Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal Ski Life

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 21 mei 2012 — 1 minuut lezen
Landal Ski Life

Wil je een wintersportvakantie combineren met een verblijf in een accommodatie van een gerenommeerd vakantiepark in het buitenland? Overweeg dan eens een wintersportbestemming van Landal Ski Life te boeken. Via hun website kun je nu al een voorboeking doen en ben je straks verzekerd van een heerlijke wintersportvakantie.

Landal Ski Life is razend populair onder sneeuwminnende reizigers. Naast parken in Nederland en België, beschikt Landal ook over accommodaties in populaire wintersportgebieden als Winterberg in Duitsland, het mondaine Zwitserland, het gezellige Oostenrijk en het prachtige Tsjechië.

Op de website van Landal Ski Life worden alle beschikbare parken handig weergegeven op een kaartje met daarop een deel van Europa. Zo vind je in Oostenrijk, vlakbij de Zwitserse grens, bijvoorbeeld Landal Hochmontafon, waar je het skigebied Gargellen/Montafon onveilig kunt gaan maken. Hier verblijf je - in een typisch Oostenrijks chalet - in een comfortabel appartement dat van alle gemakken is voorzien.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje