Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Nieuw op Landal Domein De Schatberg: Mattel Play Center

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 14 juni 2018 — 2 minuten lezen
Nieuw op Landal Domein De Schatberg: Mattel Play Center

Wát gaaf! Op vakantiepark Landal Domein De Schatberg in Limburg is een wel héél leuk speelparadijs geopend: het Mattel Play Center! Leuk voor kinderen én ouders.

Op een hele bijzondere manier quality time met je kroost beleven doe je vanaf nu in de vernieuwde indoor speelwereld van Landal Domein de Schatberg. Dit wil je aan den lijve ervaren!

Mattel Play: magie ten top

Het Mattel Play Center vormt een speelconcept met een oppervlakte van welgeteld 2.000 vierkante meter. De helden van je kids komen hier tot leven. Waar je in de ene zone bijvoorbeeld capriolen uithaalt met Brandweerman Sam™, waan je je in andere themagebieden in de wereld van Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™ en Angelina Ballerina™.

Brandweerman Sam, Matel Play Center bij Landal Domein De Schatberg

Stap in de brandweerauto van Brandweerman Sam

Bob de Bouwer, Matel Play Center bij Landal Domein De Schatberg

Bob de Bouwer, kun jij het maken?

Bob de Bouwer, Matel Play Center bij Landal Domein De Schatberg

Het Mattel Play Center met nog meer Bob de Bouwer

Thomas de trein, Matel Play Center bij Landal Domein De Schatberg

Thomas de trein is er natuurlijk ook bij!

Matel Play Center bij Landal Domein De Schatberg

Aan de slag met Mega construx

Het speelparadijs staat niet alleen in het teken van actief spelen. Integendeel! Juist nieuwe dingen léren, door middel van plezier, staat centraal. Zo wordt door het bouwen in de Mega zones de creativiteit van de allerkleinsten geprikkeld en worden sociale vaardigheden naar een hoger level getild in de Roller Disco.

Domein de Schatberg

Het fascinerende Mattel Play Center is een onderdeel van een zeer uitgebreid Family Entertainment Center op Landal Domein de Schatberg. Sowieso was het al heerlijk toeven op dit bungalowpark in het Noord-Limburgse Sevenum. Van spetteren en varen in de natuurvijver en een plons nemen in het zwembad tot naar grote hoogte klimmen in de Klimboot Klimkong, niets is er te gek. Er is zowel een overdekt zwembad (met stroomversnelling en glijbaan) als een openluchtzwembad (óók met een glijbaan en een waterspeeltuin)!

Zwembad, Landal Domein De Schatberg

Het overdekte zwembad van Domein De Schatberg

En ook overnachten bij Domein De Schatberg is genieten. De bungalows (er zijn 170 in totaal) staan deels aan het water en zijn van alle gemakken voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een mooie rietgedekte 4-persoonsbungalow. Of ga met je hele familie of vriendengroep en huur de 14-persoons culinaire watervilla!

Bungalow, Landal Domein De Schatberg

De 4-persoonsbungalow luxe (4BL) op het park 

10-persoonsbungalow 10FL+, Landal Domein De Schatberg

De mooie 10-persoonsbungalow 10FL+ (Extra luxe bungalow!)

Met de toevoeging van het hippe Mattel Play Center, is Landal Domein De Schatberg een nóg spraakmakender park geworden waar zowel jong en oud de grootste lol tegemoet gaan. Op dus naar Domein de Schatberg met je schatten!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje