Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Topvakanties met Topic Travel

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 14 januari 2013 — 1 minuut lezen
Topvakanties met Topic Travel

Als het aan de bekende podiumkunstenaar Bart Chabot ligt, gaat iedereen op vakantie naar een vakantiehuis van Topic Travel. Al vele jaren reist Bart Chabot in de vakantieperiodes met zijn gezin af naar een vakantiepark van Topic Travel. Chabot is daarmee dan ook de ideale host om de nieuwe reclamecampagne van Topic Travel van een bekend gezicht te voorzien.

Chabot geeft aan dat zijn vakanties bij Topic Travel altijd ‘kloppen’ en dat hij en zijn gezinsleden steeds een plezierige tijd beleven in een ‘tophuis’, zittend op een ‘topterras’ en genietend van een ‘toplocatie’.

Je vindt de vakantiehuizen van Topic Travel in diverse landen in Europa, dus een internationale vakantie wordt het sowieso. Of je nu kiest voor Frankrijk, voor Spanje, voor Kroatië, Portugal of Italië, overal verblijf je in een schitterend huis. Sommige zijn vrijstaand, andere zijn voorzien van een privé zwembad. Kies jouw eigen topvakantiehuis en geniet van een heerlijke parkvakantie.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje