Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal GreenParks bekroond voor duurzaamheid

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 24 april 2018 — 1 minuut lezen
Landal GreenParks bekroond voor duurzaamheid

Vakantiepark-aanbieder Landal GreenParks heeft een mooie award in ontvangst mogen nemen, namelijk een prijs voor het meest duurzame reismerk van Nederland!

Sustainable Brand Index awards

Landal is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen bij de Sustainable Brand Index awards van 2018. In de categorie Travel & Leisure zijn ze onderscheiden voor meest duurzame reismerk van ons land. Het feit dat deze prijs is toegekend op grond van onafhankelijk consumentenonderzoek is een extra bevestiging voor het goede werk van de vakantiepark-keten.

Een mooie prestatie. Namens Parkvakanties: proficiat Landal!

De missie van Landal: maximaal duurzaam

Het is Landal’s missie om in 2030 klimaatneutraal te opereren. En daarmee zijn ze goed op weg. Zo is het in december 2016 geopende Landal De Reeuwijkse Plassen het eerste vakantiepark dat in staat is zelf zijn duurzame stroom op te wekken en op te slaan in een eigen elektriciteitsnetwerk. Een ander voorbeeld is Landal Mont Royal, waarbij 74 gloednieuwe accommodaties gebouwd zijn met hergebruikt materiaal van oude bungalows.

De ambitie voor een gezondere natuur en gasten hiervan bewuster te maken in combinatie met het bieden van onvergetelijke vakanties, is met recht een gewaardeerde succesformule!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje