Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal Aelderholt opent vernieuwde Brasserie

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 19 september 2018 — 1 minuut lezen
Landal Aelderholt opent vernieuwde Brasserie

Landal Aelderholt heeft de Brasserie helemaal vernieuwd en hij is mooi geworden!

Het Drentse Vakantiepark Landal Aelderholt biedt luxe op alle fronten. Zo is de Brasserie met een sfeervolle inrichting en hedendaagse gerechten in een nieuw jasje gestoken. Een regelmatig variërende menukaart houdt de sjeu erin. Hierdoor krijg je keer op keer een culinaire verrassing voorgeschoteld.

Landal Aelderholt Brasserie

Voor de kids is er een apart Bollo-buffet 

Met de grootst mogelijke passie worden de menu’s bereid. Zo is er tevens een glutenvrije kaart en wordt er vooral gekookt met verse, lokale ingrediënten, waar mogelijk biologisch én duurzaam. Je kunt er overigens ook terecht voor een enerverende kookworkshop. Dat worden gegarandeerd leuke familiemomenten boven de potten en de pannen!

Landal Aelderholt: Van alle markten thuis

Op Landal Aelderholt komen actie en ontspanning op diverse manieren bij elkaar. Want naast dat je smakelijk geniet in de vernieuwde Brasserie is het tevens heerlijk toeven in het overdekte zwembad. Aelderholt is ook zeker een kindvriendeljik vakantiepark, want in het indoor speelparadijs (één van de betere van Landal!) kunnen de kids helemaal los gaan. De 60 meter lange glijbaan mogen ze niet overslaan. Een jump op de airtrampoline en een potje bowling evenmin trouwens.

Voor ultieme rust trek je de veelzijdige natuur van Drenthe in óf meld je je voor een heerlijke massage in de beautysalon op het park. Waarna je ultiem relaxed het bed induikt van je comfort- of extra luxe bungalow. Waarbij de laatstgenoemde variant beschikt over een sauna en een zonnebank. Je begrijpt: bij Landal Aelderholt kom je niets te kort!

Meer weten? Lees dan ook onze uitgebreide review van Landal Aelderholt.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje