Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Les Doyards in de Ardennen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 10 september 2012 — 1 minuut lezen
Les Doyards in de Ardennen

De Ardennen zijn in de herfst een prachtig gebied voor een geslaagde parkvakantie met het hele gezin. Met zowel België als Luxemburg ter beschikking voor mooie uitstapjes, wordt zo’n vakantie in de Ardennen en ware internationale aangelegenheid.

Reisaanbieder Ourthe & Somme biedt in de Belgische Ardennen bijvoorbeeld erg leuke accommodaties aan die van alle gemakken zijn voorzien. Zo is het park Les Doyards gevestigd op een mooie plek net ten noordwesten van Luxemburg.

Op Les Doyards kun je onder andere kiezen voor een bungalow voor 8 personen, een appartement voor maximaal 6 personen of een appartement voor een vakantie met zijn tweetjes. Omdat Les Doyards gevestigd is aan het meer Vielsalm, kun je hier ook fijn genieten van diverse watersporten.

Wat faciliteiten betreft, vind je op vakantiepark Les Doyards onder meer een baan waar je jeu-de-boules kunt spelen, de mogelijkheid om fietsen te huren, diverse sportvelden en natuurlijk ook een tennisbaan.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje