Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Roompot toont prijzen voortaan inclusief reserveringskosten

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 03 april 2017 — 1 minuut lezen
Roompot toont prijzen voortaan inclusief reserveringskosten

Vakantiepark-keten Roompot Vakanties laat voortaan alleen nog maar prijzen zien inclusief reserveringskosten.

Een mooie ontwikkeling die natuurlijk bijdraagt in het tonen van een eerlijke en transparante prijs naar de klanten! Dus namens Parkvakanties: klasse Roompot!

De kosten voor bedlinnen en de eindschoonmaak zijn nog niet bij het getoonde bedrag op de Roompot website inbegrepen, maar deze kosten zijn ook optioneel en dus niet verplicht.

Toeristenbelasting

De enige verplichte kosten die Roompot nu nog niet standaard bij de prijs laat zien is de toeristenbelasting. De toeristenbelasting verschilt  per gemeente en bedraagt gemiddeld ongeveer € 2,- per persoon per nacht. 

Omboeken zonder extra kosten

Nóg een pluspunt: je vakantie bij Roompot achteraf omboeken is mogelijk zónder extra kosten. Uiteraard is dit op basis van beschikbaarheid, maar toch ook fijn dat dit mogelijk is.

Gratis betalen in termijnen

Tot slot is het bij Roompot Vakanties voortaan mogelijk om je vakantie in termijnen te betalen. En dit kan ook nog eens gratis! Dus zonder extra verborgen kosten kun je je verblijf in een Roompot bungalowpark rustig in termijnen betalen. Tijdens het plaatsen van je reservering geef je zelf aan in hoeveel termijnen je wilt betalen. De eerste betaling moet wel binnen 15 dagen gedaan worden en uiterlijk 4 weken voor de aankomstdatum dient het gehele bedrag wel voldaan te zijn. Handig toch? 

Center Parcs, Landal.. Wie volgt?

Wij van Parkvakanties zijn nu natuurlijk wel erg benieuwd of de grote vakantiepark-aanbieders Landal GreenParks en Center Parcs ook dit goede voorbeeld gaan volgen en net als Roompot voortaan de prijzen inclusief de reserveringskosten gaan tonen. Bij Landal betaal je € 25 reserveringskosten en bij Center Parcs bedragen de reserveringskosten € 29,50 per boeking. Bij beide aanbieders betaal je bovendien ook verplichte kosten voor het bedlinnen.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+



Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!



Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties