Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

EuroParcs vakantieparken nu bij Roompot Vakanties te boeken

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 22 maart 2017 — 2 minuten lezen
EuroParcs vakantieparken nu bij Roompot Vakanties te boeken

Vanaf april 2017 kun je je vakantie op één van de negen parken van EuroParcs boeken bij Roompot Vakanties. Roompot Vakanties gaat vanaf dan de volledige verhuuractiviteiten van EuroParcs verzorgen.

Naast de overname van de verhuuractiviteiten van EuroParc gaat Roompot Vakanties ook herontwikkelen op een aantal strategische locaties. In een aantal van deze projecten zal Roompot Vakanties samenwerken met EuroParcs.

Grootse samenwerking

“Deze samenwerking is groots te noemen in de Nederlandse vakantiewereld. Wij zijn erg blij met de kansen die deze exclusieve samenwerking biedt met Roompot Vakanties. Daardoor zijn we in staat om nog betere verhuur- en verkoopresultaten te behalen.” Aldus Wim en Wouter Vos, directeuren van EuroParcs. De directie voerde afgelopen maanden uitgebreid overleg met Roompot Vakanties.

Zomervakantie bij EuroParcs Resort Limburg

Zomervakantie bij EuroParcs Resort Limburg

Luxe vakantiehuizen in een natuurlijke omgeving

Luxe vakantiehuizen in een natuurlijke omgeving

Plus 1.500 luxe vakantiewoningen

Roompot Vakanties is goed voor meer dan een half miljoen boekingen per jaar in Nederland én het buitenland. Met het nieuwe aanbod van EuroParcs groeit het portfolio met nog eens 1.500 luxe vakantiewoningen. Deze bungalows en vakantiehuizen staan voornamelijk in vakantieparken in populaire regio’s. Bijvoorbeeld Resort Biesbosch en Resort Limburg, beide met prachtige ligging in de natuur. De Europarcs vakantieparken zijn vooral populair onder vakantiegangers uit Nederland, Duitsland en België. Voor Roompot Vakanties is de samenwerking met EuroParcs een versteviging als grootste vakantienaanbieder van Nederland.

Roompot: "Gasten beter bedienen"

Jurgen van Cutsem, CEO Roompot Vakanties: “Met deze samenwerking kunnen we onze gasten uit Nederland en onze gasten over de grens nog beter bedienen met mooie vakantie accommodaties in prachtige gebieden in Nederland” En dat is natuurlijk het belangrijkste!

Parkvakanties zal de EuroParcs parken voortaan ook boekbaar maken via Roompot Vakanties. De EuroParcs parkpagina's zullen wij ook gaan uitbreiden en verbeteren. Daarover later meer!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties