Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Nieuw duurzaam Landal park: De Reeuwijkse Plassen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 27 oktober 2016 — 2 minuten lezen
Nieuw duurzaam Landal park: De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen is een compleet nieuw vakantiepark van Landal GreenParks. Het park ligt midden in het Groene Hart (vlak boven Gouda) en direct aan de prachtige  Reeuwijkse Plassen. Vanuit je waterwoning met eigen aanlegsteiger kun je zó het water op!

Duurzaam vakantiepark

Wat Landal De Reeuwijkse Plassen écht uniek maakt is de duurzaamheid van het park. Het park beschikt over 145 duurzaam ontwikkelde waterwoningen. Bij de bouw van de woningen, de gebruikte materialen en de gehele opzet van het park is zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid en de minimale (of juist positieve!) impact op de omgeving.

Verantwoord, puur en eerlijk zijn de sleutelwoorden geweest bij de ontwikkeling van Landal De Reeuwijkse Plassen. Een prachtig concept en wij van Parkvakanties kijken er uiteraard naar uit om dit park snel te mogen bezoeken om het bungalowpark te onderwerpen aan een uitgebreide review. Zodra we dit gedaan hebben zullen wij uiteraard onze ervaringen met jullie delen!

Uitstekende faciliteiten

Landal De Reeuwijkse Plassen mag dan een maatschappelijk verantwoord en eco-vriendelijk vakantiepark zijn, maar het is bovenal ook een zeer modern park met uitstekende faciliteiten. De waterwoningen zijn modern en luxueus ingericht. De huisjes liggen bovendien stuk voor stuk aan het water. De meeste hebben een eigen aanlegsteiger dus huur een bootje en je voelt je koning te rijk.

Het vakantiepark beschikt verder over een overdekt zwembad, een indoor speelparadijs, een avontureneiland, een eigen parkwinkel en uiteraard een receptie. Tijdens de schoolvakanties biedt het park ook een recreatieprogramma aan.

Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen

Toch blijft de grootste attractie De Reeuwijkse Plassen en de groene omgeving eromheen zelf! Wandelen of fietsen om het meer of lekker het water op met een bootje, zwemmen of relaxen op het zandstrand. Genieten!

Het typisch Hollandse landschap in het Groene Hart is zonder meer ook een bezoek waard. Pittoreske dorpjes, groene weiden, schitterende boerderijen, lieflijke slootjes, plassen en polders. Steden als Gouda, Utrecht en Rotterdam liggen bovendien om de hoek en ook leuk voor een dagje uit.

Zin om uit eten te gaan? Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout ligt op loopafstand en hier kun je lekker eten met uitzicht over de plassen.

Landal De Reeuwijkse Plassen boeken?

Wil jij als één van de eerste bezoekers een huisje in Landal De Reeuwijkse Plassen betrekken? Dit kan! Het park is vanaf vandaag boekbaar met als eerste aankomstmogelijkheid 23 december. Wellicht leuk om de kerst door te brengen?

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje