Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte ervaringen

7.4
25 ervaringen
Algemeen
7.2
Ligging van het park
8
Faciliteiten op het park
7.8
De accommodatie
6.4
Service
7.2
Eetgelegenheden
7.5
Kindvriendelijkheid
7.9

25 Ervaringen met Center Parcs De Huttenheugte

Peter

Waardeloos

18 November 2020
2,4
In deze corona tijd zou men zich bij centerparcs eens achter de oren moeten krabben. Restaurant, zwembad en alle andere overdekte activiteiten moeten dicht. De ene activiteit die je als volwassene nog kon doen was adventure golf, maar dat kon niet op de activiteiten voucher. Een heel miniem menu voor de afhaal maaltijden maar wel volle prijs rekenen. Als compensatie krijg je schijntje terug van de prijs voor deze geboekte vakantie. Schandalig en onbeschoft. Wees dan gewoon eerlijk, doe de parken dicht en geef mensen hun geld terug ipv een tegoed voucher, die je dan net als de compensatie pas na 6 weken krijgt.

Maria

Centerparcs huttenheugte

23 October 2020
4,1
De accommodatie op het park is ronduit smerig! Zeer slecht schoon gemaakt.
Etensresten in de pannen, haren in de bestek la, schimmel en roest in de badkamer. Naalden gevonden op de grond, wij bezochten met 4 kinderen dit park dus vind dit echt uit den boze. Verder promoot center Parcs met het kiwa covid-19 keurmerk, snap niet hoe ze dit ooit hebben gekregen, hygiëne was zeker in de accommodatie niet terug te vinden.
Ik had meer verwacht voor het geld wat er betaald is voor een weekend. Ik raad dit park dan ook zeker af!

Sandra

Duur voor wat je krijgt

14 October 2020
5,9
Oude vieze roestige douche/bad. Geen fatsoenlijke bank om te zitten. Bedden zijn beschadigt en je ligt in een kuil.
Personeel is vriendelijk! En met de maatregelen snap ik veel maar wat extra service zoals en bos bloemen en paje kaarten oid is toch het minste nu in deze tijd. Centerparks is wat mij betreft verleden tijd. Veel te duur voor wat je krijgt.

Droog

Fijne vakantie, maar vies huisje en erg slecht bedden

01 October 2020
3,4
Park was mooi, huisje was erg ouderwets en slecht schoongemaakt. Er lag snoeppapier, kaas en een haar speldje onder de bank. En plastic en een duikbril onder het bed. Veel spinnenwebben en spinnen. Betaald voor 2 Linnengoed pakketten. Snap dat niet helemaal want 2 volwassen en 1 baby onder 1 jaar hebben echt maar 1 pakket nodig. Baby slaapt echt niet in een groot bed. En ook maar 1 pakket gekregen. Maar dus wel voor 2 betaald. Erg slechte bedden. Ook een nacht eerder naar huis gegaan, omdat slapen echt niet meer ging. Wij zouden dit pak afraden. Park is mooi maar huisje en slapen een drama.

Petra corstjens

Mooi park in het groen

05 September 2020
8,0
Huisje ligging oke mooi park in het groen goed gaaf zwembad.

Vollie Ruiter

Heerlijke gezinsvakantie

04 September 2020
7,7
Wij zijn een weekje naar de huttenheugte geweest. Wij vinden het een heel mooi park. Bosrijk, maar toch ook open door het meer. Onze cottage was netjes en schoon, hier en daar wel gedateerd, maar dat vonden wij niet erg. Gaf ons echt het vakantiegevoel. Het is een park waar veel te beleven is en ook veel te doen is. Je kunt je prima een week vermaken op het park, maar dan moet je wel een dikke portemonnee hebben want het is best prijzig. Mijn tip is om boodschappen in Coevorden of Dalen te doen. Dat is een stuk goedkoper dan in de daily food store. De market dome is leuk en gezellig opgezet. Je kunt er ruim kiezen om ergens te eten of af te halen. Wel vonden wij dat het niet geheel duidelijk was waar de take away voor de pizza's was. Uiteindelijk wel gevonden. Ik mist bijvoorbeeld een infomap, kan zowel digitaal als op papier. Hier kan bijvoorbeeld tot hoelaat winkels/restaurants open zijn. Verder hebben wij ons heerlijk en prima vermaakt. Veel gewandeld over het park en erg genoten van de omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar. Helaas wil mijn telefoon geen foto's plaatsen.

Maike

Park mooi. Huisjes BAGGER

29 December 2019
5,4
Zeer oude huisjes. 30 jaar niets aan gebeurd. Verhouding prijs kwaliteit. Een 1

Snippe

Leuk huisje aan het water en prima zwembad

09 May 2019
7,3
Park is genoeg te doen voor de kids. Savonds zijn er wel wat leuke activeiten. Zwembad is prima en doordeweeks niet druk, en dat is prima voor mij. Ik heb nu friends voordelen en dat leken leuke voordelen om 13:00 u inchecken en kado in je huis bij aankomst verder korting op bepaalde dingen wat niet echt denderend is. Bij mij was er echter geen geschenk bij aankomst in het huisje. ik kon alleen een boek 50 jaar centerparks gratis halen bij de receptie. Ik heb gevraagd na het welkomst geschenk maar het werd een beetje lachend weggepraat. en kreeg het gevoel dat deze mevrouw dit niet begreep. en dat is teleurstellend. Enige voordeel van friends zijn is dus early 13:00uur checkin.
Verder niets bijzonders

Diane

Toppertje!

07 May 2019
8,3
De Huttenheugte is ons favoriete Center Parcs bungalowpark. Hier komen we al jaren (van jongs af aan) en het blijft genieten. De bungalowhuisjes zijn inmiddels wel opgeknapt en ook de Aqua Mundo heeft een metamorfose ondergaan, maar nog steeds voelt het als "thuiskomen". Wat een heerlijk park!

D. van der veen

Ontzettend goede service!

31 August 2018
8,9
Een aantal jaar geleden kwamen wij met een ander gezin op de huttenheugte en we hadden een huisje gehuurd. Kwamen we in dat huisje, waren ze aan het verbouwen dus daar konden we natuurlijk niet verblijven.. Volgende huisje, het lekte waardoor alle bedden doorweekt waren.. Wij helemaal in de stress, hebben we als vergoeding een extra luxe huisje gekregen en omdat we zoveel pech hadden mochten we gratis mee eten met het diner savonds, dit was heeeeerlijk! we hebben uiteindelijk een topvakantie gehad door de goeie service!

Judy Haveman

Leuk park dicht bij Plopsa en dierentuin Emmen.

26 August 2018
7,1
Park is mooi om te zien met het water in het midden. Leuke dierenweide en zwembad. Ideaal gelegen als je naar Plopsa Coevorden wilt. De accommodaties zijn verouderd en dat is te merken aan de inrichting en kwaliteit van het bed. Verder hebben we een hele leuke vakantie daar gehad.

Vorstenbosch

Te duur voor wat je krijgt

24 August 2018
5,1
Ga er nooit meer naar toe met kerst geweest met de kids. Kinderbingo betaal je best wel wat voor. Veel kinderen weinig prijzen. Geen presentjes ofzo voor de kids. Moet overal voor betalen als de kids iets willen doen. Eten duurt te lang in het restaurant.
De paden lopen stijl naar het huisje. Bij ons langs was er een vrouw in een rolstoel. Ze kon steeds Amper het huisje bereiken door gladheid en omdat het zo stijl is. Schandalig werd niets voor die mensen gedaan.

Anita

Leuk park

11 August 2018
9,0
Is al wel een poosje geleden maar een leuk gezellig huisje en leuk zwembad, lekker eten enz. zeer tevreden.

Nicole Dokter

Het was gezellig op de Huttenheugte

05 August 2018
9,1
Het park was gezellig en het zwembad fantastisch

Froukje Klok

ALTIJD EEN FEEST!

31 July 2018
9,7
Heerlijke vakantie gehad bij jullie vorig jaar december. Dit jaar gaan we voor de eemhof. Huttenheugte mooie huisjes en schoon. Niks op aan te merken. Zwembad ook erg leuk vooral de wildwaterbaan was een enorm succes. Dit jaar naar de eemhof ivm meerdere uitdagingen voor onze oudste zoon (9 jaar). Elk jaar willen we center parcs gaan bezoeken met ons gezin.

Coby den butter

in de huttenheugte gezellig een mooie vakantie

06 July 2018
7,6
alles was netjes.het eten was lekker en het huisje was prima

Jana, Philip en de kids

Leuke vakantie gehad

06 March 2018
7,9
Wij waren afgelopen voorjaarsvakantie op Center Parcs De Huttenheugte samen met onze kinderen (6 en 9 jaar). We hebben het allemaal naar onze zin gehad! De huisjes zijn vergane glorie, maar voldoen voor ons nog wel. Ze worden ook vernieuwd trouwens. Het park zelf heeft alles wat je nodig hebt om een weekend of midweek even lekker vermaakt te worden. De Aqua Mundo is natuurlijk helemaal het einde!

j.van Veldhuyzen.

De slechte vakantie ooit. Na twee dagen snel naar huis.

15 July 2017
5,4
Nummer huis 625. Zeer slechte bedden.Buiten te vies om te lopen en zitten. nooit meer voor die prijs.

Fam. Nieuwenhuis

Volop genieten!

14 April 2017
9,4
De Huttenheugte is een fantastisch Center Parcs park! We komen er al van jongs af aan, maar het blijft leuk om terug te gaan. De cottages zijn prima in orde en van alle gemakken voorzien. Het Aqua Mundo zwembad is een groot plezier voor jong en oud! De overige faciliteiten (supermarkt, Market Dome met winkeltjes, speeltuinen, restaurants) zijn ook allemaal dik in orde. Wij komen zeker weer terug, want de kinderen vinden het hier ook echt geweldig. In het park ook veel leuke activiteiten voor ze, maar er zijn ook veel leuke uitstapjes in de buurt. Aanrader dus dit park :)

Babette

Goed verblijf gehad in De Huttenheugte

15 February 2017
8,1
Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe... dat was écht heel lang geleden dat we daar voor het laatste waren. Maar erg leuk om er weer eens naartoe te gaan. Wij hebben er een hele fijne midweek doorgebracht in een VIP cottage die van alle gemakken was voorzien o.a. een sauna! Het park zelf is verder erg gezellig en ziet er netjes uit. Er heerst ook wel nog steeds echt dat Center Parcs gevoel. Natuurlijk hoort het zwemmen in het Aqua Mundo subtropische zwembad er ook bij. Ons zoontje vond dat fantastisch en heeft het daar enorm naar zijn zin gehad. Er zijn verder ook veel leuk activiteiten in De Huttenheugte te beleven, maar een uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden mag niet ontbreken met kinderen, want dit ligt direct naast het park. Ideaal! De volgende keer willen we ook nog een bezoekje brengen aan het Wildlands Adventure Park in Emmen. Qua eten is er trouwens ook voldoende keuze. Wij hebben vooral genoten van de Fuego Adventure Grill, maar ook de pizza's zijn lekker. Al met al kunnen wij de Huttenheugte zeker aanraden. Helemaal als je met jonge kinderen komt.

Halman

Beoordeling door Halman

20 January 2013
9,0
Wij zijn al eerder geweest met Pasen, wij gaan nu dit jaar weer.
Wij zijn met 6 volwassenen en 2 kinderen. 4 Jaar geleden deed de buitenlamp het niet ,doorgegeven en binnen 2 uur was het verholpen.
Als het dit jaar weer goed bevalt komen wij volgend jaar weer.

Elly Ritsema

Beoordeling door Elly Ritsema

30 November 2012
8,7
wij hebben toen de kinderen klein waren al zoveel plezier beleefd in een van jullie bungalowparken en nu zijn we 20 jaar verder en we kunnen er ons al op verheugen dat we kerst in een van jullie parken vieren..heerlijk!!!Lekker laten verwennen na een drukke periode werken..wat wil een mens nog meer. Ga zo door!!

rosenne

Beoordeling door rosenne

30 July 2012
9,9
super goed goed eten vriendelijke personeel 
leuke activiteiten 

Petra de Leeuw

Beoordeling door Petra de Leeuw

30 April 2012
9,1
Ik geniet er elke keer weer als ik er kom.
Het is een prima plek om er heen te gaan.
Ben nu al z\'n 10 keer geweest en het verveelt nooit.
Wij zijn al een keer in Duitsland geweest maar ik kom
tocht weer terug bij de Huttenheugte.

Nelly Bloemzaad

Beoordeling door Nelly Bloemzaad

20 December 2011
8,6
Wij gaan ieder jaar wel tenminste een weekend naar De Huttenheugte. Het is een ontzettend gezellig park, mede door de opzet en de indeling van de horeca-gelegenheden en de andere, sportieve faciliteiten. Daardoor is er altijd veel beweging en gezelligheid om je heen. Het personeel is bijzonder vriendelijk

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Center Parcs De Huttenheugte

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs De Huttenheugte zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis vakantie
naar Duinrell!

Verblijf jij straks in een Premium 6-persoons Duingalow op Vakantiepark Duinrell inclusief toegang tot het Tikibad en het Attractiepark?


Vul de Parkvakanties enquête in & doe mee!


Doe mee & win!
Als je de vragenlijst afmaakt krijg je van ons sowieso 75,- euro korting op een verblijf op Vakantiepark Duinrell in de kerstvakantie!
Duinrell Duinrell