Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal Mooi Zutendaal: Het meest luxe vakantiepark in België

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 15 juli 2017 — 2 minuten lezen
Landal Mooi Zutendaal: Het meest luxe vakantiepark in België

Dat de prachtige natuur in Belgisch Limburg garant staat voor een geslaagd weekend of (mid)week ertussenuit is voor de meesten geen nieuws. Landal GreenParks zorgt echter met het vernieuwde Landal Mooi Zutendaal voor een verrassing in de regio.

Na overname van vakantiepark Mooi Zutendaal begin 2016 is er door Landal anderhalf jaar lang geïnvesteerd in renovatie van faciliteiten en onderkomens. In totaal 58 nieuwe villa’s, waarvan er 24 speciaal ontworpen zijn door interieurarchitect Jan des Bouvrie, vormen één van de belangrijke innovaties. Landal Mooi Zutendaal is hiermee uitgegroeid tot het meest luxe park van België.

Vooruitstrevend

Binnen- en buitenleven sluiten naadloos op elkaar aan in de comfortabele vakantievilla’s. In het najaar komen er nog eens 23 energieneutrale woningen bij, waaronder een paar extra luxueuze varianten die voorzien zullen zijn van een privé-wellness met relaxruimte onder een glazen panoramadak. Tel hierbij de focus op kwaliteit, gastvrijheid en service van de medewerkers bij op en al je verwachtingen zullen overtroffen worden.

Foto's van de luxe villa's bij Landal Mooi Zutendaal

Om je een aardige indruk te geven nemen we je graag aan de hand van onderstaande foto's even mee naar Landal Mooi Zutendaal. Zie je jezelf al zitten op de veranda van je eigen luxe villa?

Villa bij Landal Mooi Zutendaal

Inrichting van de 12-persoons villa, Villa bij Landal Mooi Zutendaal

Heerlijk slapen bij Inrichting van de 12-persoons villa, Villa bij Landal Mooi Zutendaal

Villa bij Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Wellness villa in Mooi Zutendaal

Al meer dan 200.000 toeristische overnachtingen

Met al meer dan 200.000 toeristische overnachtingen in het afgelopen jaar, is park Mooi Zutendaal een hit. Ook de lokale economie en het in de omgeving liggende Openluchtmuseum Bokrijk, Blotevoetenpad en Plopsa Indoor legt het geen windeieren.

The best is yet to come

Landal GreenParks is echter bezig om Mooi Zutendaal nog mooier te maken. Met onder andere de modernisering van chalets, een upgrade van kindvriendelijke woningen, het autovrij maken van het park en het creëren van meer toegankelijkheid voor mindervaliden blijft de vernieuwing in volle gang en is dit Landal park er eentje om in de gaten te houden wat ons betreft!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje