Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven ervaringen

7.4
20 ervaringen
Algemeen
7.5
Ligging van het park
8.2
Faciliteiten op het park
7.3
De accommodatie
6.6
Service
7.3
Eetgelegenheden
7
Kindvriendelijkheid
8.1

20 Ervaringen met Bospark 't Wolfsven

C. O

Verschrikkelijk t’wolfsven Mierlo. Erg vies/stinkt geen comfort in W4A

11 January 2024
3,6
Veel te duur voor wat het is W4A comfort, nou comfort was ver te zoeken. Veel troep onder matrassen en onder en achter de bedden. Overal nieuwe en oude spinnenwebben. Veel vieze vlekken op de wanden, ramen binnenkant erg vies, vieze vaat in de kastjes. Het stonk heel erg, het leek wel een hondenkennel ook de stofzuiger 2x verzocht om een schone niet stinkende stofzuiger. Van 1 december tot 29 december 2023 Roompot business €2000,00 incl. €250,00 eindschoonmaakkosten het was nog geen €25,00 schoonmaakkosten waard. (We hadden tijdelijk woonruimte nodig). Wij hebben het huisje schoner achter gelaten dan dat het jaren was en verzocht om de €250,00 eindschoonmaakkosten of een gedeelte retour te krijgen, maar we hebben geen bewijs zeggen ze dus niets retour. Nooit meer Roompot voor ons bah bah

Mtj van Ansem

Ganzenpoep

09 July 2023
8,6
Het park is prima, alleen het zwemmeer is erg vies en on hygiënisch, honderden ganzen met overal ganzenpoep, jammet

Paul Jong

Faciliteiten prima, bungalows verouderd

02 January 2022
6,6
Park op zich was wel leuk. Grote speeltuin en ondanks de maatregelen waren er voldoende entertain mogelijkheden voor de kids.
De wat oudere bungalows waren een beetje smoezelig. De woonkamer en keuken waren wel oke maar de rest was een beetje viezig met gebruikte mondkapjes onder het bed en hele stukken brood van een vorige bezoeker. Boven zaten de ramen vol spinnenwebben en insectenbloed. De bedden (beddengoed wat minder, zaten gaten in) waren verder wel prima.
Supermarkt was prima in orde. De pizza's moet je er overigens niet bestellen. Ik denk dat het de minst lekkere waren die ik ooit heb gegeten. Leek erop dat het ingekochte diepvriesmodelleltjes waren die in oven werden afgebakken en waarvoor een fikse prijs werd gerekend. Niet doen dus!

Merita

Vreselijke service

09 November 2021
3,6
Afgelopen weekend op dit park verbleven. Bij aankomst was het huisje helaas niet goed schoon. We vonden schaamhaar aan de douchewant, vies bestek en een vieze vloer. Bij het vertrek al het vuil weggebracht, bedden afgenomen en vaat in de vaatwasser gezet. Dit is niet genoeg, want de volle borg wordt ingehouden.

Mocht je hier naar toe gaan, dan raad ik u aan om uw troep achter te laten en weg te gaan, omdat u de borg niet terug gaat krijgen.

Dit wordt u overigens verteld door een arrogante vrouw achter de receptie die u niet gelooft. Geen aanrader, verder zoeken.

Groetjes huisje 71

Yvonne

Wat een prachtige plek voor een camping! Helaas is het sanitair slecht.

08 May 2021
7,4
Voelt een beetje als “Afroom pot” en niet als Roompot. Wat een geweldige ligging en kans voor een vakantiepark. Maar op de camping zijn de voorzieningen echt ondermaats. Oud, niet van deze tijd en gebreken. Hoe fijn zou het zijn als het daar ook zou voldoen aan het Roompot gevoel. Maar dit voelt meer als geld verdienen zonder waar te maken waar je voor staat.... dit kan echt veel beter!

Herman

Omboeken midweek

28 August 2020
6,1
Heb per ongeluk foute midweek geboekt. Zeer goed geholpen door servicedesk en Roompot. Compliment voor het omboeken van onze midweek. Veel Dank!

Anne Floris

Super vakantie park

20 August 2018
8,9
Heerlijk park vooral met goed weer, met slechter weer is er ook een binnenzwembad maar die is niet heel groot en voor de kinderen word er erg veel georganiseerd.

a.c. veldman

was gezellig

14 July 2018
7,0
was leuk en zou het aanraden en het ligt ook centraal je kan naar veel plekken toe

Tamara

Voor kinderen geweldig

07 July 2018
7,4
Animatie is top! Ook in het naseizoen. Huisjes verouderd en vies. Slechte bedden en geen fijne bank
Maar omgeving mooi, faciliteiten in orde. Prima vakantie gehad ondanks het natte weer. Tot snel bij :deeeee Roompot, de Roompot , vakantie bij de Roompot!!!( blijft zo lekker plakken dat liedje!!!! Haha) dochterlief is verliefd op Bas!

Michelle Van Der jagt

Leuke vakantie gehad

06 July 2018
7,4
Heel leukt park. Veranda zat los werd gelijk gemaakt. Mooi open water op te zwemmen erbij. Heerlijk in bossen.

Mijn zoontje was niet lekker en wou naar huis 2 dagen eerder weggaan kreeg netjes me geld terug voor wat je per dag betaald. Goeie servies

Karin Behrendt

Beoordeling door Karin Behrendt

16 September 2013
9,0
Wij komen hier al een aantal jaren voor een weekendverblijf.
Onze kinderen judoen op nationaal niveau en hebben regelmatig toernooien/NK\'s in Eindhoven en Mierlo. Het is hééééééérlijk relaxet vertoeven zo vlak bij de Strabrechtse Heide (Heeze) en Eindhoven/Geldrop/Helmond op korte afstand.
Wij ( vader,moeder en 2 pubers) genieten van het ruim opgezette park met de grote vijvers en het zwembad.
Meestal kook ik in het huisje een gezonde maaltijd maar ook de horeca/supermarkt is heel erg goed op \'t Wofsven.
Wij zijn allemaal natuurmensen en sportief dus de loopschoenen gaan ook wel even aan om een rondje vijver te rennen. De huisjes/cottage\'s zijn prima en compleet ingericht en ook heel belangrijk.....goede bedden EN schoon sanitair .Aloooohaaaa .....ik wil best die cheque van 100 euro winnen want we hebben superveel zin om weer eens te gaan :D

Yvonne Lubbe-Lindsen

Beoordeling door Yvonne Lubbe-Lindsen

12 June 2013
8,0
Wolfven ligt lekker tussen de bomen en onze kinderen vonden het heerlijk om daar tussendoor te rennen en van de heuveltjes af te rennen. Het terras met uitzicht over water was heerlijk voor ons!

Robert T

Beoordeling door Robert T

20 February 2013
7,3
\'t Wolfsven is een leukpark gezellig park om voordelig, maar vooral ook leuk vakantie te vieren. Je kunt met de auto naar binnen rijden als je een pasje van het huisje hebt, wat zeer makkelijk is. Je mag de auto namelijk ook voor de deur van het huisje parkeren. Het zwembad is niet groot, maar wel uitstekend voor de mensen die het gewoon leuk vinden om baantjes te zwemmen bijvoorbeeld. Ook is er een cafe waar je wat kan gaan drinken, een snackbar, er zijn trampolines voor de kids en voor in de zomer is er een groot meer om in te zwemmen met een waterglijbaan! Het park ligt dichtbij Eindhoven, en ook daar is het altijd gezellig om wat rond te lopen en een terrasje te pakken! Kortom een leuk park voor het hele gezin!

Simoen Marika

Beoordeling door Simoen Marika

23 October 2012
9,9
de eerste keer dat ik zo op vakantie ga en dat is zeker voor de volgende jaren  zo !!!

froukje bruinsma

Beoordeling door froukje bruinsma

23 September 2012
8,3
De white camp cottage in kindvriendelijke uitvoering staat op een veldje met een hek erom heen. Gezinnen met kleine kinderen, dit is een uitkomst ! Zo relaxt, voor de ouders is dit ook vakantie vieren. Want je kind kan spelen in de zandbak, van de glijbaan af sjoefen of op een muis hobbelen. Terwijl jij heerlijk op je veranda zit aan de koffie... Ze kunnen, door de omhijning namelijk nooit de weg oplopen, zelfs niet eens uit het zicht verdwijnen. De AANRADER voor gezinnen met kids: Type WVS6K op Bospark \'t Wolfsven bij Mierlo


MOORS LEON

Beoordeling door MOORS LEON

07 August 2012
9,6
VRIENDELIJKHEID OP PARK

moed leonie

Beoordeling door moed leonie

05 July 2012
6,6
wij zijn bij het bospark wolfsven geweest.we lagen in een chalet wat volledig omheind was.dat was heel fijn want zo konden mijn 3 kleine kindjes niet weglopen,ook lag er een klein speeltuintje binnen in met zanbak. voor dat alleen zou ik daar weer op vakantie gaan.

tineke houdijk

Beoordeling door tineke houdijk

29 May 2012
7,4
gezellig / ruim en mooi park


bij elkaar maar ook privancy

hjvandestreek

Beoordeling door hjvandestreek

20 December 2011
8,1
de vakantie parken van de roompot zijn voor ons de mooiste parken om te reserveren en daar maken we ook greetig gebruik van en niet om dat het de mooiste parken zijn maar voor een normaal gezin ook betaalbaar en dus genieten we dubbel en kunnen .

Ivon

Beoordeling door Ivon

27 December 2009
7,4
Wij hebben genoten ieder jaar, opnieuw van zo\'n gastvrij park als Bospark \'t Wolfsven, waar we ons echt op ons gemak voelden. Inmiddels zijn we zelf grootouders en willen heel graag terug naar ons oude vertrouwde plekje, we hebben heerlijk gezwommen gewandeld en zijn veel uit eten geweest kortom het was elke keer een feest! We komen zeker terug!

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Bospark 't Wolfsven

Plaats beoordeling

De reviews van Bospark 't Wolfsven zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.