Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Vakantiepark Landal Miggelenberg in beeld

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 14 mei 2018 — 1 minuut lezen
VIDEO: Vakantiepark Landal Miggelenberg in beeld

Landal Miggelenberg is een héérlijk bungalowpark midden op de Veluwe. In dit filmpje zie je waarom dit vakantiepark van Landal nu écht zo leuk is. Kijk je mee?

Gabrielle en vriendin Marlies bezochten Landal Miggelenberg tijdens een ontspannen mini-vakantie. En tijdens hun midweek genoten ze volop van dit fijne park. Van het zwembad en de schitterende (en lekkere!) brasserie tot het luxe bungalowhuisje (mét sauna!) én natuurlijk de mooie natuur van de Veluwe direct op loopafstand van het park. Kijk de beelden maar!

Ervaring met Landal Miggelenberg

Zoals je ziet hebben Gabriëlle en haar vriendin zich prima vermaakt op vakantiepark Miggelenberg. Vooral de ligging midden in de Veluwse natuur vonden ze erg fijn. Maar ook los van de omgeving is het park een aanrader. Zeker óók voor gezinnen met (jonge) kinderen, want Landal Miggelenberg is een erg kindvriendelijk park met een Bollo-club, een toffe speeltuin, vele leuke activiteiten én een knus (maar leuk) zwembad.

Wil je meer zien en lezen over dit park? Lees dan de uitgebreide review van Landal Miggelenberg die Gabriëlle maakte.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje