Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Kustpark Landal Dunimar nu geopend

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 20 april 2010 — 1 minuut lezen
Kustpark Landal Dunimar nu geopend

Sinds 16 april heeft Landal GreenParks de deuren van Landal Dunimar in Noordwijkerhout voor toeristen en recreanten geopend. Het park ligt in het hart van de Bollenstreek, vlak achter de duinen en is een typisch kustpark met een mediterrane bouwstijl. De eerste fase van het park is een jaar geleden geopend voor de zakelijke markt, maar sinds 16 april is Landal Dunimar ook toegankelijk voor de gewone toerist.

Het park bestaat uit negentig vier- en zespersoons geschakelde woningen. "Dit kustgebied is enorm in trek bij zowel Nederlandse en Duitse als Belgische gasten, vooral in deze periode wanneer de natuur op zijn mooist is. Bovendien zit men dicht bij het strand en bij steden als Leiden, Haarlem en Den Haag, met hun talrijke attracties", aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Landal GreenParks heeft in totaal 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland.

Bron: OpReisGids

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje