Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

50.000 fans Landal op Facebook

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 08 november 2012 — 1 minuut lezen
50.000 fans Landal op Facebook

De gezellige vakantieparken van Landal GreenParks zijn door heel Nederland en tevens in andere landen in Europa te vinden, maar Landal is natuurlijk ook online actief. Onlangs bereikte de fanpage van Landal op Facebook de historische mijlpaal van 50.000 ‘likes’ en dat is natuurlijk niet voor niets.

Vakantieparken bieden een mooie gelegenheid om te genieten van een comfortabele vakantie in Nederland of in het buitenland. Landal GreenParks heeft bijvoorbeeld erg leuke accommodaties in België en Duitsland, waar je het hele jaar door terecht kunt.

Ook voor een wintersportvakantie ben jij bij Landal GreenParks aan het juiste adres, want in de landen Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië vind je eveneens mooie parken van Landal. Boek bijvoorbeeld een vakantie in Landal Marina Lipno in de wouden van Zuid-Bohemen. In de warmere maanden van het jaar kun je op het Lipno meer lekker in de weer zijn met allerlei watersporten en ’s winters leuk skiën.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje