vier gezinsleden ziek geworden. Voedselvergiftiging en de volgende dag direct gemeld. Het werd afgedaan als dat kan iedereen overkomen en kom maar met meer bewijs. ( verder niets genuttigd van buiten het park) Slechte klantgerichtheid., bereidwilligheid. Doe dan iets voor de kinderen terug.....maar nee.

van berg

Jammer dat er geen ochtend ontbijt vet restaurants is

17 October 2021
5,9
Jammer dat er geen ochtend ontbijt vet restaurants is

Conny

Aangenaam en groen Park.

08 October 2021
8,3
Huisje was kleiner dan verwacht, de netheid kan beter. Overal nog stof en veel stofnetten. Zand op de grond. De omgeving en zwembad waren top. Gezellige plek om te verblijven.

Betty van der meer

Minder naar ons zin dan voorgaande jaren

02 July 2021
7,3
We wisten niet dat je alleen op de plaza kon eten of snackbar keuze heel beperkt vieze pindasaus. Mooi opgeknapt huisje maar douchevloertje spekglad ook waren de broodjes burgers heel lauw we komen pas weer als t weer helemaal klaar is. En zwembad weer onbeperkt open is. Ook fietsen niet oke zadels poreus. Waardoor natte broek ketting maakt herrie. Moet betere controle op

Jan de Vries Lentsch

Kan een stuk beter

14 May 2021
5,6
Geen ontzettend slechte ervaring maar toch heb ik redelijk wat aan te merken.
- toen ik binnen kwam en de wc bril omhoog deed zat er een grote donkere rode vlek van onbekende substantie op de wc rand.
- Ons huisje was toch wel erg verouderd en niet meer helemaal van deze tijd. Dat was
duidelijk aan een renovatie toe.
- Er waren maar twee auto laadpunten voor het gehele park. Dus die waren continue bezet en er was nagenoeg niet tussen te komen.
- De televisie had een zeer flets beeld. Ik heb nog geprobeerd het beter in te stellen maar dat was nagenoeg niet mogelijk.
- Het WIFI netwerk viel steeds uit of je raakte de connectie kwijt en moest dan opnieuw contact maken en opnieuw inloggen. Dat inloggen verliep ook vaak niet vlekkeloos.
We hebben het wel leuk gehad maar dat had een stuk beter gekund.
- De prijzen waren best behoorlijk voor het gebodene nu het zwembad ook dicht was door de Corona.

ben Schuurman

superdure winkel, te weinig communicatie

12 May 2021
5,9
Ik kreeg een formulier om mijn ervaringen in te vullen.
Ik schreef: Veel verbouwings herrie op het park, pizza levering was niet mogelijk wat niet aangekondigd werd, winkel is heel duur, croissants voor €0,95 per stuk (bij AH 4 voor €1,00).
Deze klachten heb ik ingevuld, maar doet Landal daar iets aan?

Laura

Leuk park, mooie omgeving. Veel wandel en fietspaden. Winkels in de buurt

12 October 2020
8,3
Het park was en is super. Voor iedereen wat te doen

M. Jansen

Fantastisch

06 September 2020
9,1
Heerlijke midweek gehad in de laatste week van de zomervakantie. Wij zaten in een vernieuwde bungalow. Toppark voor kinderen! Leuk animatieteam. Veel activiteiten te doen. Redelijk goed eten in de restaurants. Broodjesservice super. Hoefde s ochtends je bungalow niet uit voor verse broodjes voor het ontbijt. We konden ondanks de coronamaatregelen iedere dag zwemmen. Gewoon top. Wij komen snel weer terug!

Habets

Super fijne en gezellige park voor alle leeftijden en ook voor honden

04 September 2020
9,6
Je ziet in app alleen maar wat te doen is voor kinderen .zou fijn zijn dat er ook in staat wat er voor volwassenen te doen is kienen of live muziek

Habets

Super fijne en gezellige park voor alle leeftijden en ook voor honden

04 September 2020
8,6
Je ziet in app alleen maar wat te doen is voor kinderen .zou fijn zijn dat er ook in staat wat er voor volwassenen te doen is kienen of live muziek

Pris

Gaat wel

04 September 2020
5,9
Redelijk park. Mensen deden er alles aan om het gezellig te maken maar door de corona liep alles beetje anders.

Lisa

Kinderen vonden het super

11 May 2020
8,9
Mooi park, al 4 keer geweest en elke keer volop plezier voor de kinderen. Het park gaat ook weer open en we willen na de zomervakantie weer een keer langskomen!

Fam. Teuven

Topper

25 November 2019
9,0
Volop genieten op het Lommerbergen park. Heel veel te doen voor de kids, lekker zwemmen, etc. Ons weekend was geweldig!

Janntien

Genieten op vakantiepark Lommerbergen

18 June 2019
8,4
Landal Lommerbergen komen we bijna ieder jaar (het voelt inmiddels als thuiskomen). Vriendelijke mensen, heel veel leuke dingen om te doen voor kinderen, zwembad, etc etc. TOPPER!

Chantal

Geweldig park

18 January 2019
7,9
Lekker eten. Schoon huisje.

Nancy van Woudenberg

Echt een super park voor kinderen

15 October 2018
8,4
Zou zeker aanraden voor gezinnen. Kinderen kunnen zicht top vermaken en dan als ouder heb je het ook zeker top!

jolanda_online@hotmail.com

1,5 week Landal de Lommerbergen

30 September 2018
7,9
Wij zijn met onze 3 jonge kinderen van 2, 4, en 5 jaar oud op
Vakantie geweest naar de Lommerbergen.
Wij hadden een vakantie geboekt van 1,5 week en we hebben ons prima vermaakt.
Geen klachten over het huisje of de ligging, gewoon goed. Wij zijn ook met weinig tevreden , als we maar goed kunnen slapen en alles netjes is.
Het zwembad vonden onze kids geweldig en ook de indoor speeltuin.
De restaurantjes zijn leuke en het is prima ..... alleen prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, vrij duur en de supermarkt ook, maar goed dat mag de pret niet drukken.
Ook leuk is het om te fietsen in de omgeving.
Wij komen hier zeker terug

Leonie Brouwer

Mooi park, goede voorzieningen. Oude huisjes

02 September 2018
7,0
Park is mooi, goed onderhouden. Eten is ook goed, alleen huisjes zijn erg verouderd. Daar mag wel wat aan gebeuren.

hanneke

zo fijne vakantie gehad

26 August 2018
9,4
park was geweldig .
mis de wel een beetje mijn bed ivm dat wij best lang zijn.
maar verder top

Lm Den boef

Heel vaak geweest reuze gezellig

23 August 2018
9,3
Wij raden dit park zeker aan

Jan konning

Een schoon en heel mooi park aanrader voor vacantie ook voor grootouders

22 August 2018
8,1
Heel goed huisje een beetje klein verder alles top

Simone Verhoeve

Een leuk park voor gezinnen met een geweldige service

22 August 2018
8,1
Op Landal De Lommerbergen hebben wij een heerlijk weekend doorgebracht met onze zoon. Hij was jarig dat weekend en na aankomst in het huisje hebben we eerst zijn verjaardag gevierd in een van de restaurants. Toen wij 's avonds met een drankje bij de open haard zaten werd er op de deur geklopt, het was een van de managers van het restaurant. Hij vertelde dat dat er een fout in onze rekening zat en dat we daardoor teveel betaald hadden, dit kwam hij even langsbrengen. Wat een service, wij hadden het helemaal niet gemerkt in de feeststemming, dus super dat dit werd gedaan! Buiten dat hebben we een heerlijk weekend gehad, met een geweldig zwembad, nette schone huisjes, genoeg te doen in en rond het park en een hele goede service! Echt een aanrader!

Sylvana

Lommebergen erg leuk park

21 August 2018
7,4
Met mooi weer was het zeker een aanrader alleen jammer dat onze slaapkamer zo stonk

Marlene van Dijk

Fantastische vakantie gehad toppark! Favorite park van onze kinderen.

20 August 2018
9,1
Park is fantastisch!! Mooie omgeving, heel leuk voor kinderen alleen schoonmaak van ons huisje was iets minder

Gaby

Heerlijk weekend Lommerbergen

12 August 2018
7,4
Met de kids een speurtocht gedaan door het park en op die manier het park verkend. Kids zijn helemaal gek op Puk en Pelle en Bollo! Zwembad is ook erg leuk.
Wij gaan zeker nog eens naar De Lommerbergen.

manjahollanderbecht

een leuk en gezellig familie park in het hartje van limburg park

06 August 2018
9,7
ligt verscholen in een prachtige omgeving dicht bij duitsche en belgische grens .park is heuvel achtig

manjahollanderbecht

gezellig en leuk park veel te doen voor kinderen

06 August 2018
9,7
park is wat heuvelachtig wat het bizonder maakt ligt op steen worp van duitsland en belgie.er is ook en ns station dichtbij in het plaatsje reuver.

Jessica van der Schans van dongen

Geweldig kindvriendelijk park met super enthousiast personeel waar je ook komt.

05 August 2018
8,9
Toppers bij de receptie toen we uit het ziekenhuis kwamen met ons dochtertje van 4 met een longontsteking kreeg ze een prachtige bollo beer ze was zo verrast. Dat was zo lief! Iedereen zorgt dat je je welkom voelt en zijn lief voor de kinderen

Esther

Mooie ligging fijn park

05 August 2018
8,6
De huisjes in lommerbergen liggen prachtig in het bos. Vooral de faciliteiten voor de kinderen tot 14 jaar erg leuk. Huisje is oke maar wel gedateerd. Jammer dat voor WiFi extra betaald moet worden. Relaxte vakantie gehad... met top vakantiegevoel.

Jos Mennis

2 keer super weekend gehad wij willen best nog een keer.

05 August 2018
8,6
Wij vonden het hele park fantastisch er waren voor geen negatieve punten.

Konning J

Gezellig op De Lommerberg

01 August 2018
7,7
Het is een geweldig park. Heel veel genieten met onze kleinkinderen. Het is gewoon een goed bungalowpark.

Milko Habets

Voor jong en oud altijd een super fijn Park waar van alles te doen en te zien is

31 July 2018
9,9
We hebben het altijd naar ons zin daar.En is er wat dan word je super behandelt als je er een klacht hebt of iets niet in orde vind.We komen er vaker op vakantie en we vinden het steeds weer een van de parken waar we ons het beste voelen .

Mechtelt

Prachtig park, fantastisch zwembad em mooie omgeving

30 July 2018
9,0
Een erg veelzijdig park, geschikt voor alle leeftijden. Onze oudste vond het avontureneiland (lekker klimmen en klauteren) erg gaaf. Onze jongste twee vermaakten zich in de kinderboerderij. En we hebben het allemaal prima naar ons in gehad in het mooie, ruime (wel wat volle) zwembad!
Verder een mooie omgeving om te fietsen, dorpjes te bezoeken of te shoppen in bijvoorbeeld Roermond.

Cindy

Top maar toch wat tips

24 July 2018
7,4
Super leuk park veel te doen voor de kids alleen jammer dat veel dingen die niet gratis zijn!! Zo prijzig zijn.. dit geldt ook voor de eetgelegenheden.. misschien een idee dit goedkoper te maken aangezien je voor de bungalow al heel erg veel betaald.. en voor het fietsen huren ook!!

Cremers

Wij hadden 2x een geweldig weekend met ons gezin.

16 July 2018
8,4
Wij hadden een bungalow voor 10 personen. Was geweldig. Het enige wat tegen viel was het eten in het restaurant a la carte. En de pizza's vonden wij niet zo lekker. Maar dat zal misschien ook wel een kwestie van smaak zijn . Voor de rest vonden wij het erg geslaagd.

Rijkeboer

Het leukste kinderen park

14 July 2018
8,4
Park is geweldig voor kinderen kom er zelf al jaren nu een paar keer met met me nichtje geweest.
Ik zelf zou het aan iedereen aanbevelen om te gaan.
Ook omdat het goed ligt en heerlijk zo het bos in kan.

E. van der Meulen

Een geweldig weekend op park de lommebergen

14 July 2018
7,6
Wij hebben een super weekend gehad. Vooral voor onze kleinkinderen 4 en 6 jaar was er veel te doen.

margriet ghijsen

weerterbergen,je gaat uitgerust naar huis met een smile op je gezicht

14 July 2018
8,9
alles was goed, behalve de porties van de frites in de friture op t park

Maike Bongaerts

Super fijn weekend verblijf gehad.

12 July 2018
8,0
Geboekt voor 4/5 persoonshuisje terplekke een up-grade gekregen naar 6-persoonshuisje.
Lekker ruim voor 4 personen.
Kids hebben super genoten en daarom wij ook.

p van beugen

een gezellige vakantie in lommerbergen

08 July 2018
9,9
ik hoop dat het er goed bevalt geefnaar ik er ben geweesst een feedback

Herman Bollen

Mooi park net park

07 July 2018
8,9
En mooi net park met een zeer mooi centraal gebouwen zwem paradijs erg leuk voor kinderen die kunnen zwemmen schoon netjes leuk gezellig

Tilly

Fantastisch park!

07 July 2018
9,1
Wij hebben een zoontje van bijna 4 en van de zomer wordt het de 4 jaar op rij dat wij naar dit fantastische park gaan! Het park is erg kind vriendelijk, veel faciliteiten, goede eetgelegenheden met gezellig personeel en een heel mooi zwembad!.
Het eerste jaar was de vloer van ons huisje niet schoon, de kleding van ons zoontje zag er zwart van. Dit bij de receptie gemeld en dit werd goed door hun opgelost! Dit is het enige min puntje wat wij hebben gehad in de 3x die wij op het park geweest zijn.
Het park bevalt ons zo goed en ons zoontje vind het zo ontzettend leuk op het park dat we van de zomer weer naar dit park gaan!.

Isabel de Joode

Heerlijke vakantie

06 July 2018
5,0
Het park was super leuk. Leuke restaurants waar we zeker gebruik van hebben gemaakt.
Super gezwommen in het super mooie zwembad. Het terrein was super schoon net als de bungalow. We gaan hier zeker nog eens naar toe.

Isabel de Joode

Heerlijke vakantie

06 July 2018
9,1
Het park was super leuk. Leuke restaurants waar we zeker gebruik van hebben gemaakt.
Super gezwommen in het super mooie zwembad. Het terrein was super schoon net als de bungalow. We gaan hier zeker nog eens naar toe.

Elly Verheezen

Het is een heel leuk park voor groot en klein je kan de dagen leuk besteden op p

06 July 2018
7,6
Dit park is een overzichtelijk park en is heel mooi aangelegd zo door de bossen heen en is een zeker een aanrader waard top

Francine

Zeer kindvriendelijk park

05 July 2018
9,4
Park was super,zeer kindvriendelijk.de eetgelegenheden op 1 restaurant na waren goed

Sascha

AANRADER!!

05 July 2018
9,0
Wij zijn onwijs tevreden over dit park!! De faciliteiten op het park zijn uitgebreid gezellig en perfect voor kleine kids. De bollo show, de indoorspeeltuin en uiteraard het zwembad zijn groot favoriet, maar vergeet de avontuurlijke buitenspeeltuin en kinderboederij niet!! Het ligt in een heel leuke omgeving waar als je langer dan een weekend er naar toe gaat echt eens er op uit moet gaan, verborgen stadjes met grote markten zijn echt een cadeautje!! De huisjes mogen daarin tegen echt een opknapbeurt gebruiken.. wij komen er graag sowieso een keer per jaar!! Verder zijn ze qua service echt een van de beste parken, mijn zoontjes zijn onwijs bollo fan en mijn jongste had een mooie tekening gemaakt, twee dagen nadat wij thuis waren lag er een kaart in de bus van Bollo. Nou dat vind ik echt top!!

Bea Hazelebach

Familie weekend

05 July 2018
8,3
Het is een heerlijk park voor zowel jong als oud. We hebben heerlijk genoten van alles. De kleinkinderen hebben ook genoten. Zeker van de midgetgolf baan. Verder hebben de ouderen genoten om eens naar Swalmen te kunnen. We zijn grote Max Verstappen fans, we wilde zijn shop eens bezoeken. Dit is vanaf dit park perfect te bezoeken. We hadden ook super weer.

nicole

een geweldig mooi en fijn park voor jong en oud

05 July 2018
9,9
Het is een fijn park, huisje was schoon, mensen waren erg vriendelijk. Er is veel te beleven en veel keuze uit eetgelegenheden. Ik geef alles een 10 omdat er eigenlijk niks in me opkomt wat verbeterd zou moeten worden. Dit park zou ik zeker aanbevelen
Fotos heb ik helaas niet die staan ingeplakt in een foto album, maar hopelijk maak dit de winkans niet kleiner.

Joke kuchler

Fijne week in de lommerberg

03 July 2018
6,4
Super vriendelijk personeel mooi park lekker zwembad maar jammer genoeg waren de eetgelegenheden niet echt goed en dat is zonde voor zo,n park,dit jaar gaan we naar Twenhaarsveld waar van ik begrepen dat de eetgelegenheden goed zijn dus ik hoop dat echt want lekker eten is toch iets wat bij een goede vakantie hoort

Marga hoogendijk

Super sinterklaasfeesten gehad

03 July 2018
7,4
De huisjes zijn wel toe aanvernieuwing

Mechtelt

Fantastisch park met een super ligging

03 July 2018
9,4
Afgelopen voorjaar voor de tweede keer een bezoek gebracht aan De Lommerbergen. In principe hoef je het park niet af: een fantastisch zwembad, een gloednieuwe speeltuin, een interactieve kinderboerderij en natuurlijk Bollo!
Wij zij een dagje naar Roermond geweest. Lekkere vlaai gekocht en wat geshopt. Venlo vonden wij ook verrassend leuk (afgelopen keer geen tijd voor gehad).
Het park ligt midden in/op de heuvels, waardoor je het gevoel hebt in het buitenland te zijn. Het is jammer dat het voor ons zo ver weg is, anders zouden we zeker vaker komen!

Mariet

Lommerbergen is top!

16 March 2018
9,9
Tich keer geweest en blijft mooi park, met de Limburgse gezelligheid en vriendelijk personeel!

Angela

Super vakantiepark

28 December 2017
9,6
Super park kom er al een paar jaar en steeds weer de nr 1 als vakantieplek!

Veronique

Lekker genieten

24 May 2017
7,9
Samen met de kinderen een superleuk weekend gehad in vakantiepark Lommerbergen. Oké de huisjes zijn niet meer de nieuwste en wel aan vernieuwing toe, maar dat weet je van te voren. Alles was netjes en schoon en de bedden in orde. Naar dit park ga je met de kinderen vanwege het mooie subtropische zwembad en leuke activiteiten! En onze kinderen vonden het fantastisch!! Ze wilden graag nog langer blijven en vragen ons regelmatig wanneer we weer naar De Lommerbergen gaan..dat zegt genoeg!

punkster

Dit park viel tegen

30 April 2017
4,6
Waardeloos achterstallig kapot huisje en niet diervriendelijk, onbehulpzame receptie.

De Lommerbergen zelf is erg mooi. Echter de huisjes vielen tegen: stinkend toilet, eetkamerstoelen de bekleding stuk je hebt t hout met splinters in ej knieholte. matras draaide ik om ik lag in een kuil en toen was het een grote schimmel plek niet een kleinte maar 1/3 zo groot van het matras was schimmel. de borden stonden bij aankomst vuil in de kast en meer dan de helft van servie smoest worden aangevuld omdat het er niet meer was. de sigaretten peuken lagen voeral voor eht huisje. de hond waar je elke dag voor betaald mag niet nergens mee in. nietr in het restuarant niet in het voerdekte gebueren wij konden dus niet uit eten. jankende kinderen die je omver klopen , kinderen ongewenst aan je tafeltje, schreeuwend gillend in het restaurant die mogen wel maar een hond die bij ons geiznslid is netjes naast mijn stoel ligt niet bij een ander ze tafeltje staat niet gillend blaffend of rennend door eht restaurant gaat is hier niet welkom. er mocht geen auto bij eht huisje prima zorg dan wel dat er op de parkeer terrein geneog ruimte is. wij waren hier vier dagen lang en niet een keer konden wij onze auto op de grote parkeerplaats kwijt. alles was vol. mensen parkeerde niet in de vakken dat was niet vreemd de belijning was weg. balie personeel werkte niet mee ik moest toch de auto daar neer zetten ik zeg hier heb je de sleutel doet u u best. nou toen kreeg ik een parkeer ontheffing bij eht huisje ze kwamen er achter dat het idd vol was maar hier heb ik wel drie dagen over gedaan en hun conclussie ja veel mensen buiten het park maken gebruik van ons zwembad en komen met de auto en parkeren hier. Landal dat is niet mijn probleem ik huur hier een huisje en kan niet eens de auto kwijt! Alle beklag gedaan inc foto's en we kregen 75 euro aan te goed bonnen als excuus. nadeel dit is een erg duur park en dan verwacht je dit niet. zeker niet voor landal!!! nooit meer dit park voor ons. bij the way in bijna alle parken van landal is de hond gewoon welkom in het restaurant. Ik kreeg bij Landal Coldenhove, en bij park in achterhoek complimenten voor het gedrag van onze hond liever een zo een hond dan een vervelend kind kreeg ik te horen en ook voor een hond mee betaal je hoop geld!

Elle de Boer

Leuk + kindvriendelijk park!

07 February 2017
8,6
Wij zijn in Januari met de kinderen (2 en 5 jaar) naar Landal De Lommerbergen geweest en hebben een geweldig weekend gehad! Het park is écht heel kindvriendelijk met allerlei activiteiten en natuurlijk ook het mooie zwembad. We hebben ons hier op en top vermaakt!

De Bollo-club was ook altijd feest en verder zijn de faciliteiten ook in orde. De huisjes zelf zijn inderdaad wat verouderd, maar voor ons was dat geen enkel probleem. Alles was schoon, de meubels prima en ook in de bedden hebben we prima geslapen. Wij hadden wel een 6-persoons bungalow met zijn viertjes. Een prima huisje met genoeg ruimte, vrij uitzicht, een open haard en alles netjes. Oké, geen vaatwasser, dat is natuurlijk jammer ;-)

Landal De Lommerbergen is een geweldig park voor wie met (jonge) kinderen er lekker een weekend of midweek op vakantie wil. De Limburgse omgeving is ook prachtig en er zijn voldoende leuke uitstapjes op korte rij-afstand.

Fam Kuypers

Park de Lommerbergen is top

22 December 2016
9,1
Het was puur genieten op het Landal park De Lommerbergen! De kinderen gingen helemaal los in het zwembad. Papa en mama lekker genieten van de koffie, leuke sfeer, groene omgeving, en nog veel meer. Het huisje was dik in orde. Misschien niet de nieuwste bungalows meer, maar alles netjes en schoon dus prima! Plaza ook gezellig, winkeltje, snackbar, en verder ook speeltuinen (binnen en buiten), leuke animatie voor de kids. Gewoon een supergezellige midweek in Limburg gehad!

F. Delbroek

Beoordeling door F. Delbroek

27 October 2011
7,4
De Lommerbergen zijn gewoon toppie voor het hele gezin. De kids zijn gek van Puk en Pelle en van de superactiviteiten die voor hen georganiseerd worden in het kinderhofje. Een bezoek aan de kinderboerderij en het subtropisch zwembad staan ook dagelijks op het programma. En wij kunnen intussen genieten van lekkers in de restaurantjes of  genieten van het haardvuur in het gezellige huisje, midden in het bos.

Mevr. van Roosmalen

Beoordeling door Mevr. van Roosmalen

14 May 2011
7,4
Landal De Lommerbergen is een heel fijn park, ook voor kinderen met een handicap, en heel goed toegankelijk. Er wordt van alles georganiseerd voor zowel groot als klein van puk en pelle voor de klnderen en fijne muziek en heel fijn personeel dat voor iedereen klaar staat. Je kunt er ook midgetgolfen en bowlen.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal De Lommerbergen

Plaats beoordeling

De reviews van Landal De Lommerbergen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.