Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal De Vers ondergaat totale metamorfose: Wauw!

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 18 juli 2018 — 2 minuten lezen
Landal De Vers ondergaat totale metamorfose: Wauw!

Landal is goed bezig! Bungalowpark Landal De Vers krijgt namelijk een prachtige makeover. Bungalows worden luxer en faciliteiten beter.

Op de grens van Brabant en Limburg ligt het bosrijke familiepark Landal De Vers. Niet alleen vanwege de veelzijdige, groene omgeving en het nabijgelegen Oorlogsmuseum is dit park een uitstekende plek om te verblijven met je hele gezin. Ook zijn de accommodaties een genot om in te vertoeven. Helemaal wanneer je weet dat ze - as we speak - nóg luxer gemaakt worden dan ze al waren.

Landal GreenParks voert op bungalowpark De Vers tot 2019 grootse vernieuwingen door. Het eerste deel van de werkzaamheden zijn deze zomer zelfs al gereed. Dát is knap. Landal spreekt zelf zelfs van een 'huzarenstukje'. Als wij de plaatjes zien van de nieuwe bungalows dan geloven wij dat graag. Gaaf! 

Landal De Vers nieuw interieur van een bungalow

Het nieuwe interieur van een bungalow

Luxe bungalows

Wat gaat Landal dan allemaal vernieuwen op het park? Onder andere 45 bungalows, die achter het zwembad staan, worden vervangen door fonkelnieuwe, knusse zes- tot achtpersoons bungalows. Alle stulpjes worden voorzien van een complete inrichting, luxueus sanitair en een moderne inbouwkeuken. De huisjes krijgen een karakteristieke bouwstijl die goed past bij de omgeving.

Daarnaast zal een aantal woningen beschikken over een veranda met een loungebank, een barbecue en een buitenkachel. Ook worden er dertig nieuwe vierpersoons woningen gebouwd en worden twintig tweepersoons onderkomens compleet gerenoveerd.

Bungalow, Landal De Vers

Een nieuwe bungalow bij Landal De Vers

Buiten spelen bij Landal De Vers

Lekker buiten spelen op het park

Het vernieuwde Landal De Vers: gaat dat zien!

Tot eind 2019 wordt er volop geïnvesteerd in de nieuwe vakantiewoningen. Van de ongeveer 200 woningen zijn er straks 175 vernieuwd. Ook worden er betere voorzieningen gecreëerd op het park. Twee jaar geleden is er al een nieuw zwembad bijgekomen op Landal De Vers dus die hoeft niet. Toch kun je gerust stellen dat Landal De Vers volledig op de schop gaat en er straks een heerlijk nieuw vakantiepark voor in de plaats komt! Landal wil met de innovaties op De Vers inspelen op de vraag naar meer luxe. 

Kortom: Landal De Vers wordt nu nóg mooier dan het al was en is wat ons betreft absoluut de moeite waard om straks snel eens te bezoeken!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje